reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Moj niestety nie przestal.8 lat nie zyje.....sam na wlasne zyczenie sie wykonczyl:no:ale tak to sie konczy z alkoholem....udalo mu sie bo nie cierpial.....

Cosmo ja tez musze pokazywac jeszcze czasem:-D:-D:-Dtu mnie to smieszy wlasnie.Bo jak ktos slyszy ile mam lat to jest szok;-);-)a potem slysze ze na 25 wygladam a dowod sie pokazuje jak sie na 18cie nie wyglada chyba nie:-D:-Dinteligentny narod:zawstydzona/y:

reklama
O to widzę same obciążone alkoholowo rodziny:no:.
Tak mieliśmy szczęście że tak to się skończyło. Alkoholik alkoholikiem, ale jak już w rodzinie jest przemoc...
W sobotę rozmawiałam z mamą na ten temat. Były złe wspomnienia które mimo upływu lat strasznie bolą. Rana nigdy sie nie zabliźni chyba.

Cosmo siorstra 30 lat- starsza.

PS
fuuuu kupa Bobcia...

ale pieknie u nas pruszy śnieg, ślicznie to wygląda :-)...uciekam dziewczynki do domowych obowiązków, może uda mi się jeszcze zajrzeć przed wieczorem, ale jak nie życzę miłego wieczorku

Witam, to i ja dorzucę do jednego wora swojego ojca,też już nie żyje.3 lata temu zmarł.Też z winy nadużywania alkoholu,a dzieciństwo moje nie należało do szczęśliwych z tego powodu....:-(

I nie lubię prasować ,prasuję tylko jeśli potrzeba w danej chwili coś założyć:dry:I nie lubię też zmywać:baffled:

Słyszałam o tym porwaniu,straszne to musi być.Współczuje matce i rodzinie tych przeżyć.Oby jak najszybciej znalazło się to dziecko

Iwonka, mi temat zmywania odpadł (zmywarka), aczkolwiek jak jestem u Mamy- moja Mama ma taką fanaberię, że po zmywaniu trzeba od razu wytrzeć, żeby zacieków nie było itp., więc zawsze pada pytanie "wolisz zmywać, czy wycierać", więc wybieram zmywanie- nie cierpię wycierać naczyń...prasować nawet lubię, ale zebrać mi się ciężko :zawstydzona/y::dry:

reklama
Oj ale naprodukowałyście... zdjęć nie ma więc się nie wypowiem

Dotkass też pamiętam Cię z fajnych zdjęć i z tego że zawsze na każdym inna osoba :tak:

Do góry