reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dzień dobry Majóweczki!!!
U mnie za oknem piękne słoneczko :-). Oczywiście mam za sobą "sufitowanie"-jak to nazwała Aurelia, ale już nawet nie próbuję z tym walczyć.

Też zostawiłam sobie na pamiątkę test ciążowy :-):-):-)

reklama
Ja za to do godziny 3 spałam a później to już różnie było:-p Zaraz zjem sobie śniadanko i jadę w odwiedziny do cioci i oczywiście po drodze wstąpię po wyniki:confused: W ogóle ostatnio mam strasznego lenia nic mi się nie chce robić a jak już coś zrobię to jestem tak zmęczona że położyć się muszę...:confused: straszne zwłaszcza że zawsze aktywnie dzień spędzałam:happy2:

Pozdrawiam i miłego dnia życzę:-):-):-)

pola, biedna Ty jesteś z tym sufitowaniem, mi się udało przespać nockę. Dziś J wraca z delegacji i pewnie jak będę z nim spała to dopadnie mnie bezsenność. Samej mi się jakoś lepiej śpi....:baffled:. Może dlatego, że potrzebuję teraz więcej miejsca i J jak zacznie koncertować to mnie trzęsie. Chrapie, jak zarzynany prosiak, ha ha ha. Nagrałam do i puszczam, żeby sobie posłuchał, jaki to z niego romeo chrapiący.:-D

Cześc dziewczyny u mnie piękna pogoda az mi się w domu nie chce siedzieć .:-)
Zaraz jade do Ikei po kocyk polarowy dla maluszka .Jest bardzo tani tylko szkoda ze tylko w kolorze błekitnym. Ale sadze ze Zuzi to chyba nie zrobi rożnicy .
IKEA | Pościel | Koce i narzuty | IRMA | Pled

Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz . Wiem ze wy byłyście juz robić krzywą cukrową . Moja lekarka coś nic mi nie mówi na ten temat . A następna wizyte mam dopiero 25 marca.

Cześc dziewczyny u mnie piękna pogoda az mi się w domu nie chce siedzieć .:-)
Zaraz jade do Ikei po kocyk polarowy dla maluszka .Jest bardzo tani tylko szkoda ze tylko w kolorze błekitnym. Ale sadze ze Zuzi to chyba nie zrobi rożnicy .
IKEA | Pościel | Koce i narzuty | IRMA | Pled

Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz . Wiem ze wy byłyście juz robić krzywą cukrową . Moja lekarka coś nic mi nie mówi na ten temat . A następna wizyte mam dopiero 25 marca.

Vanessa też kupiłam taki kocyk i nie polecam, strasznie się elektryzuje, a kupiłam także dla nas dwa, ale wybóra należy do Ciebie ;-)

A co do badania na cukrzycę to przypomnij na następnej wizycie, często lekarze są zaganiani i zamysleni, tymbardziej, że mają dużo ciężarnych ostatnio pod swoją opieką ;-), mi mój przez pomyłkę dał najpierw tylko na czczo, a ja zobaczyłam to dopiero na badaniu, więc jak byłam ostatnio u niego to powiedziałam, że chyba zapomniał dopisać ilości glukozy, i rzeczywiście- poprostu przeoczył i nie zaznaczył :-)

reklama
Hej hej:)
U mnie na razie świeci słoneczko.

Aurelia - hehehe skąd ja to znam. Mój chrapie tak samo ale ja ostatnio jestemtak padnięta że nawet go nie słyszę. Na szczęście :)

Vanessa2 - ja też jeszcze nie miałm tego badania ale idę do gina 19 marca więc się go wypytam o te badania.

Już wiadomo. Mój mężulek wyjeżdża w delegację we wtorek. To już na 100%. Mamy dla siebie już tak mało czasu:(

Do góry