ja jeszcze nie robilam tych badan bo dopiero wrocil moj lekarz ze zwolnienia a tak do tej pory tulalam sie od jednego do drugiego i wiele badan mi umknelo....i dopiero je nadrabiam... zostalo mi do zrobienia jeszcze IgG i IgM i cos tam jeszcze....tak moi rodzice tez mieli konflikt i dlatego z urodzeniem mnie jako pierwszej nie bylo problemu ale moj brat juz mial przetaczana krew i z mama tez sie ta cos dzialo...
reklama
Mam pytanie - jak to jest z tym bieganiem w ciąży? Nie mówię o trasach 5 km.;-) Chodzi mi o to, czy jak podbiegam 200 metrow do autobusu to moge zaszkodzic sobie i dziecku??
Ja powoli zmykam.. dobrej nocy i do jutra.:-)
Ja powoli zmykam.. dobrej nocy i do jutra.:-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Łania ja nie wiem ale chyba to nie za powinno sie biegac.....ja sprobowalam kawalek i potem zle sie czulam ,roizbolal mnie brzuch i starcilam w moment wszystkie sily...no a takie wstrzasy dla dziecka to nie wiem czy wskazne.....nie wiem
mm81
Majowe mamy'08
Łania bardzo sie ciesze,ze w koncu Twoj dzidzius sie uaktywnil.Super uczucie prawda??Ja tez przepadam za delicjami jagodowymi w bialej czekoladzie,moglabym je codziennie jadac.
Juana ten szpital prezentuje sie bardzo zachecajaco tylko szkoda ,ze tak daleko
Ola zycze szybkiego powrotu do zdrowia Maksiowi,obys Ty od niego niczego nie zlapala.
Wiktoria HbsAg robi sie po to, zeby sprawdzic czy nie masz wirusowego zapalenia watroby typy B.Gdyby wyszedl dodatni to dziecku oprocz szczepionki podanej w pierwszej dobie zycia podaje sie immunoglobuliny.A ten odczyn Coombsa to nie wiem,chyba przy konflikcie serologicznym robi sie to badanie.
Ja wczoraj bylam na 80 urodzinach mojego dziadka,jedzenie bylo tak pyszne ,ze oczywiscie mialam o wiele wiekszy brzuch na wieczor Kupilismy mu w prezencie olbrzymi kosz z 80 rozami.Cos pieknego,tylko szkoda ze te kwiaty niedlugo zwiedna.
A dzis bylam na basenie.Troche inaczej sie plywa z brzuszkiem i udalo mi sie tylko przeplynac 20dlugosci basenu a nie jak kiedys 40,ale ostatnio w czerwcu plywalam.Jutor tez ide poplywac.
Juana ten szpital prezentuje sie bardzo zachecajaco tylko szkoda ,ze tak daleko
Ola zycze szybkiego powrotu do zdrowia Maksiowi,obys Ty od niego niczego nie zlapala.
Wiktoria HbsAg robi sie po to, zeby sprawdzic czy nie masz wirusowego zapalenia watroby typy B.Gdyby wyszedl dodatni to dziecku oprocz szczepionki podanej w pierwszej dobie zycia podaje sie immunoglobuliny.A ten odczyn Coombsa to nie wiem,chyba przy konflikcie serologicznym robi sie to badanie.
Ja wczoraj bylam na 80 urodzinach mojego dziadka,jedzenie bylo tak pyszne ,ze oczywiscie mialam o wiele wiekszy brzuch na wieczor Kupilismy mu w prezencie olbrzymi kosz z 80 rozami.Cos pieknego,tylko szkoda ze te kwiaty niedlugo zwiedna.
A dzis bylam na basenie.Troche inaczej sie plywa z brzuszkiem i udalo mi sie tylko przeplynac 20dlugosci basenu a nie jak kiedys 40,ale ostatnio w czerwcu plywalam.Jutor tez ide poplywac.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Jest maly problerm,wiec trzeba czekac dalej,bo nasz zamkniety okazal sie otwarty.Tak wiec jutro bedzie napewno poprawione wszystko .Poinformowalam juz aniaslu Dobranoc
cfcgirl
Mamusia Marysi
hej.
Tych rewelacji żołądkowych nei mam pierwszy raz, ale z taką siłą tak. No ale cóż, dam radę. Piję wodę, mleko, jem migdały i trochę pomaga...Ale jestem w stanie wszystko znieść. Z miłości;-)
Pozdrawiam Mamusie i Maleństwa
Tych rewelacji żołądkowych nei mam pierwszy raz, ale z taką siłą tak. No ale cóż, dam radę. Piję wodę, mleko, jem migdały i trochę pomaga...Ale jestem w stanie wszystko znieść. Z miłości;-)
Pozdrawiam Mamusie i Maleństwa
Dzień dobry!:-)
MM - dziekuje.:-) A delicje... mniam mnam! Co do basenu ja chyba jutro pojde, zobaczymy jak będzie... też kiedyś dużo pływałam, bo godzinkę bez przerwy, ale teraz mam dłuższą przerwę no i zobaczymy jak to będzie z brzuszkiem...
Miłego wtorku Wam życzę.:-)
MM - dziekuje.:-) A delicje... mniam mnam! Co do basenu ja chyba jutro pojde, zobaczymy jak będzie... też kiedyś dużo pływałam, bo godzinkę bez przerwy, ale teraz mam dłuższą przerwę no i zobaczymy jak to będzie z brzuszkiem...
Miłego wtorku Wam życzę.:-)
asiaa27
Majowe mamy'08
Witam serdecznie. Narobiłyście mi ochoty na delicje.Ja zbieram się do pracy. Życzę miłego dnia.Ps. dzisiaj mam wizytę u ginka.
reklama