reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witajcie dziewczyny

Ja juz 4 dobe nie spie i padam.. Adasiek ma zapalenie jamy ustnej i w sumie od 3 dni nie jje nie pije :-( wciskam mu szczykawka na sile wode i wiecej nie da rady ale oby obylo sie bez szpitala:no::no::no:
Ciagle placze , wola jesc a potem sobie przypomina sobie ze buzia boli:-:)-( a mnie serce peka:-(

kwiateczek- Jakbys jednak mogla to daj znac:tak::tak: chyba ze my cie odwiedzimy ale tez nie obiecuje:tak::tak:

Milego wieczorka zycze bo mnie sie sila przyda:sorry::sorry:

Witajcie widze ze cisza przez weekend... a my w szpitalu:-:)-( Adas niestety nie przyjal dzis juz nic ani pic ani jesc i wyladowalismy w spzitalu.. zostajemy do srody :no::no: Mam nadzieje ze nie dluzej :-(

Ostatnia edycja:
Kamilka zdrówka dla Adasia dużo dużo jak już jest tak to lepiej żeby was przetrzymali wiem ze ciezko bo sama lezalam z małym ale to dla jego dobra trzymaj sie i badz silna

Witam.
kamilka- zdrówka dla Adasia , biedaczek. Trzymaj się.

Ciągle zapominam napisać. Aurelia rzuciła kiedyś pomysł, żeby stworzyć wątek typu " Satyra w krótkich majteczkach". Dla młodszych mamuś wyjaśniam, ze to takie anegdortki o dzieciach, ich najlepsze teksty.
Myślę, ze to bardzo dobry pomysł.
Chętnie poczytam o perełkach językowych Waszych szkrabów i o ich jak to mówi mój Miku " przygodach".
( "Ale przygoda, to Ci historia" ;-) ).

Ostatnia edycja:
Witam.
Kamilka biedny ten Twoj Adaś,ile sie nacierpi:sorry2: co za paskudne choróbsko go złapało..:-(Mam nadzieje że pobyt w szpitalu szybko przywróci mu zdrówko:tak:
Szopek to zakładajcie taki wąteczek :tak: moja póki co nic śmiesznego nie gada;-)ale z chęcią i ja bym poczytała sobie gwarę naszych milusińskich :tak:

Witajcie dziewczyny

wczoraj pisalam ale wkoncu znow cos se dzialo i tekst zginal:baffled:
My nadal w szpitalu Adas robi male postepy dzis juz rano zjadl kaszke i serek a teraz proboje zjesc moja bulke ale buzia dalej boli:-(
Nadal goraczkuje wiec w srode napewno nie wyjdziemy:no::no: Dzis juz jest troche zywszy wczoraj przespal caly dzien pod kroplowkami nic sie nie napil zjadl tylko jogurt na caly dzien:-(
Narazie u nas tyle odezwe sie w wolnej chwili:tak:

hej dziewczyny sorki z tak w biegu znacie moze
sinecod syrop Bactrim mucofluid 50ml... mały rano wstał z goraczka M pojechał do lekarza z nim bo ja w pracy i teraz czytam o tych lekach i zgłupiałam on czasami kaszlnol a dzis temperatura. A z tego co widze to one silne sa moze byc tak ze bez kaszlu duzego ale cos osłuchowo było ? bo to jest tak jak sie chłopa gzies wysle !!

Kamilka oby tylko lepiej !! zdrówka

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.Od rana zapachy u mnie ,zachciało mi sie bigosu:-p zapisalam tez na szczepienie Vanesske,juz sie boje co bedzie :szok: ona na samą myśl płacze:sorry2: musiałam tez dziś użyć nie cenzuralnych słów w stosunku do mojego pana od remontu:wściekła/y::no:

Wiki kiedyś moja Klaudia miała mały kaszel i nawet z nosa jej w sumie nic nie leciało,choć było słychac że ten katar tam gdzieś jej siedzi,ale jak ona zajrzała w gardło to widąć było że katar jej sływa z tyłu i to na oskrzela potem pada.:sorry2:Zdrówka dla Darusia:tak:

Kamilka ,biedaczek ale że jeszcze goraczuje nadal ech,oby szybko wyzdrowiał:tak:

Do góry