reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dzien dobry Majóweczki!

Dzis szaro na dworku, ale mimo to nastawienie mam pozytywne, bo dzis pierwsze zajecia w szkole rodzenia, no i usg udalo mi sie przelozyc z konca marca na za tydzien, wiec sie ciesze.:-) Potwierdzimy plec w koncu!

Aurelia - no i slusznie, nie poddawaj sie, tylko Twoich nerwow szkoda...

Milego dnia dziewczyny!

reklama
jestem dziewczyny. Mąż bardzo dziękuje za życzenia. Ja niestety pracuje dzisiaj na 2 zmianę więc jutro będę z nim świętować

Aurelia na chamstwo i tak długoterminowe chamstwem odpowiedz. A swoją drogą laska nei ma honoru za grosz. Tragednia. No ale cóz , głupich ne sieją ,głupie się rodzą.
Caluski:-)

uff ja wlasnie wrocilam oblatalam trzy przychodnie w tym szkole rodzenia
kupilam malemu dydusia avent,czapeczke bawelniana wiazana i mleczko bubchen ech niewiem zobaczymy ajwyzej oliwke tez kupie.Babka w sklepie odradzala "pampresa" mowi ze sie strasznie zepsula i poleca hugisa (nie pamietam jak sie pisze) i nie wzielam zadnych :baffled:

Czesc DZiewczynki:-)
Ja dzis funduje sobie fryzjera, obetne sie troszke, walne sobie grzywke i ten nieszczesny odrost:-)
Potem wybiore sie na zakupki kupic jakies ciuszki dla siebie, ale nie ciazowe tylko cos w czym bede mogła chodzic na pierwsze spacerki z maleńka, juz chyba nawet wiem co chce:-) Potem Wam wkleje zdjecia fryzurki, ubranek i brzusia:-)
Puchatka ja tez dzis czuje ze gorzej mi sie oddycha, bardzo czesto biore gleboki oddech zeby sie dotlenic.
Aurelia trzymaj sie kochana, nie daj sie tej wrednej babie, jeszcze przyjdzie na kolanach, zobaczysz, znam takie przypadki.
Wczoraj byłam na małym godzinnym spacerku a wieczorem myslałam ze mnie rozerwie w kroku, tak wszystko mi sie cisło do dołu, jakbymi miała macica wyleciec.
Wy tez tak macie czasami?

Cfcgirl wszystkiego najlepszego dla meza.
Fajny ten tekst o macierzynstwie,mam nadzieje ze moje zycie nie bedzie az tak wygladac :)

Dzień dobry Majowym Mamusiom!!!

Widzę, że dzisiejszy dzień upływa pod znakiem fryzjera... ja też właśnie wróciłam z podciętymi włoskami i obcietą grzywka :tak::tak::tak:.
W ogóle mam troszkę mało czasu na BB, więc bardziej Was podczytuję niż piszę. Przyjechala moja kolezanka, która wyjechała do Irlandii i nadrabiamy pół roku ploteczek i babskich pogaduszek :-D:-D:-D.

Do tego reszta czasu ubiega pod znakiem REMONTU i Kochane jest coraz bliżej, ale nie nastawiam się za bardzo, bo to z fachowcami różnie bywa.
Wczoraj się namachałam przy myciu okien (mam 9 wielkich okien) i ledwo żyję, z moją kondycją coraz gorzej:zawstydzona/y:.

Aurelia wiem, że cokolwiek Ci radzimy, to i tak nie pomoże, bo ta baba, to jakaś straszna zołza bez ambicji i honoru :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Nieznoszę sytuacji, w których człowiek czuje się bezsilny i dlatego strasznie ci współczuję. Ale może musisz postawić J jakieś ultimatum, niech coś z nią zrobi, przecież obca baba nie może mieszać w Waszym życiu.

Moja mama ma trzy dniu urlopu, więc zaraz zmykam do niej na obiadek :-):-):-).

Miłego dzionka

A mam nakrzyczec kochana na Ciebie za te mycie okien :angry:

Aurelia a wiesz ja jak pomysle o Twojej sytuacji to ta baba by sie szybko wyprowadzila bo bym ja chyba psychicznie wykonczyla glowa do gory olewka ale i tak bym jej zycie umilila

aniusia mnie boli jak za duzo chodze ale chwile odpoczne ok ale z tego co piszesz to bardzo mocno ..

Pola nio z remontami roznie bywa nam zostalo malowanie ale pewnie przed swietami jakos :tak:

reklama
Cześć majóweczki:)

Ja dopiero teraz bo po pierwsze z rana oglądałam do 11.25 leksykon ciąży na PLANET a po drugie to dopiero nadrobiłam zaległości. Tak dużo tego wczoraj wieczorem naskrobałyście.

U nas tym razem pochmurno. Wczoraj dziwnie brzuszek miałam twardy i dzisiaj też. Rzadko robi sie miękki. Chyba wczoraj za dużo się wysilałam. A pomyśleć że tylko spakowałam sobie plecak ze swoimi rzeczami, na przeprowadzkę. Wy tyle możecie robić a ja byle wstanę to zaraz twardy brzuch :/ Wiem że jeszcze za wcześnie dla dzidzi ale już tak bardzo chciałabym urodzić i przytulać swoje maleństwo.

Aniusia, Pola - też poszłabym sobie do fryzjera. Włosy mi już tak urosły. Poczułabym się chodź troszkę bardziej atrakcyjnie, bo teraz jak hipopotamek wyglądam:)

cfcgirl - tekścik świetny i przerażający zarazem... mam nadzieję, żę u mnie aż tak nie będzie.

Do góry