reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Iwonka, do sprzątania się nie zgłaszam, ale kalafiorka bym zjadła ;-)

Też jedziemy na ślub 5 kwietnia hihihi

Ja o laktatorze teraz nie myślę, zacznę - jak będzie taka potrzeba po porodzie. Wcześniej nie miałam i sobie jakoś dałam radę :tak:. Gdy spodziewałam się pierwszego dziecka też chciałam mieć więcej niż za mało dla dzidziusia, ale przy tej ciąży podchodzę do tego z umiarem ;-).

Moje dziecko polozylo sie ddo lozka i chyba pojdzie spac,no trudno niech spi.
Dobra spadammmmmmmmmmmmmmm

Iwonko, a my z kolei do rodziny mojego męża poza Wawą. Z uwagi na to że niedawno zmarła teściowa no i na moją ciążę pojedziemy chyba tylko do kościoła i darujemy sobie wesele. Jakoś nie mam chęci siedzieć przy stole (wolę na kanapie w domu) ;-)

Zaraziłyście mnie tym kalafiorem..... szkoda że nie mam w domu! :-(

Ciekawe co u Tolki, czy zapisała się na usg serduszka......

reklama
No my tez pewnie nie pojdziemy na przyjecie...zobacze jeszcze bo slub o 12 jest wiec do konca dnia jeszcze duzo czasu.....
Dziecko spi ! Czemu ona tak wieczorem nie ptrafi zrobic ze ja jej powiem : jestes spiaca to idz sie poloz kochanie i dziecko poszlo przykrylo sie ,przytulilo swoja maskotke owieczke do spania i zasnela.
A nie wieczorem to ja musze sie kolo niej polozyc bo inaczej nie zasnie....a to jest takie meczace...

Do góry