reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

keyko nie stresuj sie!!!szkoda naerwów a dzieciątko wszystko czuje :-( mężuś oszaleje na punkcie córuni szybciej niż myślisz :tak:pozdrowienia dla Waszego maleństwa od ciotki z BB (imieniiczki zresztą):happy2:

reklama
minka z tym ze tatusiowie szaleja dla coreczek zgadzam sie :tak::tak::tak:

Ola K no to moje gratulacje widac nie kazdy jest oszustem :-Da co do przewijaka ja mam taki na lozeczko maz chcial stojacy ale mam malo miejsca ale bardzo mi sie takie podobaja ;-)

keyko tez znam ten tekst " Juz no to chodz" "obejrzalas to idziemy " itd itd ech..... faceci

pola swiete slowa ja tez pracowalam w sklepie w biurze nieruchomosci jednoczesnie obiad dom itd, a moj M o jej nie mam sily po pracy. A jak sie wykapie i mowi "zasne odrazu " "ide spac nawet nic nie ogladam" o juz wiem ze nie chce sie kochac !!!!:-D:-D:-D:-D ja niewiem malo wytrzumali Ci faceci

madamagda super kiecka ja wogole lubie czerwony kolorek

Aurelia mi dziasla krwawa ale naczynka to nie pekaja, na buzie moze jakis krem kup specjalny :confused:

witam ja dzisiaj byłam u mojego ginekologa widziałam znów mojego skarbka małego chociaz nie taki mały bo ma juz 1250gr i 39 centymetrów :-) taki fajniutki juz bym chciała zeby był maj :-)i tulic mojego synka

Aleksanfdra ja tez sie nie moge doczekac, ale niech siedzi w brzuszku i sie niech nie spieszy. To dlugi czy mi sie wydaje :confused:??

A u mnie dalszy ciąg doła po wizycie u gina.
Może nie tyle co po wizycie, tylko reakcji M.:-(
Później pojechaliśmy do Askotu. Chciałam pójść sama, przynajmniej pooglądałąbym sobie dokładnie wszystko. A z M tak jak zwykle: widziałaś, to chdź już:wściekła/y: Ale jak już mu wszystko jedno, bo będzie córa, to kupi mi wózek jaki chcę, więc wybrałam bolder 3. Niech się trochę wykosztuje dla córki, jak nie szkoda mu było dać 400 zł za klocki lego:wściekła/y:
Zjadłam już lody, a teraz idę po zupkę. Poopycham się, wsi mi jedno. W sobotę ważyłam się u mamy i było 8+, a u gina wyszło...13+:szok:

u mnie też czsem wychodza takie anomalia..
jak w domu to zawsze mniej waże przynajmniej o dwa kilo i sama nie wiem o co z tymi wagami biega:baffled::confused:
Czasem sama nie wiem której wierzyć....??????????:confused::confused::confused:

Oj, coraz ciezej nadrobic to co piszecie, nawet kilka godzin nieobecnosci.:-D

Widze, ze dzis dzien dobrych wiesci...

Vivien, Natala - bardzo sie ciesze, ze u Was i dzieciaczkow coraz lepiej, oby tak dalej!:-)

Aurelia - co do pekajacych naczynek, u mnie problem dotyczy tylko nog... ale juz do tego stopnia, ze nie pokaze sie w krotkich spodniach czy spodnicy, dopoki nie zlikwiduje ich operacyjnie... Ginekolog mowi mi, ze niestety to czesto sie zdaza u kobiet w ciazy, jest to normalne i narazie nic z tym nie mozemy zrobic... dopiero po ciazy. Teraz ewentualnie mozemy dbac, by jedynie nie przytyc za bardzo, bo to tez na te naczynka szkodzi...

Aleksandra rodzi chyba dzien po mnie ostatniego maja ja w ktoryms momencie ciazy mialam ze 4czerwca hehe ale zostalo z Usg ze 26 maj a suwaczek ustawiony na 30ma z OM :-) nie myslalam ze porod to tyle dat hehe

Aleksandra rodzi chyba dzien po mnie ostatniego maja ja w ktoryms momencie ciazy mialam ze 4czerwca hehe ale zostalo z Usg ze 26 maj a suwaczek ustawiony na 30ma z OM :-) nie myslalam ze porod to tyle dat hehe

U mnie jest podobnie
z OM 26 maj, z pierwszego USG (w 8tyg) 20 maj, a z połówkowego na 18 maja.
I bądź tu mądry :baffled::baffled::baffled: ciekawe, które terminy są takie najbardziej prawdopodobne

reklama
Dzięki Wiktoria ja chciałam porównac wagi nasych maleństw bo ,moje waży tyle co Aleksandry ale teraz patrze ,że ona jest prawie 3 tyg później z terminem i nie ma co porównywac ,A dlatego pytam,że u mojej małej podejrzewaja hopotrofie dlatego sie zdziwiłam czemu jej mały taki mały ale teraz ok wiem juz wszystko ;-)

Do góry