reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

kwiateczek cieplutko to wszyscy się na pewno lenią siedzieć przy klikaniu, a dużo na pewno korzysta też z uroków wody w takie upały
a ja nastawiłam pranie no i chyba idzie dysc idzie sikawica, ale niech sobie przyjdzie ja co najwyżej będę miała mokrzejsze pranie :) bo jakbym nie wyprała to jeszcze z tydzień nie było deszczu, a powietrze to takie że nie ma czym oddychać
życzę miłego wieczorku wszystkim urlopującym no i zdrówka, bo w te upały co słyszę to dużo choróbsków się panoszy

reklama
Witajcie dziewczyny

My z adasiem odpoczywamy siedzimy sobie sami i sie nawet niezle bawimy albo w basenie u mojej mamy albo jezdzimy po znajomych:) a dzis to chyba do poludnia bedziemy lazic w pizamie.

Wlasnie jestesmy po sniadaniu po kakale po musli z lekiem i 2 buyleczkach z maslem czekoladowym i jeszcze serku;/ moje dziecko ma ostatnio mega apetyt;/

Wczoraj u nas byla prze pogoda caly dzien burza a miedzy nimi skwar taki ze nie szlo wytrzymac;/ a dzisiaj juz super chlodek;-)

Witam i ja.Też już jesteśmy po śniadanku. U nas tez wczoraj było bardzo gorąco,a dziś już o wiele lepiej,kilka dni ochłodzenia sie przyda ,tylko żeby padało choć w nocy jak dzis w Warszawie,bo susza straszna:sorry:

potrzebuje troche ciepla:sorry:
Hehe zabrzmiało jakbyś potrzebowała żeby ktoś cię przytulił :laugh2:

Witam tak wogóle.
U nas tez troszkę chłodui w koncu w nocy padał deszcz. Przynajmniej ogródka nie musze podlewać.
U nas dalszy ciąg remontu, mąz cholrnie tym zmęczony i wyzywa się na wszytkich.
upsss coraz gorzej się pisze ponieważ Basia już się sprawnie porusza pełzając i dotyka mojej klawiatury. Mała froterka :-p

Siadlam na chwilę po obiedzie a tu już mój potworek krzyczy, ostatnio rano nie mogę go opanować urzadza sobie sesję wycia , bo on po tym jak go przetrzymamy w lóżku nie chce siedzieć i bawić sie tylko wstawac chodzic , chyba teraz najgorszy okres bedzie , dobrze że wybywamy na pole to już potem jest ok. Zuzka miałą wujka na weekend bo robil z P. murki pod ogrodzenie to humorki wróciły.
W niedziele byliśmy na basenie kolo mojej mamy i byl jakiś dzień plywania maluszków i mialyśmy za darmo a Zuzka pól goodziny pływała z instruktorem i nawet się nie ani troszkę jego nie bała.
Od soboty zaczynam egzaminy więc tak rzadko bywam

Migotka kiedy nad morze wyjezdzacie?

Kwiateczek choć trochę przytulamy to bedziesz miala ciepelko
;-)
Ide bo już wyje

Sylwia, jutro rano :-) Właśnie się pakuję, ale ciężko z dzieckiem, a poza tym dużo rzeczy mokrych, nic nie schnie na takiej pogodzie. Już mam stresa przedpodróżowego.

reklama
Witam.Za oknem pochmurno,mimo to deszczu z tego nie ma i jest zimno:dry: Wszyscy zdrowi, w srode mam zakończenie roku w przedszkolu. Moje dziewczyny są nieznośne,przestały mówić magiczne słowa,ciągle sie biją,rywalizują,a to wszystko jest otulone wrzaskiem:crazy: aż wstyd gdziekolwiek z nimi jechać.Zawziełam sie na nie i bardzo srogo traktuje.Nie mam już pomysłów,zimny prysznic im sie może przyda.

Migotka udanych wakacji ! :-)
Kwiateczek i jak tam pogoda u was? Bo ten chłód do Pl przyszedł teraz:sorry2:

Do góry