reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

witam

Kamilka no to super wieści trzymam kciuki za to żeby było z oczkami coraz lepiej, no i życze Ci powodzenia na egzaminie :happy: u nas mały nauczył się i nie ma problemu z noszeniem "oczków"

keyko u nas też deszczowo ale lepiej chyba to niż śnieg. Jejku jak Ty się zabierasz z tymi Twoimi skarbami. Ja idę z małym a ten mi ucieka od auta. Cudaczy :eek:

Iwonka pada i pada ! smutno !

W biedronce dziś kupiłam małemu buty za 25 zł takie wiosna jesień całkiem fajne niech po lata w nich chociaż na przejściu zima-wiosna to będzie ok.
buciki.jpg tylko mnie zastanawia czemu ja dałam 24.99 zł aż zaraz znajdę paragon, wziełam szare z czerwonym

reklama
Witam się,

która pisze się na kawke?;-)

Kwiateczek dopiero teraz doczytałam:zawstydzona/y:, gratuluję dostania pracy:tak:. W końcu odskocznia i kaska też wpadnie;-)
Kamilka powodzenia na egzaminie:-). Dobrze, że zdiagnozowano Adasia, przynajmniej wiadomo juz co dalej.

Miśka w przedszkolu. Ja mam dzisiaj w planach zrobienie pierogów i prasowanie ubrań dziewczyn. Mam już farsz i ciasto i czekam aż Olka uśnie, a jak nie to w chustę ją zamotam i będzie ze mną lepić:laugh2:

Fajne te buciki, ale Miśka ma już 3 pary na wiosnę, w 2 już była na dworze. Kolejna para i już zupełnie przewróciłoby sie jej w głowie.
Ja muszę pomyśleć o czymś dla siebie. 2 pary kozaków wyszły po tej zimie. Na wiosnę zawsze miałąm buty na obcasie, ale teraz na spacery po rozkopanej wiosce, to nei za bardzo. Mam adidasy, ale na ta pogode jak znalazł do przeziębienia. Kurtki na wiosnę też jeszcze nie dopinam:baffled:. Cudownie, aż chce się wyjść do ludzi:confused2:

Dobra, mała odpływa, muszę jeszcze tylko kota ze stołu przenieść i do roboty;-)

Witam
Kamilka napisalam ci juz na wz ale jeszcze raz ciesze sie za tak sie okazalo,jest wielka szansa ze bedzie ok:tak:
Wiki super buciki:tak:Ja tez musze Kondziowi kupic.kupilismy mu adidasy i nie chce w nich chodzic,mowi ze sa brudne:baffled:
Keyko ja sie ogromnie ciesze ze juz moige isc do pracy,za 2 tyg jedziemy do Pl ,mam dentyste choc sama sobie na to zarobie:tak:nie wiem tylko ile zdarze zrobic przez tydz:sorry:pewnie jeden zab:-D
Okilece glowe umyc,potem Kondzio do zlobka a ja mam potem isc po uniform:sorry:

Witam.
Kamilka- powodzenia na egzaminie. Cieszę się, ze z oczkami Adasia nie jest źle. Fajnie, ze jest takie pogodne miejsce, nie jakaś ponura przychodnia.
Kwiateczek- gratuluje powrotu do pracy. Kondzio bardzo ładnie rysuje jak już kiedyś wspomniałam.:tak:
hannah- efekty super. Zazdroszczę samozaparcia.
Keyko- cóż za zorganizowanie pierożki, dzieciaki, kot.

Miku jeszcze pomyka w butach z jesieni, trudno mi wyczuć czy są dobre, bo raz twierdzi, że cisną a raz, ze ok. On często mówi, ze coś jest za małe, jak nie chce nosić. Twierdzi, ze są ok, wtedy gdy przypomni mu się, ze mają języki ( te butowe) co go bardzo bawi.

iwonka- będziesz kupowała rowerek biegowy?
Chcę kupić, ale boję się, ze nie dosięgnie ziemi. Miku nie jest za wysoki, ma 97 cm. Nie mogę obejrzeć nigdzie na żywo.:-(

Ostatnia edycja:
Szopek niby jest opisane jaka jest regulacja siodełka że od 35-36cm .Jak byłam w ZOO to widziałam z 4 dzieci na tych rowerkach biegowych,dosyc szybko odpychały sie na nich:tak: a rowerek przechylał sie raz na lewo raz na prawo u niektórych z tych dzieci,widac dopiero sie wprawiali w jazde nim.Jeszcze nie wiem czy kupie bo wlasnie przymierzam sie do przymiarki Klaudii do rowerka 12 calowego,bo coś czuje że taki bedzie już za mały i 14 calowy dla niej juz powinien byc., a te biegowe to sa tez malutkie chyba.Jutro jade na zaku[y spzywcze to poprzymierzam dzieciaki do rowerow i dam znac.Bedzie tez tam tez sklep sportowy wiec zajdziemy, pewnie tez tam bedą te rowery biegowe wiec zdam relacje.:tak:

Ostatnia edycja:
witam

szopek my od wczoraj śmigamy na rowerku 12 calowym z bocznymi kółkami. A to przy takim biegowym odrazu żeby uczyć na dwóch ?

Iwonka no taki 12 cali na styk.. na jeden rok za rok już 16 cali pewnie

kwiateczek a jakiś wzór maja ze on mowi ze brudne ?

Witam po weekendzie.
Oglądaliśmy rowerki i 12 cali to według mnie maleństwo jak dla naszej Klaudii:sorry: w sumie by mogla jezdzic na nim ale na przyszły rok było by kiepsko:sorry: posadzilismy ja tez na 16 calowym i było ok;-) a taki ma wlasnie Vanesska. Najlepiej byłoby kupić rower 14 calowy..... na biegowym tez usiadła,probowała sie odpychac,ale na boki ciagle leciała:-D jak stała na nogach to nie siedziałą na siadełku,było ze dwa centymetry jeszcze luzy ale moja jest dosc wysoka ma 102 cm mniej wiecej a w sklepie była jeszcze w adidasach.Nie wiem na jakiej wysokosci było w tym biegowym siadełko:sorry: te jak widze ma chyba najnizsze ułozenie siadełka.Moja Klaudia kręcic umie pedałami,wczoraj na rowerze stacjonarnym u babci kreciła nogami:-D z poczatku do tyłu potem załapała,a jeszcze do tego miałą obciazenie ustawione jakby jechała pod górke:eek: bo krecila i tak sobie ustawiła, najchetniej kupilabym jej taki i taki rower ale z klasa gorzej.Nie wiem moze jaka babcia lub ciocia sie dorzuci.Ona woli zwykły rower bo jej siostra tez taki ma...

EDIT:

Licytuje ten rowerek biegowy, normalny z pedalami tez jej kupie,bo musi byc zeby sprawdzic jak sobie poradzi na zwyklym tz.

Ostatnia edycja:
Witam, ale piękne słońce:-)

A mi się dziecko rozleniwiło, albo się cofa...:confused2:. W zeszłym roku kupiłam jej właśnie rowerek 12' z takim pchaczem i po jakimś czasie potrafiła na nim jeździć. A teraz... od tygodnia jak jest pogoda, to po przedszkolu bierzemy rowerek i próbujemy jeździć w obrębie naszego osiedla. Ale ona twierdz, że nie umie kręcić pedałami. Wczoraj miała też jeździć, ale ujechała aż całą długość bramy garażowej i dalej nie chciała. To żeby ją zmęczyć,, to łaziłyśmy przez 2 godziny ze zmieniającą się piosenką: "mamuisiu, nóżki bolą", "mamusiu, zimno mi", "mamusio, ja chcę do domu", "mamusiu, chcę siusiu". O 20 usiadła na kanapie i usneła:tak:.
Może u moich rodziców przypomni sobie:sorry:

reklama
Witam
Wiki mamy baile adidasy,z przadu sa prazki,nie wiem po prostu nie chce w nich chodzic:sorry:
Iwonka my mamy chyba 14tki kola,od 3-5lat.juz mu troszke siedzenia podnieslismy:tak:

Wiecie ze nie dlugo zaczynamy 3cie urodziny:-)boshhh ale zlecialo.

Do góry