reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

kwiateczek, gratki dla Kondzia, Amela też już liczy w obu językach, po angielsku do 20 (z pomocą), a po polsku czasem gubi 11, ale też daje radę sama do 20...najlepsze jest, że wie, że nas jest troje i zawsze przynosi po 3 cukierki dla każdego po jednym :-)

co do zdjęć...już się nie marnuje ;-) wyślę Ci na fb zaproszenie na jedną stronkę ;) przyjmij

reklama
Kwiateczek Dotkass wow fajnie :szok:
kwiateczek mój to chyba naprawdę artysta :-D bo z liczeniem to u niego kiepsko no chyba że cukierki... w mola nie da się zrobić :eek:

No brawa brawa,moja tez liczy do 20stu a wczoraj napisała cały alfabet po angielsku,bo taki zna ze słuchu z bajki literkowe chochliki ,jak nie wyrzuciłam kartki to wam pokażę:tak:

gratulacje Iwonka, Amela to do nauki literek oj ciężko...tzn zna alfabet- powie, ale żeby napisać, za chiny ludowe jej się nie chce...rozpoznaje poszczególne literki, ale z pisaniem :no:

uciekam Kochane, nie wiem czy uda mi się naskrobać coś przez weekend, muszę zająć się mężem ;-)

No brawa brawa,moja tez liczy do 20stu a wczoraj napisała cały alfabet po angielsku,bo taki zna ze słuchu z bajki literkowe chochliki ,jak nie wyrzuciłam kartki to wam pokażę
:tak:

gratulacje,... ma dobry wzór do naśladowania :):) i super nauczycielkę w osobie mamy

Witam...
ale naprodukowałyście, nie ma co...

Witaj Dotkass...
ja też rzadko piszę, bo w domku,praktycznie do kompa nie siadam, Mati nie pozwala, a w pracy od października mam taki zapierdziel, że czasem nie wiem jak sie nazywam...
aktualnie jestem na zwolnieniu ale tylko do poniedziałku, Mati tez więcej w styczniu w domu niz w przedszkolu :-:)-( ale mam nadzieję, ze wszystko idzie ku lepszemu...
cieplutko pozdrawiam Was wszystkie, życzę zdrówka chorowitkom

hejka no zdolniaste te nasze dzieciaki, każde w czymś wyprzedza!
Dotkass mój mężulo lubi bawić się w makro foto, to kilka razy udało mu się zarobić, warto do wydawnictw czasem uderzyć, u nas zadziałało jak chcieli wydać coś tam regionalnego, to szczególiki były potrzebne, ale Twoje fotki to nawet pojedynczo można by sprzedawać :tak:

no i nie pamiętam więcej co chciałam...
więc pozostaje życzyć miłej nocki!

Kwiateczek Dotkass wow fajnie :szok:
kwiateczek mój to chyba naprawdę artysta :-D bo z liczeniem to u niego kiepsko no chyba że cukierki... w mola nie da się zrobić :eek:

:-D:-D:-Dto i umnie ale sie podzieli:tak:ale czasem to jak walka o ogien:-D:-D

No brawa brawa,moja tez liczy do 20stu a wczoraj napisała cały alfabet po angielsku,bo taki zna ze słuchu z bajki literkowe chochliki ,jak nie wyrzuciłam kartki to wam pokażę:tak:

Kurcze to on asama napisze:szok:brawo:tak:Kondzio wzial sie za pisanie ale nie wychodz mu.Tata napisze,kilka literek tylko.Na klawiaturze napisze swoje imie ale dlugopisem to tylko kilka liter,Liczby chyba tylko 1 =,3 0,7 eszta odwrotnie:sorry:ale sie zabral.Myslalam ze to za wczesnie ale jak widze po Klaudii to jednak nie;-)Zlozylam zamowienie u babci na ksiazeczki do pisania literek i cyferek.Takie zakropkowane jak to kiedys w 0ce mialysmy:tak:moze wyrobi sobie reke.Grunt ze chce.Porafi powiedziec gdzie mieszka,caly adres a ostatnio mnie zaskoczyl(to po mini mini)powiedizal mi ze mieszka w Europie:szok::sorry:byly ostatnio kontynenty...rybka opowiadala.
Alfabet zna juz od wiekow ale po angielsku:sorry:musze zaczac go uczyc po polsku tylko mam mentlik bo nie wiem czy mu mieszac teraz:confused2:liczy w obu.....

Ale sie na chwalilam:sorry::sorry:no coz w koncu moj skarbus:zawstydzona/y:

reklama
Alfabet Klaudii 20120128101.jpg

Litera V, W i G poprawione prze ze mnie .

Dotkass śliczne robisz zdjęcia

Ostatnia edycja:
Do góry