Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
A mi chyba ciśnienie podskoczyło, serducho mi wali okrutnie.... :-( a nie mam ciśnieniomierza buuu
ja miałam tak wczoraj, w ciągu dnia było ok, ale wieczorem zaczęło mi potwornie skakać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi chyba ciśnienie podskoczyło, serducho mi wali okrutnie.... :-( a nie mam ciśnieniomierza buuu
A na co sięzdecydowałaś, Dotkass? Na ten quinny buzz?
No proszę wszystkie majóweczki coraz lepiej obkupione a ja zamierzam kupic limuzynke dopiero pod koniec kwietnia co by gwarancja była jak najdłużej
Olu wcześniej pisałam o tym dawaniu sobie rady po porodzie dlatego tak że jakos głupio mi sie troszkę zrobiło że ja zamierzam rodzić bez męża tym bardziej że dla wszystkich Was to takie oczywiste a dla mnie jakoś nie no nie wiem nawet czy gdyby mój mąż chciał być ze mną to napewno bym tego chciała
Witam Wszystkie "stare" bywalczynie, które tak ciepło mnie przywitały :-)
Jestem tu pierwszy dzień, a czuję jakbym była od początku ciąży, tak fajnie i tak się "wkręciłam:, że ciężko mi się oderwać