reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
i ja wpadam...żeby się pochwalić, ze w końcu mamyZobacz załącznik 370390

hurrrrrraaaaa, co prawda urlop sie na razie nie zapowiada, ale przynajmniej weekend moze bedzie bez deszczu....
u mnie nic nowego, praca, praca, praca...

Hannah, widziałam, podziwiam i Twoje zdolności i determinację męża...

Dziękuję anusiasac
determinacja była choćby dlatego że to wpłynie na stan naszego zdrowia. Nie musze mówić jak grzyb w domu wpływa na nas i nasze dzieci.:no:

Dodałam jeszcze z rozpędu zdjęcia dzieci. Przez to że mieliśmy remont miałam tak mało czasu, a teraz siedzę i nie wiem co ze sobą zrobic hehe.

Życzę miłego dnia (słonecznego).

Cześć dziewczynki!Już od roku nie zaglądałam, nie nadążę pewnie z zaległościami:( Jak Wasze pociechy?Moja od września idzie do przedszkola, cieszę się bo troszeczke odpocznę. Miłego dnia;-)

Ha-nn-ah bardzo ladny pokój, jak już kiedyś wyniose się na swoje to chyba Cię zatrudnię do aranżacji wnętrz ;-)

Tinka ahoj

No i popsuła sie pogoda wczoraj gorącz a dziś deszcze.Co planujecie na dzisiaj? Ja za wiele zaplanować nie moge o 14.00 do pracy:(miłego dnia :)

reklama
Witam.
Tinka witam ponownie.
Ja też się cieszę jak głupia z przedszkola, ale jednocześnie przeżywam. Pierwszy tydzień przedszkola to będzie najtrudniejszy tydzień mojego życia, a swoje już przeżyłam wydawać sie mogło.

Do góry