reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam.
Kurcze muszę go na jakimś " prawdziwym" rowerku posadzić i zobaczyć jak mu idzie.
Dzięki iwonka za rozeznanie.

kwiateczek- Miku ma bardzo konkretną wizje co może na siebie włożyć i nie da rady tego obejść. To chyba normalne w tym wieku.
Pozwalam mu wybierać w sklepie ubrania bo nie chcę umoczyć kasy. Buty na wiosnę sobie wybrał. Jeszcze nie zdążyłam kupić ale jemu coś sie przysniło ( dosłownie) i zażyczył sobie żółte a nie czarne. A gdzie ja mu znajdę żółte nike'i :no:

Keyko- mój ancymon często narzeka, ze go nogi bolą, nie ma siły i muszę go wnosić po schodach. Na spacerze bryka połowe tego co kiedyś ( w domu wprost przeciwnie). Widać dzieciom też się udzieliła niemoc zimowa.

reklama
Kupilam mu takie,tylko paski ma niebieskie a tyl bialy:tak:byly za pol ceny.W sklepie chcial a teraz nie.

JD Sports - Adidas Originals Superstar II Infant

Keyko zapomnialam napisac.Mojej kolezanki synek w grudniu skonczyl 3 lata.Pd zeszlego roku jezdzi na rowerze al nie peadluje jak powinien:baffled:robi pol obrotu i cofa pedal i tak w kolo.Ile kolezanka mu sie natlumaczyla...nie chce,tak sie uparkl i nauczyl i koniec.Nawet Kondzio mu ostatnio pokazywal:-D:-D:-D A on uparty.

Witajcie

U mnie nie ma swiatla wiec pewnie laptop zaraz zdechnie...

Iwonka- tak Adam nie musi juz wogole nosic okularkow:-):-):-) okazalo sie ze i wczesniej wcale nie byly potrzebne no ale nasi okulisci stwierdzali zeza wiec dali okulary:tak: ale nie zaszkodzily:confused2::confused2:

keyko- wiesz co jesli chodzi o to lenistwo to u nas dokladnie to samo:wściekła/y::wściekła/y::no::no: juz prawie nie mam kregoslupa a ten kaze sie czasami nosic ale teraz to chocby mial glos stracic od placzu to ja ide na przod a on wkoncu rezygnuje i leci... po schodach to hrabie trzeba wniesc:sorry::sorry: ale jak spotka kogos kogo uwielbia to nawet isc bedzie albo jak jest u mojej mamy i szykuje sie jakas RoBoTa to on pierwszy taczki wiaderko i rura:eek::eek::eek: ooo i jeszcze jak wezme wozek to nie siadzie bedzie szedl chodzby 10 km ale jak nie mam wozka a chce gdzies isc to "nozki mnie bola" "wez mnie na racki" ehhhh

kwiateczek- hahahahaha to moj mlody identycznie jezdzi na tym 3 kolowym:-D:-D:-D do polowy wciska pedal dalej nie umie. Ile mu sie nba tlumaczymy co i jak i lipa nie umie zrobic pelnego obrotu:confused2::confused2::confused2:

oooo wlaczyli swiatlo to podladuje laptop i robie testy:cool2::cool2::cool2:

Witajcie dziewczyny

Kto dolacza do kawy:) Ja mam chwile wolnego dzieciaki spia.. W miedzy czasie robie testy jutro egzamin Boszzz zebym zdala...

U nas robi sie zimno wieje juz bardzo i sie chmurzy ze spaceru nici;)

Witam i ja.U mnie tez słonka brak.... do 10tej drzemałam sobie:-p chyba przez ta pogode.Klaudia grzeczna dziś i mi nawet nie przeszkadzała zbytnio w tym.Druga w przedszkolu,wczoraj zachrypnięta wróciła.Ale bardzo chciała isc więć ją puściłam.Teraz myslę jak ona tam sie czuje.:sorry:

Witam.Dziewczyny ,pomocy!!!!! pobrałam aktualizacje firefoxa i żałuje! To jest syf! Nie umiem sioe w tym połapac,poznikały mi funkcje,wyszukiwarke google miałam na gorze teraz nie ma, dziewczynki tez nie wiedza co i jak, nie ma zielonych strzalek po lewej stronie na gorze do robienia Wstecz. Nie pobierajcie firefoxa 4. Jakos znalazłam starsz awersje ,zainstalowalam ja ale nadal nie ma wyszukiwarki google, nie mam ulubionych strona , ani tych strzalek . help:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Juz naprawiłam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam się i ja, oj 3 urodziny na nosie u nas obiecany prezent hulajnoga, używają już wasze dzieciaki tego? bo ja nie mam pojęcia czy moja córcia nie rzuci w kąt jej na przynajmniej rok, tak np było z lalką szuszu - otrzymała rok temu na 2 urodzinki, do tej pory leży na półce rozpakowana ale nietknięta do zabawy, w ogóle to ona jakaś nie lalkowa.
a rowerek to u nas jest 3 kołowy ale na razie czasu nie ma by z nią wychodzić, jak wychodzę to na spacer z wózkiem, na/z 4 piętra Ania sama ładnie wchodzi i na spacerach ze 2godziny chodzi i biega bez marudzenia, nie mam pojęcia jak by to było gdybym musiała jeszcze jeden wózek pchać na spacerach :)
keyko a jak ty radzisz sobie z rowerem i wózkiem?
iwonka dzięki za ostrzeżenie przed aktualizacją firefoksa, bardzo mi pasuje ta starsza i dziś z rana na propozycję aktualizacji kliknęłam "nie", teraz będę wiedziała że i dalej lepiej klikać na "nie"

Do góry