reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam.

Spóźnione życzenia urodzinowe dla Hannah i Dotkass:-)

Wiktoria dużo dzieci ma +, które sie później cofają, więc głowa do góry.
Kamilka brawa dla grzecznego Adasia:tak:. Miśka pewnie odpowiadziałaby "nie" alno "nie wiem" na wiekszość pytań z racji bycia teraz na nie do wszystkiego;-)

A ja zaczynając tego posta godzinę temu chciałam napisać, że mam rewelacyjny humor, bo jutro Miśka przyjeżdza z moimi rodzicami. A tu d.pa, nie przyjedzie, bo wczoraj ją wysypało i ma ospę:-(. Nie widziałam jej od dnia porodu Olki, a tu jeszcze przynajmniej tydzień:-(.
Z Olka wszystko dobrze, dużo je i śpi, ale tez zaczyna dłużej rozglądać się. Czekam na dostarczenie karuzeli, bo reaguje na dziwęk i ruch (w przciwieństwie do Miśki, która zlewała takie zagadywacze), ale jeszcze kupie dizsiaj chustę. Od soboty wspomagamy się jednym karmieniem dziennie sztucznym mleczkiem, bo jednak nie zawsze ja wyrobie z magazynowaniem mleczka, a znowu do nawału niechcę dopuścić, żeby nie powtórzyć rewelacji z poprzednigo karmienia i Sylwi i Hannah.

Ogólnie to juz nie wiem co jeszcze napisać, bo wiadomośc o ospie mnie wybiła i pocieszam sie czekoladą.

reklama
dzień dobry po baardzo długiej nieobecności,:-(
najpierw serdeczne gratulacje dla KEYKO, bo jeszcze nie miałam okazji nawet pogratulować i powitać na świecie Oleńki

nie zdążę pewnie wszystkiego doczytać, ale mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku...

szopek, dzięki :tak:

postaram się jak najszybciej nadrobić przynajmniej część zaległości i obiecuje pisać już częściej...

dzień dobry...
u nas znowu pada śnieg....ale zima mi nie straszna - na biureczku stoi ciepła kawusia z mleczkiem....
któraś z Was dołączy?

witam ja tez z kawą na biureczku :tak:
U nas snieg sypie okropnie. Synus dzis poszedl w okularach sam kazał rano ubrać i nie dał sciągnąć ;-) Chyba bardziej jest dojrzały niż my

kwiateczek no zimno to jest, ja wczoraj wyczyscić szyb nie mogłam w aucie, a jak wczoraj przykryłam szybe tak dzis były czyste :eek: trzymajcie się cieplutko !

Miłego Dnia dziewczyny !!

czas na przerwę śniadaniową...
grahamka i kefir w akcji...
z utęsknieniem czekam na kasę z Urzędu Skarbowego, bo rozliczyłam już pity, a tu dalej pustka na koncie :(
w tym roku pierwszy raz wysyłałam wszystkim, których rozliczałam, pity przez stronę e-deklaracje i wszyscy w ciągu tygodnia mieli kasę na kontach bankowych, a mi się jakoś ten czas strasznie dłuży...
Wiki, gratuluję takiego :"dorosłego" synka :)

dzień dobry...
u nas znowu pada śnieg....ale zima mi nie straszna - na biureczku stoi ciepła kawusia z mleczkiem....
któraś z Was dołączy?

dolaczam teraz:-p

witam ja tez z kawą na biureczku :tak:
U nas snieg sypie okropnie. Synus dzis poszedl w okularach sam kazał rano ubrać i nie dał sciągnąć ;-) Chyba bardziej jest dojrzały niż my

kwiateczek no zimno to jest, ja wczoraj wyczyscić szyb nie mogłam w aucie, a jak wczoraj przykryłam szybe tak dzis były czyste :eek: trzymajcie się cieplutko !

Miłego Dnia dziewczyny !!

Brawo dla Darusia:tak:widzisz,czasem myslimy ze dziecko na cos sie nie zgodzi,z gory to juz wiemy a tu prosze jakie mile zaskoczenia;-):-)Brawo:tak:

Rano Kondzio zaczal sie do mnie przymilac,mowi wsatwaj mamus....ja ze choc ty moj robaczku...na co on ze ja nie jestem robaczek tylko Konradek:-D:-D:-D

A co do zaskoczen???zobaczymy u nas dzis jak Kondzio pojdzie do zlobka:sorry:juz rano jak wspomnialam ze dzis idzie na co on ze NIE:sorry:Poza tym za oknem chlapa,deszcz,deszcz deszcz.....wrrrrod kilku dni juz tak mamy....chce juz wiosne:tak:

reklama
To która na kawe ? tym razem rozpuszczalna mała z mlekiem :-p
anusiasac to ja tak czekam bo po ndz ma być 13-tka a mam OC i jeszcze kilka innych spraw gdzie by sie jakas kasa przydała. A rozliczenia jeszcze nie oddałam :zawstydzona/y:

kwiateczek zycze Ci z całego serca żeby Twój robczek :laugh2: przyzwyczail się do żlobka, mnie serce bolało bo on leciał odrazu a jakby tak płakał to by było jeszcze ciężej

Do góry