reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

dziewczyny wy mowicie o jedzeniu.... a ja jak na zlosc nic nie moge jesc wcale nie chce mi sie jesc nie mam zachcianek i nie czuje sie glodna zjem sniadanie i do obiadu normalnie wytrzymam a na obiad zjem albo sama zupe albo drugie danie... a kolacji tylko jedna kanapke..

mam do was pytanie bo boli mnie brzuch tak jakbym okres dostala... i nie wiem czy to normalne to skurcze?? :confused: bo boje sie jaichkolwiek skurczy jak wiem ze mala jest juz glowa w dol... a nie dosc ze boli mnie spojenie lonowe to jeszcze taki dziwny bol...

reklama
kamilka, nie chcę Cię straszyć, ale mnie tak bołało przed porodem, ja bym się na Izbę Przyjeć przejechała, no chyba ze to nie jest mocny ból, a czy on staje się silniejszy i maleje? Czy jest ciągle taki sam? weź nospę to napeweno nie zaszkodzi, i jak po tym nie przejdzie to do lekarza.

Mnie tak codziennie boli brzuch jak na @@@@@@@@@@ wiec dla mnie to normalka,a czasmi nawet mocniej.Biore czasami az nospe i ide lezec

no mi tez sie wydaje, ze takie bole w ciazy to norma, chyba, ze sa o jakims wiekszym nasileniu...

Mi sie dzidzia wierci dzis strasznie... Przed chwila wysprzatalam kuchnie i kibelek, zeby Maz nie mowil, ze tylko w necie caly dzien siedze.;-)

I mnie tez ochota na pizze naszla.:-D

mam do was pytanie bo boli mnie brzuch tak jakbym okres dostala... i nie wiem czy to normalne to skurcze?? :confused: bo boje sie jaichkolwiek skurczy jak wiem ze mala jest juz glowa w dol... a nie dosc ze boli mnie spojenie lonowe to jeszcze taki dziwny bol...

macica ci sie rozciąga bo dziecko rośnie .
JAk boli cie non stop .taki tępy ból to jest ok ..wez sobie nospe . Jesli boli cie wyrywkowo ...i coraz silniej ...to wez nospe i sie obserwuj ..w razie czego proponuje zadzwonic na izbe przyjęć i powiedziec co sie dzieje ...tam cie poinformuja czy masz przyjezdzac czy nie .
ale nie sadze by cos sie działo ...

wezme ta nospe jak nie przejdzie to zadzwonie do lekarza zapytam co mam robic?? bo bol jest rozny delikatny pozniej sie nasila i znow maleje.... albo za duzo chodzilam i poleze troche...

dzieki za pomoc ide jeszcze mleczko przygotowac sobie i poloze sie..

Dotkass pisalam o szpitalu na Starynkiewicza w Warszawie.Tam mam zamiar rodzic.

mm81

aha myślałam, że kraków :zawstydzona/y:

ja też myślałam o starynkiewicza, ale zmieniłam zdanie po przeczytaniu nie fajnych opinii na temat niektórych lekarzy, ale jak zwykle znadzie się zawsze jakaś dobra i zla opinia

Witam Wszystkie "stare" bywalczynie, które tak ciepło mnie przywitały :-)

Jestem tu pierwszy dzień, a czuję jakbym była od początku ciąży, tak fajnie i tak się "wkręciłam:, że ciężko mi się oderwać

reklama
Do góry