reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
wITAM.
Witam
Co tu taka cisza,gdzie sie podziewacie??
Kondzio dzis juz lepiej:tak: w koncu:sorry:pojutrze jedziemy juz sie lekko zalamalam:sorry:
Mało mam czasu, wiec sie podziewam poza forum.
Cieszę sie, ze z Kondziem lepiej. tego by jeszcze brakowało, zeby sie biedaczek rozłożył na wyjazd.
Co sie tyczy fryzury to bardzo ładna.Napewno sie da z twoich włosów tylko czy fryzjerka podoła. Ja miałam włosy pół długie tylko do połowy szyi a jakoś tak mi sprytnie wyfryzowała ... Wszyscy myśleli, ze udało mi się zapuścić na ślub. Kwestia umiEJĘTNOSCI.

dzień dobry...
witam z muesli z truskawkami....
rzeczywiście jakoś pusto tu u nas ostatnio, ale nie dziwię się w sumie, jeśli Wam czas też tak szybko płynie jak mi...
na szczęście juz prawie weekend...
Kwiateczek i jak Kondzio? a fryzurka fajowa i chyba lepsza do takich półdługich niż bardzo długich włosów...

Witam poniedziałkowo,

mój komp przed chwilą jako kolejny podniósł mi ciśnienie, bo się sam wylogował:wściekła/y:... oprócz tego nie mam wody i debile-robotnicy jak zwykle stoją i nic nie robią.

A z dobrych wiadomości- Olka dostała się do żłobka!!!

Kwiateczek co prawda pogoda taka jak w Angli, ale mam nadzieję że wszystko będzie po twojej myśli i obędzie się bez nerwów.

Chyba zrobię sobie badanie na poziom glukozy, bo jak coś mnie zdeneruje, to bym coś wtryniła słodkiego. Popytam pediatry czy moge brać chrom jak karmię Olkę, bo on pomaga schudnąć i reguluje poziom glukozy

Witam,mi tez jakos czasu brak ostatnio, zreszta jak tylko pogoda to nie siedzimy w domu tylko korzystamy.Dzis zimnica i pada deszcz.Jeszcze dostałam @ i czeka mnie tydzien meczarni.

Od wrzesnia i w Warszawie zmienił sie system opłat za przedszkole.Do tej pory było za pobyt w przedszkolu opłata stała + wyżywienie i zajecia dodatkowe i składki w wysokosci 35zł,teraz przedszkole ma opłate za godziny.tzn od 8-13 jest darmowe i tylko placi sie za wyzywienie. a pozostałe godziny platne i przykladiowo jesli etraz opalce mniej wiexcej około 415 za Van to po podwyzce od wrzesnia opłata ta wynosiłaby 607zł......................:sorry:super co? Do disz mam podjać decyzje ile godzin dziennie będzie Klaudia chodziła do przedszkola od września....:dry:

reklama
600 !!!:szok::szok::szok: Ja mam dzisiaj spotkanie w publicznym, to się dowiem co i jak. U sióstr opłata stała łącznie z wyżywieniem to 420, ale wiem że mam być zmiana siostry dyrektor, a tam zebranie dopieor w połowie września:sorry2:. Ciekawe ile za żłobek będę płacić.

Mam już wodę, nie ma to jak dzwonic do upadłego, nawet do dyrektora ds inwestycji:-D. Oberwie się firmie podwykonawczej za brak informacji i nie podstawienie beczkowozu i bezczelność pracowników:-p. Jak mi skacze cukier, to lepiej nei zaczynać ze mną;-)

Do góry