reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witajcie Majóweczki!
Dużo zdrówka dla Wiktorka!!

Iwonka, będę z Tobą myślami o 15 :-:)-( Trzymaj się kochana!

Natala, u mnie zresztą tak jak u Iwonki pochmurno... ale bezwietrznie i dość przyjemnie nawet.

Widzę dziewczynki, że Wy używacie wkładki do biustonosza, macie siarę itd. U mnie zero. Zresztą w pierwszej ciąży też nic. Nawet po urodzeniu Maksia nie musiałam stosować wkładek do biustonosza. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej z karmieniem od samego początku miałam problem :baffled: Udało mi się karmić (choć przez pewien czas było to karmienie mieszane) do momentu gdy Maks miał niecałe 9 miesięcy, a wtedy sam podziękował za cyca.

Dziewczyny chyba jedziemy do lekarza, bo te bóle są bardzo silne.A ja płacze, zeby dzidzius został we mnie

Natala, mocno trzymam kciuki aby wszystko było ok...!!! A może od razu do szpitala lepiej? Koniecznie nam napisz (albo jak nie będziesz mogła to poproś męża) co stwierdzi lekarz bo będziemy się tu wszystkie o Was bardzo martwić!!!!

Witajcie majóweczki :-) U mnie dzisiaj nawet ładna pogoda. popołudniu jade do mamy i robimy wycieczke po sklepach z rzeczami dla maluszków.Ja juz wsumie od rana robie zakupy na allegro. Kupiłam własnie dwie piękne sukieneczki.
Natalio mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze , my z Zuzia bedziemy za was trzymac kciuki .

Z Zuzią życzymy wszystkim wam miłego dnia :-)

reklama
Do góry