reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam.poczytam ale mam problemy z netem:wściekła/y::wściekła/y:
Kwiateczek ja mam z Ola kontakt ale wiesz nie bede ciagle namawiała do pisania na BB:sorry: widac chyba dziewczyny poprostu juz nie maja chęci na pisanie o swoim zyciu na forum:sorry: ciekawe czy Pola sie odezwie:sorry:

reklama
Hej wrócilismy ze spaceru Zuza teraz namiętnie chce jezdzić w koszu na zakupy :eek::-D

Ja wczoraj rozmawialam pózniej z Polą ,obiecała ze sie odezwie ,ale nie wie kiedy bo ma możliwosć tylko w pracy bo nie internetu w domu . Z dzidziusiem w brzuszku wszystko w porządku ,może za 2 tygodnie będą wiedzieć kto w brzuszku siedzi. Szymonek bardzo się cieszy i chce tylko i wylącznie siostrzyczkę.:-)
No i macie pozdrowienia

Kwiateczek pewnie bedzie coraz lepiej z przedszkolem, widać synuś mamusi ;-) ,przedtem myslałąm że to bzdura ,moze sie tak tylko zlożylo z charakterkami moich ale na pewno Cypuś od początku bardziej za mamusia .Zuzka to zawsze taka niezależna była nawet jak malutka była.
A mój P. to ma chyba kryzys do potegi choć tamto to tak z żartem było Oby do wiosny :tak:

Kamilka zdawaj relacje jak tylko dajesz rade

Witam ja mam dziś♦ wolne więc sie melduje !!!

Byliśmy dziś u okulisty mamy zakropione oczka a jutro na badanie :)

migotka heh to u nas rok temu tak bylo " slubu nie macie, ? dziecko nie ochrzczone ? " porazka straszna

kwiateczek my na urodziny kupimy rower juz dziadek dolozyl :)

Sylwia no ja lubie takie niby "swieta" M nigdy nie pamietal ja zawsze ale w tym roku to mnie milo zaskoczyl

ja tak na szybko ale niestety przez jakiś czas tak będzie ..

Dziewczyny chyba jest postep:tak:dzis Kondzio kazal sobie zdjac kurtke,czapke,grochy mu lecioaly ale nie wisial na mnie tylko dal pani raczke i poszedl.przestal plakac zaraz jak wyszlam.Pani powiedziala ze to byl najlepszy jego dzien,duzo zrobil,bawil sie ,zaczal po angilesku do nich troszke mowic:tak:super.powiedzial ze pojdzie w piatek sam:-D:-D boshhh jak sie ciesze,tak sie stresuje jak go zaprowadzam a dzis luzik:tak:choc jedno lepiej bo tyle juz przeszlismy wsyscy:sorry:

Witajcie

Kwiateczek to super ze maly juz tak nie przezywa:tak::tak::tak: Wkoncu byl z mama prawie 3 lata to trudno sie dziwic ze placze ale zobaczysz bedzie potem z checia chodzil i z usmiechem :-):-)

Wiki- a cos sie u was dzieje z oczkami ze idziecie na badanie:sorry: jezeli cos przegapilam to przepraszam:-p:-p\\\

U nas dobrze Adas byl w poniedzialek u okulisty i jestem taaaaaka dumna z niego byl grzeczny wszystko pani mowil na wyswietlaczu, odpowiadal na pytanie i cwiczenia wszystkie zrobil iiiii okazuje sie ze wada sie zmniejszyla z +2,5 na +1,25 :tak::tak::-):-):-) jedyny minus jest taki ze jednak jedziemy do Krakowa na konsultacje jezeli sie uda umowic na 9 marca to wlasnie wtedy bedziemy w Krakowie:sorry: Tam zadecyduja co z zezem Adaska bo wedlug naszej pani Dr jest to do zabiegu bo pozniej moze doprowadzic do jednowzrocznosci.

No i czekamy na marzec bo zapisujemy sie do przedszkola:tak::tak: i 6 czerwca do 18 jedziemy nad morze :tak::tak: to z takich nowosci naszych:-)

Co do Walentynek my nie obchodzimy:confused2: a wlasciwie w tym roku nam nie wypalily ze wzgledu na to ze splukani jestesmy przez rozne wazniejsze rzeczy a jakos za bardzo zmeczona jestem na jakies obchody wogole sie zastanawiam czy moje libido nie umarlo bo tak zle jak od 2 miesiecy to nie bylo:no::no::baffled::baffled::baffled:

Kamilka wszystko jest ok, ja nosze okulary mam wade wzroku wiec wole sprawdzic :tak: i byc spokojna. To super że Adaś taki grzeczny mały tez dziś byl odważny a wogole jestem miło zaskoczona wyszła Pani pielęgniarka i mówi prosze niech Pani z dzieckiem wejdzie pierwsza :szok: a byłam chyba 10-ta

kwiateczek to super oby coraz lepiej bylo, ja jutro mam wolne więc zamierzam zajść do przedszkola, bo dziś nie miałam siły bo auto padło mi i pojechałam autobusem na miasto, a do domu juz musiala bym czekać godzine na autobus, taksówki żadnej i tak szłam z nim z 3 km oczy mrużył pod słońce, zimno masakra jakaś :baffled:

My po wizycie jestem załamana, zaraz idziemy do kolejnego okulisty
Na jednym wada + 5 na drugim +6, zeza nie ma.

My po wizycie jestem załamana, zaraz idziemy do kolejnego okulisty
Na jednym wada + 5 na drugim +6, zeza nie ma.
Wiktoria nie załamuj się , jeżeli ma wadę to najlepsza z możliwych, ponieważ "+" się cofają nawet do Zera :D mój Wiktor ma "+" i zeza! Ale zez już praktycznie niewidoczny :) a wada też się już cofa, ale jest jedno ale, dziecko musi nosić okulary :)
Trzymam kciuki!!

reklama
Hannah spóznione ale szczere życzenia zdrowia ,miłosci i pociechy z dzieci i meza!
br017-m.jpg

Dotkass jeśli czytasz to Tobie tez zyczę wszystkiego czego sobie zapragniesz!

br015-m.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry