reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

kwiateczek cieplutko to wszyscy się na pewno lenią siedzieć przy klikaniu, a dużo na pewno korzysta też z uroków wody w takie upały
a ja nastawiłam pranie no i chyba idzie dysc idzie sikawica, ale niech sobie przyjdzie ja co najwyżej będę miała mokrzejsze pranie :) bo jakbym nie wyprała to jeszcze z tydzień nie było deszczu, a powietrze to takie że nie ma czym oddychać
życzę miłego wieczorku wszystkim urlopującym no i zdrówka, bo w te upały co słyszę to dużo choróbsków się panoszy

reklama
Witajcie dziewczyny

My z adasiem odpoczywamy siedzimy sobie sami i sie nawet niezle bawimy albo w basenie u mojej mamy albo jezdzimy po znajomych:) a dzis to chyba do poludnia bedziemy lazic w pizamie.

Wlasnie jestesmy po sniadaniu po kakale po musli z lekiem i 2 buyleczkach z maslem czekoladowym i jeszcze serku;/ moje dziecko ma ostatnio mega apetyt;/

Wczoraj u nas byla prze pogoda caly dzien burza a miedzy nimi skwar taki ze nie szlo wytrzymac;/ a dzisiaj juz super chlodek;-)

Witam i ja.Też już jesteśmy po śniadanku. U nas tez wczoraj było bardzo gorąco,a dziś już o wiele lepiej,kilka dni ochłodzenia sie przyda ,tylko żeby padało choć w nocy jak dzis w Warszawie,bo susza straszna:sorry:

potrzebuje troche ciepla:sorry:
Hehe zabrzmiało jakbyś potrzebowała żeby ktoś cię przytulił :laugh2:

Witam tak wogóle.
U nas tez troszkę chłodui w koncu w nocy padał deszcz. Przynajmniej ogródka nie musze podlewać.
U nas dalszy ciąg remontu, mąz cholrnie tym zmęczony i wyzywa się na wszytkich.
upsss coraz gorzej się pisze ponieważ Basia już się sprawnie porusza pełzając i dotyka mojej klawiatury. Mała froterka :-p

Siadlam na chwilę po obiedzie a tu już mój potworek krzyczy, ostatnio rano nie mogę go opanować urzadza sobie sesję wycia , bo on po tym jak go przetrzymamy w lóżku nie chce siedzieć i bawić sie tylko wstawac chodzic , chyba teraz najgorszy okres bedzie , dobrze że wybywamy na pole to już potem jest ok. Zuzka miałą wujka na weekend bo robil z P. murki pod ogrodzenie to humorki wróciły.
W niedziele byliśmy na basenie kolo mojej mamy i byl jakiś dzień plywania maluszków i mialyśmy za darmo a Zuzka pól goodziny pływała z instruktorem i nawet się nie ani troszkę jego nie bała.
Od soboty zaczynam egzaminy więc tak rzadko bywam

Migotka kiedy nad morze wyjezdzacie?

Kwiateczek choć trochę przytulamy to bedziesz miala ciepelko
;-)
Ide bo już wyje

Sylwia, jutro rano :-) Właśnie się pakuję, ale ciężko z dzieckiem, a poza tym dużo rzeczy mokrych, nic nie schnie na takiej pogodzie. Już mam stresa przedpodróżowego.

reklama
Witam.Za oknem pochmurno,mimo to deszczu z tego nie ma i jest zimno:dry: Wszyscy zdrowi, w srode mam zakończenie roku w przedszkolu. Moje dziewczyny są nieznośne,przestały mówić magiczne słowa,ciągle sie biją,rywalizują,a to wszystko jest otulone wrzaskiem:crazy: aż wstyd gdziekolwiek z nimi jechać.Zawziełam sie na nie i bardzo srogo traktuje.Nie mam już pomysłów,zimny prysznic im sie może przyda.

Migotka udanych wakacji ! :-)
Kwiateczek i jak tam pogoda u was? Bo ten chłód do Pl przyszedł teraz:sorry2:

Do góry