reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam
Iwonka super sprawa,jak mozna prosto zrobic multanki:-)nawet nie wiedzialam:sorry:

U na sladnie jest dzis,slonko mam od rana w pokoju:tak:super tak czuc wiosne:-)ale mroz byl w nocy,trawa biala byla:sorry:

reklama
Witam, trochę dzisiaj zaspałam i ból głowy zapijam kawą.

Iwonka ode mnie też przyjmij życzenia:-). A wypad do fryzjera jak najbardziej się należy:tak:. Ja mam do wykorzystania kupon do fryzjera, 2x manicure, 3x mikrodermabrazje na brzuch, 2x depilacja lub pedicure spa i henne. Kupowałam te zabiegi na jesieni z myślą właśnie o tym, żeby po ciąży jakoś podnieść siebie na duchu:tak:

Wczoraj byli w odwiedzinach moi rodzice. Ale Miśka się cieszyła. Pokazała im zdjęcia z mikołajek i karnawału. Oczywiście pokazała im swojego "chłopaka", którego bardzo kocha:szok:;-)- jest starszy o 2 lata i ma na imię Staś:confused2: i duży wpływ na jej zachowanie, zwłaszcza za tą gorszą część:confused2:. Później był spacer po nierozkopanej części osiedla, a na koniec pojechaliśmy kupić Miśce buty. Nie obyło się bez histerii, ale w końcu nie kupiliśmy wścieklo-różowych nijakich adidasków, za to ma 3 pary butów. A chciałam jeszcze sandałki, ale okazało się, że ma roz.24 i nic na nią nie było. Wieczorem wszyscy padliśmy zaraz po 20:-p.

Mama rozliczała mnie dzisiaj i okazało się, że nie dostałabym ulgii na Miśkę w całości. Księgowy musi do rozliczenia M dopisać ją, bo nie zostawię w tym złodziejskim państwie kasy- przynsajmniej jeden m-c przedszkola się zwróci:sorry:.

Dobra, idę wywiesić drugie pranie- mam wrażenie, że non stop piorę.

Jeszcze raz dziekuje za zyczenia ;-):tak:

Ja tez ostatnio ciągle piorę ale teraz juz pranko na dworzu wisi:tak: Coś zapowiadała ochłodzenie ale póki co mrozów nie widać wiec chyba już nie wróci zima,no chyba ze w nocy popada śnieg:sorry:
Zapomniałam o ćwiczeniach:sorry::sorry::sorry::sorry:

Ja też wywiesiłam część na balkonie, chociaż mnie trafia... zaraz obok bloku jest mór, a za nim był taki plac-bezużytek i teraz mam tam składowisko ziemi, żwiru, piachu i elementów kanalizacyjnych i cały czas ciężki sprzęt w użyciu:confused2:

A ja ćwiczę, jak nie zapomnę, ale chyba poważniej pomyślę o plastyce, bo jak spalę tłuszczyk i wzmocnię mięśnie, to i tak zostanie mi nadmiar skóry. Nie łudzę się, że się sama skurczy, bo za dużo rozstępów, które powiększyły powierzchnię brzucha, a jak wiadomo to są blizny i one nie znikają, tylko bledą, czyli i tak są. Do tego pępek na górze wystaje, a na dole zrobiło sie wgłębienie, któe do niedawna mnie bolało w środku pod skórą.

Kawa nei pomogła i wspomogłam sie paracetamolem:-(

keyko u nas też budowa zaraz za płotem na szczęście mam balkon z drugiej strony.

Iwonka my wczoraj byliśmy trzy godziny, ale czytam Twojego posta i sobie myśle kurde cienkie kurtki ... my jedynie czapke na cieńszą zmieniliśmy ale u nas jest ok 3/4 na plusie bez słońca z wiaterkiem ech... ja chce prawdziwą wiosne !

Witam. Pogoda sie już zepsuła.Koniec wiosny,zapowiadają snieg nawet:sorry2: ale dzis jeszcze ciepło 10 stopni mimo tych chmur i wilgoci.
Wiki u nas było 17 stopni to wiesz....;-)

Witam

Iwonka no nieźle to się nie dziwie.. u nas dziś śliczne słonko mam nadzieje że ciepło jest :tak:
Ale za to mały dostał kataru i pokaszluje troche :wściekła/y:

kwiateczek u nas wczoraj kropił deszcz, żeby się nie nudziło kupiłam małemu nozyczki, wycinanke, bibułe i klej. Skończyło sie smarowaniem klejem wszystkiego nawet rolet :eek:

Wiki ja tez mam kolorowy paier,naklejki,farby.Przydalo sie akurat bo ostatnio duzo czasu spedzalismy w domu:tak:Konrad bardzo lubi wycinac,tzn ciac cokolwiek na male kawaleczki.ma kosz Thomasa i potem sprzata do niego:tak:Gorzej z farbami ale nie jest jeszcze tragicznie:sorry: Klej tez mamy.wycinamy paski,tzn co wyjdzie i kleimy:tak:Kupilam taki duzy blok i tam,malujemy kleimy,naklejamy naklejki:tak:Naklejki to masakra uwielbia je

reklama
kwiateczek no my do tej pory uzywaliśmy gotowcyh naklejek. Z farbami jest ok Farby malowanie rekoma itd a później wanna :-D nozyczek nie używalismy... plastelina modelina ciastolina już mu sie troche znudziła
A z naklejkami ile ma tyle wyklei i nie odpuści mogła bym to nawet na kilogramy kupować i by nigdy za dużo nie było

Do góry