reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka uff dzieki, jeśli chodzi o leki to ja do tyłu jestem totalnie jakis prawoslazowy witaminy, sól morska. A o tym syropie czytałam ze zatrzymuje kaszel ... sama niewiem. Bo naszej pediatry nie ma i jakas inna była nie znam jej

reklama
Wiki nie wiem,co robić.Jak sie boisz , lecz go sama,jak sie po kilku dniach nie poprawi daj mu ten bactrim. Nie wiem poszperaj jeszcze w necie ..

Iwonka ogolnie jest ok wogole nie widac ze dziecko chore on jest przeziebiony poprostu dam mu wszystko bo sie boje w zeszlym roku sie szpitalem skonczylo, a z drugiej strony zadnych leków nie bierze i nie choruje wiec jak mu dam to nic sie nie stanie co tydzien ich nie bierze

Witam
Kamilka zdrowka jeszcze raz.szybkiego powrotu do domu.
Wiki ja mam jakis sinecod,w takim czerwonym pudelku.Raz tylko mu dalam,na duszacy kaszel i tyle,przeszlo od razu:tak:wiem ze lekarz jak mi go przepisal kazal dac na noc.to bylo w zeszlym roku.

A cóz tu takie pustki czyżby pogoda słoneczna u was była ??

Sylwia jak tam oczka ?
U nas dobrze juz wiecej nie miał temperatury lekarstwa bierze czasami pokaszle jak go oklepie po pleckach

kto pije kawusie ???
2009021910_paczek.jpg

Ostatnia edycja:
Witam.No słoneczko to własnie sie przebija:tak::tak::tak:
My wczoraj pojechaliśmy do Ikea, kupić kilka drobiazgów do domu:tak:,zjeść cos przy okazji itd. Upatrzyłam sobie tam piękna meblościanke z serii Besta.Musże ją miec:-p
Wiki pączusie pyszne,zaraz ide po kawusie

Witam

I ja sie dolaczam do kawki zaraz polece na kuchnie zalac:-):-):-)
My wychodzimy ze szpitala w sobote:tak::tak::tak: Maly coraz lepiej ale nadal boi sie jesc inne rzyczy niz serek Danio i wode:baffled:

Co do pogody to mnie skreca u nas slonecznie i ladnie caly tydzien a ja siedze od niedzieli w szpitalu bylam tylko na godz na spacerze jak maly spal i nic poza tym:confused2:

Sylwia- zazdroszcze dzidziusia. Ale masz pieknego babelka:-p:-p tez chce tez chce:sorry::sorry: tyle ze u nas nie czas jeszcze..

Och jakie piękne pączusie. Sama bym takiego wszamała, ale trzymam formę ;)
Kamilka
oby do niedzieli, czas szybko zleci.
U nas pech za pechem. W piątek zepsuła nam się zmywarka. Wzieliśmy na raty w niedzielę. A przed chwilką mikrofala się zajarała. Teściowa pojechała do serwisu, bo na szczęście jeszcze miesiąc ma gwarancję. Mam nadzieję że ją uznają przynajmniej.

A wczoraj byliśmy na USG. Emilka waży 2241 g (więcej niż Hania o 200 g). Wszytsko pozamykane, główka wysoko, ilość wód płodowych w normie, żadnych infekcji, książkowo. za 3-4 tygodnie kolejna wizyta. Termin z OM 22 grudzień, z USG na 16 grudzień. Jak na złość przesuwa się w stary rok jeszcze, a nie w nowy.

reklama
Wiktoria z oczkami na szczęscie wszystko ok,przeszlo nam w zeszly piątek i odpukać nie wraca

Ha-NN-ah to ciesz sie kobieto zobaczysz że bedziesz miala na końcu wszystkiego dość i z malutka spedzicie świeta A staroroczne czy noworoczne dziecko to samo .I tak jakby rok wcześniej bedziesz wolna a wszystko sie wyrówna

Kamilka kiedyś przyjdzie czas :tak: trzymaj sie z Adasiem

Do góry