reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

szopek, wiem co czujesz...czuję to samo... (tak troszkę cytatem poleciałam....)

witam z kawusią, niebo zachmurzone, oby tylko nie padało...

reklama
Szopek, Anusia, witajcie w klubie. Mimo, że moja chodzi do klubu malucha, i tak jak pomyślę o przedszkolu, dostaję rozwolnienia z nerwów :confused2:

Witam i ja,pranie za praniem robię,jeszcze dostałąm @ i same wiecie jak to jest.

Ja tez sie bardzo ciesze kiedy juz te moje dzieci będą w szkole i przedszkolu,ale przezywam to,U starszej jak sobie poradzi w 1 klasie,a u Klaudii mimo że zna dobrze przedszkole to te jej zachowanie..........:no: liczę po cichu ze w przedszkolu może jakoś ją trochę utemperują:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p

:-) Ja mam takie dziwne wrazenie że to że Zuza pójdzie do przedszkola to takie nierealne, że ona przecież jeszcze taka "malutka" jest, choć ja nie z tych rozczulających się matek ale z tym to mam takie odczucie.

Mam nadzieję że się uda bo mi pewnie lżej będzie choc to teraz Cyprian bardziej wkość daje.

Mi się pralka zepsuła.... jestem wsciekla i przerazona bo u mnie przestój w praniu oznacza kłopoty. Musimy dzwonić żeby ktoś szybko przyjechał, moimi rękami które pękają przy takich rzeczach jak pranie ręczne nawet w rękawiczkach dużo nie wypiorę.

cosmolady ja też sie bardzo cieszę z przedszkola, nie wiem jak to będzie ale mam nadzieję, że moje dziecko nauczy sie trochę dyscypliny, bo ja ją tylko rozpieszczam i teraz mam to co mam:( łobuziarę, która mało kiedy słucha się mamy:szok:
sylwia85 moze to nie pocieszenie ale pomyśl jak to było kiedyś nawet z 30 lat temu, kiedy nasze mamy, babcie prały ręcznie i miały po 6-oro dzieci jak dobrze że technika do nas dotarła w odpowiednim czasie;)

:):):)gdzie wszystkie dziewczyny?spicie?jakie plany na dzisiaj?
Tak miałam ochotę pojechać nad wodę, było tak pieknie a tu z rana deszcz i zachmurzone niebo:wściekła/y:i taka niedziela do kitu

Tinka- nie ty jedna masz cvhyba brzydka pogode u mnie to samo....:-(

I niedziela zleci i jutro do pracy boszzz ale mi sie nie chce:( Adas mi sie bawi z tesciem jutro albo w srode pojada na tydzien do warszawy ale bedzie mi sie tesknielo za nim:(

Milego dnia:)

dzień dobry...
chciałabym wszystkim Aniom, Aneczkom, Anusiom, Andziom, Haneczkom, życzyć z okazji imienin wszystkiego co najlepsze, spełnienia najskrytszych marzeń, samych radosnych chwil w życiu i dużo dużo zdrówka...
899.jpg

reklama
Witam
Ja tez dolaczam sie do zyczen.Wszystkiego naj..........dla Aneczek:-)

Sylwia pociesze sie ze wrocilam i nam tez sie zaczyna wszystko psuc.Dekoder sie popsul zaraz jak wrocilismy.tzn znajomi mieli i oddali popsuty,telewizor dziwnie buczy i jeszcze pralka,jak chce wlaczyc to swiatelka mrugaja i nie chce zalapac.musze wylaczac z pradu kilka razy wtedy zalapuje.pewnie do czasu.nie wiem co jest grane:no:

U mnie zalaczaja sie dolegliwosci,wczraj noga tak mnie bolala ze znow chodzic nie moglam,musialam wziasc w koncu tabletki:no:mam spiaczke i cycki mnie bola jeszcze boshhh jak babcia:sorry:

Do góry