reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dotkass co do zmywarki to akurat kilka stron wcześniej pisaliśmy o tym tutaj ,ja nie mamjej, bo nie mam miejsca na nią jednak, ale być może już niedługo będę miała miejsce w nowym mieszkanku:-)
Wiki na zdjęciowym otwartym sa pozostałości fotek :-)

reklama
No wiem musiałam się zadowolić "pozostałościami" :laugh2:;-)

o tak... u nas temat zmywarek często powraca :tak: chyba następna będę ja :dry:

Wiki zdjęcia napewno jeszcze się pojawią a co do mnie- jak Ha-NN-aH pisała- kameleon :-D

Iwonka
, nasi znajomi mają fajne rozwiązanie zmywarkę z piekarnikiem w jednym, mała zmywareczka niestety, a przy naszej trójce włączam co drugi dzień, a jak są goście to z dwa razy dziennie, a mamy 60-tkę, ale skoro niedługo nowe mieszkanko to super...jak coś mogę udzielić rady i pomóc w załatwieniu sprzętu AGD ;-) zresztą mebli kuchennych na wymiar też :-)

Ha-NN-aH super, ja też chyba dziś winka się napiję, zatem zdrówko ;-):-)

:errr: jak zjem jeszcze choćby okruszek chleba lub gram tej nuteli to się będę czołgać :baffled:

wrublik też miałam faze na krówkę taką, myslę żeby zrobić ciacho takie :tak:

Dotkass znam te urządzenie, tylko właśnie mała jest ta zmywareczka tam. i cena:dry:
Wiki
product.jpg

Ogladacie Rodzinke pl? Uwielbiam to!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry