reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witajcie dziewczyny

Ja juz 4 dobe nie spie i padam.. Adasiek ma zapalenie jamy ustnej i w sumie od 3 dni nie jje nie pije :-( wciskam mu szczykawka na sile wode i wiecej nie da rady ale oby obylo sie bez szpitala:no::no::no:
Ciagle placze , wola jesc a potem sobie przypomina sobie ze buzia boli:-:)-( a mnie serce peka:-(

kwiateczek- Jakbys jednak mogla to daj znac:tak::tak: chyba ze my cie odwiedzimy ale tez nie obiecuje:tak::tak:

Milego wieczorka zycze bo mnie sie sila przyda:sorry::sorry:

Witajcie widze ze cisza przez weekend... a my w szpitalu:-:)-( Adas niestety nie przyjal dzis juz nic ani pic ani jesc i wyladowalismy w spzitalu.. zostajemy do srody :no::no: Mam nadzieje ze nie dluzej :-(

Ostatnia edycja:
Kamilka zdrówka dla Adasia dużo dużo jak już jest tak to lepiej żeby was przetrzymali wiem ze ciezko bo sama lezalam z małym ale to dla jego dobra trzymaj sie i badz silna

Witam.
kamilka- zdrówka dla Adasia , biedaczek. Trzymaj się.

Ciągle zapominam napisać. Aurelia rzuciła kiedyś pomysł, żeby stworzyć wątek typu " Satyra w krótkich majteczkach". Dla młodszych mamuś wyjaśniam, ze to takie anegdortki o dzieciach, ich najlepsze teksty.
Myślę, ze to bardzo dobry pomysł.
Chętnie poczytam o perełkach językowych Waszych szkrabów i o ich jak to mówi mój Miku " przygodach".
( "Ale przygoda, to Ci historia" ;-) ).

Ostatnia edycja:
Witam.
Kamilka biedny ten Twoj Adaś,ile sie nacierpi:sorry2: co za paskudne choróbsko go złapało..:-(Mam nadzieje że pobyt w szpitalu szybko przywróci mu zdrówko:tak:
Szopek to zakładajcie taki wąteczek :tak: moja póki co nic śmiesznego nie gada;-)ale z chęcią i ja bym poczytała sobie gwarę naszych milusińskich :tak:

Witajcie dziewczyny

wczoraj pisalam ale wkoncu znow cos se dzialo i tekst zginal:baffled:
My nadal w szpitalu Adas robi male postepy dzis juz rano zjadl kaszke i serek a teraz proboje zjesc moja bulke ale buzia dalej boli:-(
Nadal goraczkuje wiec w srode napewno nie wyjdziemy:no::no: Dzis juz jest troche zywszy wczoraj przespal caly dzien pod kroplowkami nic sie nie napil zjadl tylko jogurt na caly dzien:-(
Narazie u nas tyle odezwe sie w wolnej chwili:tak:

hej dziewczyny sorki z tak w biegu znacie moze
sinecod syrop Bactrim mucofluid 50ml... mały rano wstał z goraczka M pojechał do lekarza z nim bo ja w pracy i teraz czytam o tych lekach i zgłupiałam on czasami kaszlnol a dzis temperatura. A z tego co widze to one silne sa moze byc tak ze bez kaszlu duzego ale cos osłuchowo było ? bo to jest tak jak sie chłopa gzies wysle !!

Kamilka oby tylko lepiej !! zdrówka

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.Od rana zapachy u mnie ,zachciało mi sie bigosu:-p zapisalam tez na szczepienie Vanesske,juz sie boje co bedzie :szok: ona na samą myśl płacze:sorry2: musiałam tez dziś użyć nie cenzuralnych słów w stosunku do mojego pana od remontu:wściekła/y::no:

Wiki kiedyś moja Klaudia miała mały kaszel i nawet z nosa jej w sumie nic nie leciało,choć było słychac że ten katar tam gdzieś jej siedzi,ale jak ona zajrzała w gardło to widąć było że katar jej sływa z tyłu i to na oskrzela potem pada.:sorry2:Zdrówka dla Darusia:tak:

Kamilka ,biedaczek ale że jeszcze goraczuje nadal ech,oby szybko wyzdrowiał:tak:

Do góry