reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam.
Hannah uściskaj Hanię od nas z okazji urodzin!!! troszkę spóźnione życzenia...

Puchatka Ania moja miała szkarlatynę a Natalka się nie zaraziła.

Iwonka u nas zebranie w szkole 15-go, zresztą zakończenie przedszkola też jest w tym dniu. Dobrze, że chociaż o innej godzinie. A dni otwartych dla przyszłych "maluchów" nie ma. Ile kosztują książki do I klasy?

Kimel witaj po przerwie. Nadajesz z Genewy?

Aurelia faktycznie długo masz do ślubu ;-)

Nie mam nawet czasu zajrzeć. We wtorki wożę Anię na taniec (break dance) a ja się zapisałam (w czwartki) na fitness tam gdzie Ania "tańczy". Teraz sobie siedzę na ogródku i lukam na dziewczyny jednym okiem. Zaraz się grillujemy. Piękna pogoda, trzeba korzystać.

reklama
Witam.Ja dziś w domku,nie grilujemy,nie chlapiemy sie w basenie ,bo juz mi sie chciało normalnego obiadu wiec siedze i czekam az sie mięsko ugotuje i wyjdziemy sobie potem na ogrodek bo mamy tu cień.
Puchatka i jak tam leczenie?
Joanna zapłaciłam 230zł wraz z książkami do angielskiego,brakuje nam jeszcze ksiażki do religii .Tu na tym wątku piszemy o szkole i zebraniach ,co ktora juz wie:tak:

Iwonko skutecznie bo Majka wygląda coraz lepiej wysypka już prawie całkiem zniknęła tylko skóra się Majce zaczyna łuszczyć co też niestety swędzi :confused: ale ważne że jest poprawa i narazie odpukać Michała nie złapało

Hej dziewczynki! Cos mi sie klawiatura zwalila, wiec sorki, ze pisze bez polskich znakow.

Puchatka, dobrze, ze juz Majeczce przechodzi i ze Michalek nie zlapal.

Kwiateczek, na pewno panienski sie uda - najwazniejsze jest fajne towarzystwo :-)

U nas jest za to problem z przerosnietymi migdalami. Bylam wczoraj na drugiej wizycie u laryngologa i najprawdopodobniej trzeba bedzie je wyciac. Na razie sie odrobine pomniejszyly po kuracji lekarstwem jakims, ale to wroci do stanu wyjsciowego przy najblizszej chorobie. Jak beda czeste bezdechy w nocy to na bank trzeba wycinac bez czekania. :-(

Podpisalam dzis umowe w przedszkolu i 21-go czerwca idziemy na spotkanie integracyjne :happy2:

Migotka wspolczuje,zawsze cos przy tych naszych dzieciach:baffled:ja tez musze testy Kondziowi zrobic teraz.zrobilam pulpety w pomidorach i znowu plamy czerwone ma,po keczupie tez czyli cos nie tak.boje sie bo nie wiem jak on usiedzi:sorry:

Ale mam dobre wiesci,zadzwonila babka i w koncu okna nam wymienia:-)ale sie ciesze.w czwartek przyjda mierzyc:-)

a jeszcze ze zlej wiesci to chrzestny chyba nie przyjdzie na wesele bo ma zone popie....:angry:musze zadzweonic wieczorem do nich.az sie boje:sorry:bo z nia nie da sie gadac.chrzestnej tez nie bedzie bo wujek po udarze:no:ode mnie chyba 15 osob odmowilo teraz:no:

Cześć dziewczyny!
wróciłam do pracy, no i czasu na bb mam o wiele mniej, ale mimo że rzadko piszę często przynajmniej trochę poczytam co u was się dzieje...
między innymi trafiłam na linka dla lubiących testować różne nowe produkty streetcom Streetcom Polska Sp. z o.o. - tu można zarejestrować się i wziąć udział w testowaniu, teraz akurat chyba startuje akcja z Gerbera dla dzieciaczków 6-12 mies.
aha i jeszcze jeden link na próbki pieluszki dla starszaków (powyżej 17kg) Moczenie nocne dzieci - Bezpłatne próbki - Suchenoce.pl
wiem że teraz na wakacje będziemy wyjeżdżać i ja swoją Anulkę będę musiała uzbroić w takie majteczki, bo nie będę miała pewności co do suchej nocy na nowym miejscu i obcym łóżku

reklama
Do góry