reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kamilka widzialam,ladne sa,ale ja czekam na 10 stycznia na potwierdzenie polci bo z dzieczynki moze okazac sie chlopak i ..........a czesto dziewczynki staja sie pozniej chlopaczkami.
M
madamagda
Gość
ojojo widzę że majóweczki w kiepskiej formie są dzisiaj.
Ja właśnie siedze u męża w pracy, chasam po necie bo troszeczkę mi sie nudzi.
Czekam do 17:30 i zmykam z psiapsiółkami do herbaciarni do rynku, w końcu należy mi się równiez czas dla siebie :-);-)
Ja właśnie siedze u męża w pracy, chasam po necie bo troszeczkę mi sie nudzi.
Czekam do 17:30 i zmykam z psiapsiółkami do herbaciarni do rynku, w końcu należy mi się równiez czas dla siebie :-);-)
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
no forma majoweczek pozostawia wiele do zyczenie ech...:-(
kochane odpoczywajcie i uwazajcie na siebie i te paskudne wirusy bo pogoda pluchowata i nie trudno o jakies paskudzwo
Kamilka a moze zjadlas cos np nie umytego owoca jesli Ci nie przejdzie lec jutro do lekarza bo ponoc przy ciazy zatrucie pokarmowe to powazna sprawa
Trzymajcie sie cieplutko i odpoczywajcie
kochane odpoczywajcie i uwazajcie na siebie i te paskudne wirusy bo pogoda pluchowata i nie trudno o jakies paskudzwo
Kamilka a moze zjadlas cos np nie umytego owoca jesli Ci nie przejdzie lec jutro do lekarza bo ponoc przy ciazy zatrucie pokarmowe to powazna sprawa
Trzymajcie sie cieplutko i odpoczywajcie
szopek
Mama Kniazia Burubara
Witam po małej przerwie. Właśnie wróciłam ze szpitala. Nie było tak źle i przynajmniej sie zdecydowałam, ze nie będę rodzić tu na miejscu a nie w większym mieście. Położne były naprawdę bardzo miłe i wszystko ok ( oprócz paskudnych obiadów).
Już wiem, że będę miała synka. Młody szaleje, kopie( ruchliwy malec) - i najważniejsze, ze jest zdrowy.
Już wiem, że będę miała synka. Młody szaleje, kopie( ruchliwy malec) - i najważniejsze, ze jest zdrowy.
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
gratulacje szopek syneczka:-) a jesli chodzi o samopoczucie to i ja ledwo zipie:-(strasznie mnie bola plecy w okolicy nerek no i brzuch w dole jak chodze:-(katastrofa
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
szopek gratuacje :-):-):-):-) i przybij piatke :-) bo ja tez bede miala synusia
karola tez to mam to przez to ze dziecko lozysko itd jest coraz ciezsze i ucisa poza tym macica rosnie. Wiesz ja mam taki patent jak siadasz odchylaj sie wygodnie do tylu np jak przy kompie to tez bo jak sied\zisz jak na taborecie to tam tak jakby uciskasz ja jak sie tak zasiedze to puzniej strasznie boli jak chodze smialam sie ze fotel wszedzie bede nosic ze soba, takze teraz jak siadam nawet na pufie staram sie odchylac do tylu wtedy tak nie boli
karola tez to mam to przez to ze dziecko lozysko itd jest coraz ciezsze i ucisa poza tym macica rosnie. Wiesz ja mam taki patent jak siadasz odchylaj sie wygodnie do tylu np jak przy kompie to tez bo jak sied\zisz jak na taborecie to tam tak jakby uciskasz ja jak sie tak zasiedze to puzniej strasznie boli jak chodze smialam sie ze fotel wszedzie bede nosic ze soba, takze teraz jak siadam nawet na pufie staram sie odchylac do tylu wtedy tak nie boli
reklama
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
no dzieki wiktoria :-)sprobuje twojego patenta;-)