reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
O tym zapisywaniu się do PZU wspomniała mi osoba, która zajmuję się w firmie funduszem kafeteryjnym. Nasza całą firma przeszła na PZU i niby tam nie będzie okresu karencji:confused:, może to wynikać będzie z tego, że nasza firma zatrudnia parę tysięcy pracowników i będą jakieś upusty w tym czasowe. No ale umowa miała być podpisana na początku lutego i jak narazie nic nie wiadomo. A czas mnie i moją koleżankę goni :baffled:

Witajcie:-)Mąż w końcu przywiózł mi laptopa:-)Moge się Wami nacieszyć:-)
Zapisuje się jako pierwsza rozpakowana majóweczka 2008:-)
Sonia nadal pod respiratorem i w inkubatorku.
Ja już lepiej się czuję.
W czwartek ide do domku, ale i tak będę tutaj w szpitalu często u malutkiej.Ze mną dobrze, rana się goi.Na szczęście mam miłe pielęgniarki:-)
Przepraszam, ale nie zdążę nadrobić zaległości:-(

NATALA, nie przejmuj się zaległościami...superowo, że sie odzywasz, bo właśnie dziś Iwonka wołała Cię na BB :-D:-D:-D:-D najważniejsze, ze wszystko jest w porządku, że jesteście zdrowe i dochodzicie do siebie z Sonią...trzymajcie sie cieputko i czekamy na fotki maleństwa :tak::tak::tak::tak::tak:

:-):-):-)Vivien i Natalko super że wasze dzieciaczki coraz lepiej się czują.:-):-):-)
Ja właśnie myślałam nad ubezpieczeniem, ale kalkulując nie opłacało mi się, bo to miało być ubezpieczenie grupowe w pracy. :confused:
Robię obiadek i zaraz będę szamać, pulpeciki w sosie pomidorowym i obowiązkowo jak ostatnio na talerzach większości majówek kapusta gotowana, niestety nie młoda, ale mimo tego pyszna wyszła.:-)

anusiasac jak tylko mąż przyniesie kabel to wrzuce kilka zdjęć kruszynki.Nie wiedziałam, że moja córeczka będzie taka malutka, ale oddam za nią życie:-)

Natalko, fajnie że się odzywasz. Mam nadzieję, że Sonia w niedługim czasie będzie mogła wyjść z Tobą do domku! Czas zaktualizować suwaczek w wolnej chwili ;-):tak::tak:

A ja lecę sobie godzinkę odpocząc kochane majóweczki, a potem po moje najukochańsze słoneczko zmykam.

Zupka juz się gotuje a ja moge sobie odpocząć -od dłuższego stania bola mnie plecki okropnie jednak dodatkowe kiogramy robia swoje:-D:-):-D.
Za godzinke wychodze po synka do przedszkola i może wkońcu kupie mu cieńsza czapke bo na te polarowe robi sie za ciepło i jeszcze sie przeziebi jak przegrzeje czuprynke:blink:.
Sonko zaszło n dobre ae mysle ,że padac nie bedzie...
:confused::confused::confused:

reklama
anusiasac jak tylko mąż przyniesie kabel to wrzuce kilka zdjęć kruszynki.Nie wiedziałam, że moja córeczka będzie taka malutka, ale oddam za nią życie:-)

czekamy z niecierpliwością :-):-):-) i wcale Ci się nie dziwię, że jest dla Ciebie taka cenna :-D:-D:-D przecież to Wasza najpiękniejsza i najsłodsza córunia...:tak::tak::tak::tak:

Do góry