reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witam.poczytam ale mam problemy z netem:wściekła/y::wściekła/y:
Kwiateczek ja mam z Ola kontakt ale wiesz nie bede ciagle namawiała do pisania na BB:sorry: widac chyba dziewczyny poprostu juz nie maja chęci na pisanie o swoim zyciu na forum:sorry: ciekawe czy Pola sie odezwie:sorry:

reklama
Hej wrócilismy ze spaceru Zuza teraz namiętnie chce jezdzić w koszu na zakupy :eek::-D

Ja wczoraj rozmawialam pózniej z Polą ,obiecała ze sie odezwie ,ale nie wie kiedy bo ma możliwosć tylko w pracy bo nie internetu w domu . Z dzidziusiem w brzuszku wszystko w porządku ,może za 2 tygodnie będą wiedzieć kto w brzuszku siedzi. Szymonek bardzo się cieszy i chce tylko i wylącznie siostrzyczkę.:-)
No i macie pozdrowienia

Kwiateczek pewnie bedzie coraz lepiej z przedszkolem, widać synuś mamusi ;-) ,przedtem myslałąm że to bzdura ,moze sie tak tylko zlożylo z charakterkami moich ale na pewno Cypuś od początku bardziej za mamusia .Zuzka to zawsze taka niezależna była nawet jak malutka była.
A mój P. to ma chyba kryzys do potegi choć tamto to tak z żartem było Oby do wiosny :tak:

Kamilka zdawaj relacje jak tylko dajesz rade

Witam ja mam dziś♦ wolne więc sie melduje !!!

Byliśmy dziś u okulisty mamy zakropione oczka a jutro na badanie :)

migotka heh to u nas rok temu tak bylo " slubu nie macie, ? dziecko nie ochrzczone ? " porazka straszna

kwiateczek my na urodziny kupimy rower juz dziadek dolozyl :)

Sylwia no ja lubie takie niby "swieta" M nigdy nie pamietal ja zawsze ale w tym roku to mnie milo zaskoczyl

ja tak na szybko ale niestety przez jakiś czas tak będzie ..

Dziewczyny chyba jest postep:tak:dzis Kondzio kazal sobie zdjac kurtke,czapke,grochy mu lecioaly ale nie wisial na mnie tylko dal pani raczke i poszedl.przestal plakac zaraz jak wyszlam.Pani powiedziala ze to byl najlepszy jego dzien,duzo zrobil,bawil sie ,zaczal po angilesku do nich troszke mowic:tak:super.powiedzial ze pojdzie w piatek sam:-D:-D boshhh jak sie ciesze,tak sie stresuje jak go zaprowadzam a dzis luzik:tak:choc jedno lepiej bo tyle juz przeszlismy wsyscy:sorry:

Witajcie

Kwiateczek to super ze maly juz tak nie przezywa:tak::tak::tak: Wkoncu byl z mama prawie 3 lata to trudno sie dziwic ze placze ale zobaczysz bedzie potem z checia chodzil i z usmiechem :-):-)

Wiki- a cos sie u was dzieje z oczkami ze idziecie na badanie:sorry: jezeli cos przegapilam to przepraszam:-p:-p\\\

U nas dobrze Adas byl w poniedzialek u okulisty i jestem taaaaaka dumna z niego byl grzeczny wszystko pani mowil na wyswietlaczu, odpowiadal na pytanie i cwiczenia wszystkie zrobil iiiii okazuje sie ze wada sie zmniejszyla z +2,5 na +1,25 :tak::tak::-):-):-) jedyny minus jest taki ze jednak jedziemy do Krakowa na konsultacje jezeli sie uda umowic na 9 marca to wlasnie wtedy bedziemy w Krakowie:sorry: Tam zadecyduja co z zezem Adaska bo wedlug naszej pani Dr jest to do zabiegu bo pozniej moze doprowadzic do jednowzrocznosci.

No i czekamy na marzec bo zapisujemy sie do przedszkola:tak::tak: i 6 czerwca do 18 jedziemy nad morze :tak::tak: to z takich nowosci naszych:-)

Co do Walentynek my nie obchodzimy:confused2: a wlasciwie w tym roku nam nie wypalily ze wzgledu na to ze splukani jestesmy przez rozne wazniejsze rzeczy a jakos za bardzo zmeczona jestem na jakies obchody wogole sie zastanawiam czy moje libido nie umarlo bo tak zle jak od 2 miesiecy to nie bylo:no::no::baffled::baffled::baffled:

Kamilka wszystko jest ok, ja nosze okulary mam wade wzroku wiec wole sprawdzic :tak: i byc spokojna. To super że Adaś taki grzeczny mały tez dziś byl odważny a wogole jestem miło zaskoczona wyszła Pani pielęgniarka i mówi prosze niech Pani z dzieckiem wejdzie pierwsza :szok: a byłam chyba 10-ta

kwiateczek to super oby coraz lepiej bylo, ja jutro mam wolne więc zamierzam zajść do przedszkola, bo dziś nie miałam siły bo auto padło mi i pojechałam autobusem na miasto, a do domu juz musiala bym czekać godzine na autobus, taksówki żadnej i tak szłam z nim z 3 km oczy mrużył pod słońce, zimno masakra jakaś :baffled:

My po wizycie jestem załamana, zaraz idziemy do kolejnego okulisty
Na jednym wada + 5 na drugim +6, zeza nie ma.

My po wizycie jestem załamana, zaraz idziemy do kolejnego okulisty
Na jednym wada + 5 na drugim +6, zeza nie ma.
Wiktoria nie załamuj się , jeżeli ma wadę to najlepsza z możliwych, ponieważ "+" się cofają nawet do Zera :D mój Wiktor ma "+" i zeza! Ale zez już praktycznie niewidoczny :) a wada też się już cofa, ale jest jedno ale, dziecko musi nosić okulary :)
Trzymam kciuki!!

reklama
Hannah spóznione ale szczere życzenia zdrowia ,miłosci i pociechy z dzieci i meza!
br017-m.jpg

Dotkass jeśli czytasz to Tobie tez zyczę wszystkiego czego sobie zapragniesz!

br015-m.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry