reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam.
Anusiasac- cieszę, ze się odezwałaś. Już się martwiłam, tysiąc razy miałam wysłać sms. Dobrze, ze o nas nie zapomniałaś.

Gratuluję małym zdolniachom.

kwiateczku- udanych zakupów, spokojnej ale ciekawej podróży.

Dziewczyny, moje kochane, ja o Was naprawdę pamiętam i myślę, tylko z dostępem do kompa trudniej...
teraz chwilowo jesteśmy u teściów, to korzystam... buziole dla Wszystkich...

Witam sie z kawusia :-)
U mnie sloneczko ale troche chyba mrozno.Ale nie to co u was:sorry2:brrrrr choc przydalby mi sie taki dzien,posciel bym wywiesila :tak:wymrozilo by te zarazki tu:-p

Jakie mialam sny dotyczace ciazy to az sie boje pisac:no:

Szukam poscieli na zmiane do lozeczka,poszewki-sorki....ale mam jakies nietypowe rozmiary bo poszewka mi potrzebna na 95/140 i nie ma takiej:no:

Dzień Dobry poniedziałkowo,

My intensywnie w weekend, zabraliśmy się za malowanie tego co jeszcze nie pomalowane :tak::-)

anusiasac, witaj :-)

wrublik, ślicznie dziękuję- myślałam o tym, ale jakiś czas temu wpadłam na trochę inne plan dotyczący sprzedaży moich zdjęć ;-), aczkolwiek może warto przemyśleć raz jeszcze- nie wiem tylko jak to zrobić...podpowiesz?

Wiki, jest na max ekonomiczny...my dopiero kończymy tonę, a zaczęliśmy palić w połowie października, wszystko zależy od izolacji domu, w zeszłym roku i jak kupiliśmy zeszło nam dużo więcej, bo po pierwsze do końca nie wiedzieliśmy jak go ustawić, po drugie dom nie był zaizolowany jak trzeba, teraz gdy ocieplone i zaizolowane fundamenty, sam tynk zewnętrzny dużo daje...a też już jest, izolacja strychu, wszystko ma wpływ...:tak: a o ile mniej roboty przy takim i nie syfi się- fakt, że nie tak zupełnie jak przy gazie, ale naprawdę nie ma co narzekać, tymbardziej, że my kupujemy workowany, więc wsypujesz 25 kg do pieca i masz spokój :tak::-)

Iwonka, brawo, brawo dla Klaudusi :-)i pięknie dziękuję

Cieszę się, że podobają się Wam moje zdjątka, postaram się co jakiś czas coś wkleić lubię sprawiać w ten sposób ludziom przyjemność :-)

Miłego dnia Kochane

reklama
20111127 (2)1-1.jpg20111127 (8)1-1.jpg20111127 (20)1-1.jpg20111128 (24)1-1.jpg20111128 (25)1-1.jpg20111203 (23)1-1.jpg20111203 (25)1-1.jpg to kilka moich "makrusiów" na miły dzionek :tak:

Do góry