reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam
Iwonka super sprawa,jak mozna prosto zrobic multanki:-)nawet nie wiedzialam:sorry:

U na sladnie jest dzis,slonko mam od rana w pokoju:tak:super tak czuc wiosne:-)ale mroz byl w nocy,trawa biala byla:sorry:

reklama
Witam, trochę dzisiaj zaspałam i ból głowy zapijam kawą.

Iwonka ode mnie też przyjmij życzenia:-). A wypad do fryzjera jak najbardziej się należy:tak:. Ja mam do wykorzystania kupon do fryzjera, 2x manicure, 3x mikrodermabrazje na brzuch, 2x depilacja lub pedicure spa i henne. Kupowałam te zabiegi na jesieni z myślą właśnie o tym, żeby po ciąży jakoś podnieść siebie na duchu:tak:

Wczoraj byli w odwiedzinach moi rodzice. Ale Miśka się cieszyła. Pokazała im zdjęcia z mikołajek i karnawału. Oczywiście pokazała im swojego "chłopaka", którego bardzo kocha:szok:;-)- jest starszy o 2 lata i ma na imię Staś:confused2: i duży wpływ na jej zachowanie, zwłaszcza za tą gorszą część:confused2:. Później był spacer po nierozkopanej części osiedla, a na koniec pojechaliśmy kupić Miśce buty. Nie obyło się bez histerii, ale w końcu nie kupiliśmy wścieklo-różowych nijakich adidasków, za to ma 3 pary butów. A chciałam jeszcze sandałki, ale okazało się, że ma roz.24 i nic na nią nie było. Wieczorem wszyscy padliśmy zaraz po 20:-p.

Mama rozliczała mnie dzisiaj i okazało się, że nie dostałabym ulgii na Miśkę w całości. Księgowy musi do rozliczenia M dopisać ją, bo nie zostawię w tym złodziejskim państwie kasy- przynsajmniej jeden m-c przedszkola się zwróci:sorry:.

Dobra, idę wywiesić drugie pranie- mam wrażenie, że non stop piorę.

Jeszcze raz dziekuje za zyczenia ;-):tak:

Ja tez ostatnio ciągle piorę ale teraz juz pranko na dworzu wisi:tak: Coś zapowiadała ochłodzenie ale póki co mrozów nie widać wiec chyba już nie wróci zima,no chyba ze w nocy popada śnieg:sorry:
Zapomniałam o ćwiczeniach:sorry::sorry::sorry::sorry:

Ja też wywiesiłam część na balkonie, chociaż mnie trafia... zaraz obok bloku jest mór, a za nim był taki plac-bezużytek i teraz mam tam składowisko ziemi, żwiru, piachu i elementów kanalizacyjnych i cały czas ciężki sprzęt w użyciu:confused2:

A ja ćwiczę, jak nie zapomnę, ale chyba poważniej pomyślę o plastyce, bo jak spalę tłuszczyk i wzmocnię mięśnie, to i tak zostanie mi nadmiar skóry. Nie łudzę się, że się sama skurczy, bo za dużo rozstępów, które powiększyły powierzchnię brzucha, a jak wiadomo to są blizny i one nie znikają, tylko bledą, czyli i tak są. Do tego pępek na górze wystaje, a na dole zrobiło sie wgłębienie, któe do niedawna mnie bolało w środku pod skórą.

Kawa nei pomogła i wspomogłam sie paracetamolem:-(

keyko u nas też budowa zaraz za płotem na szczęście mam balkon z drugiej strony.

Iwonka my wczoraj byliśmy trzy godziny, ale czytam Twojego posta i sobie myśle kurde cienkie kurtki ... my jedynie czapke na cieńszą zmieniliśmy ale u nas jest ok 3/4 na plusie bez słońca z wiaterkiem ech... ja chce prawdziwą wiosne !

Witam. Pogoda sie już zepsuła.Koniec wiosny,zapowiadają snieg nawet:sorry2: ale dzis jeszcze ciepło 10 stopni mimo tych chmur i wilgoci.
Wiki u nas było 17 stopni to wiesz....;-)

Witam

Iwonka no nieźle to się nie dziwie.. u nas dziś śliczne słonko mam nadzieje że ciepło jest :tak:
Ale za to mały dostał kataru i pokaszluje troche :wściekła/y:

kwiateczek u nas wczoraj kropił deszcz, żeby się nie nudziło kupiłam małemu nozyczki, wycinanke, bibułe i klej. Skończyło sie smarowaniem klejem wszystkiego nawet rolet :eek:

Wiki ja tez mam kolorowy paier,naklejki,farby.Przydalo sie akurat bo ostatnio duzo czasu spedzalismy w domu:tak:Konrad bardzo lubi wycinac,tzn ciac cokolwiek na male kawaleczki.ma kosz Thomasa i potem sprzata do niego:tak:Gorzej z farbami ale nie jest jeszcze tragicznie:sorry: Klej tez mamy.wycinamy paski,tzn co wyjdzie i kleimy:tak:Kupilam taki duzy blok i tam,malujemy kleimy,naklejamy naklejki:tak:Naklejki to masakra uwielbia je

reklama
kwiateczek no my do tej pory uzywaliśmy gotowcyh naklejek. Z farbami jest ok Farby malowanie rekoma itd a później wanna :-D nozyczek nie używalismy... plastelina modelina ciastolina już mu sie troche znudziła
A z naklejkami ile ma tyle wyklei i nie odpuści mogła bym to nawet na kilogramy kupować i by nigdy za dużo nie było

Do góry