reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

witam z prawie wypita kawą i wcisnietym pączkiem

Co do lodowi moja kosztowała 1200zł ale to w jedynym sklepie u nas ale przywiezli za darmo wiec nie warto bylo szukac dalej bo transport :-p
Kwiateczek nie moglam znalesc tego w instrukcji bo wydaje sie jakas uposledzona (instrukcja) :eek:

kwiateczek mysle co Ci napisac z tym zlobkiem ale u nas nie bylo problemu, byla taka dziewczynka co nie chciala z szatni wyjsc to maly ja bral i szli razem :-D mowi chodz nie boj sie. Ciekawe czy jest roznica ze mlodsze dziecko a stasze pewnie tak nasz jak poszedl to we wrzesniu jak skonczyl roczek

reklama
Migotka spóżnione ale szczere najlepsze życzenia spełnienia marzeń i dużo zdrówka!

Wiki wyczytalam że twoja lodwka ma jakies automatyczne odszranianie, mało decybeli hałasu wiec niby cicha i pradu mało żre:tak: tyle że ja tez szukam w kolorze INOX jak ma Kwiateczek ale poczytalam opinie i samsungu i jak zwykle zdania podzielone,zle dużó osób pisze że jest głośna. NNo tego to raczej nie sprawdze ,chyba że uwierze w te decybele napisane w danych technicznych sprzetu.
Dzieki dziewczyny za zainteresowanie,mam jeszcze koło miesiaca do zakupu,wiec myśle że coś do tego czau wybiore...

Witam się i ja.

Migotka, ode mnie rónież spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe:-)

Iwonka odnośnie lodówki to nie za bardzo pomogę. Mam amicę, ma 3 lata. Też chciałam inox, ale dla siebie na szczęście nie kupiłam, a stoi obok kuchni i zlewozmywaku, a kuchnia jest ze stali tylko takiej gładkiej i non stop sa na niej zacieki. A Miśka uwielbia malować pisakami po lodówce, a one szybko się ścierają, więc też ma frajdę. Cicha jest i da sie przy niej spać, odmrażam ją raz na rok jak mi sie przypomni.

Ja dopiero teraz zaczynam funkcjonowanie. Przed chwilą zerwał mnie z łóżka kurier. Poszłam spać po 2, a o 5 już sie obudziłam i siedziałam do 9 i znowu do wyrka:sorry:. Z kurierem musiałam iść do garaży i zobaczyłam co drogowcy robią z drogą pod moim domem- nie doćś że od wakacji nie mam nawierzchni i są mega dziury, to teraz jeszcze robią wykopy pod kanalizację do starych budynków i mamy zwężenie do jednego pasa:confused2:, jeżeli jazda po skosie z części kostki i braku kostki można nazwać pasem. Niech tylko sobie wymyślą, że zamkną jeden koniec drogi i puszczą objazd jak w zeszłym reszłym roku przez ślepą uliczkę (bo na mapie jest przejezdna i dochodzi do mojej, nieważne że ma ograniczniki betonowe i 3 schodki w dół). A od przyszłego tyg. znowu zima i znowu drogowcy znikną na pare tygodni:wściekła/y:.

Migotka wszystkiego naj naj

ja po tygodniowej grypie od tygodnia usiłuje dojść do siebie po prostu nie pamiętam kiedy taka chora byłam :eek: ale ważne że mam to za sobą nie polecam grypy z dwójka małych dzieci w domu na dodatek dostałam jakiegoś uczulenia po paracetamolu :confused2: dzieciaki rosną jak szalone i tylko brak czasu na wszystko ale co tam byle do przodu:tak:
Hannah współczuję przejść z karmieniem :huh: ja nie wiem co to nawał nigdy takowego nie miałam ale Michała karmię nadal piersią i trochę ze smutkiem myślę że kiedyś to się skończy :sorry2: ważne żebyś i Ty i Basia były szczęśliwe a czy pierś czy butelka nieważne to tylko jedzenie
Iwonka ja mam lodówkę indesit i nie narzekam tylko jest biała mnie zależało na tzw. zimnej komorze w lodówce gdzie spoko trzyma się wędlinę no i funkcja"no frost" też ułatwia życie zero lodu w zamrażarce:tak:

Keyko wspołczuje tych robót pod domem...

Puchatka dobrze że już wyzdrowiałas,mi sie wczoraj skończyły antybiotyki a kaszel jak miałam tak mam dalej,suchy meczacy i klta az boli.Nie wiem co dalej będzie:wściekła/y:
Fajnie że wspomniałas o tej funkcji "zimna komora" rozumiem że jest taka w chlodziarce miedzy półkami gdzies tak?

Witam
u nas szaro buro,,,mrzy:no:robie obiad,umiueram z glodu.bylam u G kuzyna obejzec dzidziusia|:-)super doswiadczenie,znowu:sorry:
Zapomnialam dodac ze moja lododwka nie wiem jak nazwac ten kolor srebna- ale jest matowa,nie ma zaciekow.przeciram wilgotna szmatka i gotowe.Konrad na szczescie po niej maluje,wie ze nie wolno:tak:i jak Keyko myje jak mi sie przypomni tylko w srodku polki czesciej.G ma w nawyku otworzyc wedline i na polke rzucic nie na talerz:angry:

Witam.
Wiki :-D:-D:-D:-D jak zobaczyłam zdjęcie twojej lodówki to spodobały mi się półki w zamrażalce. Od razu pomyślałam, ze się moze flaszka schłodzić. Nic nie pisałam, żeby na żulernię nie wyjść:-p;-).Ja nie mam takiego bajeru.

Ja mam sprzęty inox. Kuchenka to jest maskara. Jakbym się przejmowała to bym dniami i nocami ją tylko pucowała. Nie dość, ze każdy paluch widać, kroplę wody, to jeszcze drzwiczki są z takiego niby szkła, ze tez widać każdą kropelkę, od pary wodnej się nawet brudzi. Lodówkę, mam inox ale inny rodzaj.
Kuchenka jest taka jakby ze stali szczotkowanej a lodówka jest gładka. Na lodówce nie widać śladów paluchów ani innego rodzaju syfu.
Zlewozmywak tez ze szczotkowanej i też utrapienie, mikrofala to udawany inox , bo plastik.
Czyli inox inoxowi nie równy.

dziewczyny co to jest ta zimna komora ? mi sie w mojej podoba ze w zamrazarce mam polki dwie na drzwiach np. na flaszki hehe

Witam
Jak juz zaczelyscie to tez powiem ze zarobista ta polka,tez od razu mi sie w oczy zucila:tak:tez pomyslalam o flaszce:-D:-D:-D wszystkie pomyslalysmy o tym:-D Co prawda u nas picie wodki to zadkosc,pozadnie by sie schlodzila czekajac na swoja kolej:-D:-D

Ja z kawusia,ktos pije?Kondzio dzis na 13ta do zlobka:tak:mam nadzieje ze bedzie bez placzu:sorry:

reklama
Witam się, poprzestawiało mi się i wstałam dzisiaj po 10, tzn. jak to bywa ostatnio domofon mnie obudził. M miał dzisiaj na 12 i też spał do 10:-p.

Wiki mi się akurat nie skojarzyło, że ta półka to na flaszkę. Może dlatego, że u nas wódka może stać, a zazwyczaj gdzieś się jej pozbywamy przy jakiejs okazji. Np. wódka z naszego wesela leżałą prawie dwa lata w zamrażarce, aż w końcu ją dorwałam do dezynfekcji.... kuwety kotów:-p. Ja tam wolę wina:tak: i dlatego mam zawsze wolne miejsce w drzwiach lodówki na jakąś buteleczkę;-)

Jutro jedziemy po Misiulca, a znowu sie posmarkaliśmy, wystarczyło parę dni z dodatnią temperaturą:baffled:. Z utęsknieniem czekam na wiosne i słoneczko, żeby sie wygrzać:zawstydzona/y:. Będziemy łaziły we trójkę na dlugie spacery, bo ponoć moje dziecię męczy się po połowie dystansu jaki potrafiła przejść jeszcze rok temu:confused2:, a teraz woła do domu bo jest zmęczona i nóżki bolą:sorry:.

Do góry