reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Migotka bol to ten sam,tylko miejsce sie troche zmienilo.przewaznie boli mnie mniej wiecej na posladkach,az piecze w srodku kosc,czyli miednica laczenie z koscia udowa itp....promieniuje do nogi.ja to nazywam plecami bo wyzej tez mnie czasem boli,tu gdzie nerki....zalezy od dnia,miejsce sie zmienia.Podeptac mnie nie ma kto:-D:-D:-DG raczej nie moze bo by mnie zmiazdzyl,nie dalabym mu sie:no::-D:-Dto bezczuciowiec.AJak mu kaze podrapac sie po plecach to albo mie smyra albo skore zdziera:baffled::sorry2:

Iwonka to mialas lekko mowiac urwanie dzis:sorry:

Panistepelek,musisz odpczac bo wczesniej czy pozniej wyladujesz w lozku i to na dwa razy dluzej.musisz dac organizmowi szanse regeneracji,reszta sie jakos ulozy.wez choc 3 dni wolnego dasz rade:tak:

reklama
Witajcie dziewczyny

My z synusiem w domku siedzimy taka ladna pogoda ale trudno maly kaszle i katar ma a w nocy mial dosc duza temperature a teraz jakby nigdy nic:no::no: w dodatku zsikal sie przez sen i dzis mam cala posciel do prania:baffled:

U nas po staremu od poniedzialku ide do "pracy" a za jakies 2 tyg jade z ojcem do Angli moze znajde jakas prace:sorry: zatrzymam sie u kolezanki na 3 dni odsapne od domu i rozejrze sie tu i tam. Przeraza mnie troche droga ale dam rade. Jak sie nie uda nic to przed swietami pojade na wyprzedaze:-D:-D

K
Po za tym co u mnie slychac zapisalam sie do programu "Mama wraca do pracy" w tym bede mialaa kurs masazu I i II stopnia choc I juz mam i kurs na przedstawiciela handlowego i w tym prawo jazdy:-):-) zaczynam od pazdziernika:tak::tak: z prawem jazdy mam wieksze szanse na robote:tak:a to wszystko z Funduszy na rozwoj gmin wschodnich takze bardzo sie ciesze:tak:

Z mezem roznie.. ogolnie ciche dni wszystko o prace o pieniadze i wogole o wszystko:no:

Teraz robie kawe moze ktos dolaczy??

kwiateczek jak bede w angli moge sie do Ciebie zglosic zrobie Ci profesjonalny masaż:-):-) prawdopodobnie masz cos z dyskiem nie tak albo masz przepukline jadra z tego co opisujesz na to mi wyglada badź dyskopatie lub rwe:-( ciezko mi powiedziec musialabym Cie obejrzec. Ale mozesz zrobic sama test poloz sie na brzuchu i unies jedna noge na wysokosc 30 stopni lub 60 potem druga jak zaboli Cie w nodze lub na wysokosci biodra to znak ze masz problem z dyskiem i moze to byc przepuklina lub rwa:confused2::confused2:

Ostatnia edycja:
Kamilka przydalby sie masaz:-)chetnie bym skorzystala.a gdzie do Anglii macie jechhac???na ile?Z Adasiem??
co do bolu to nie wiem,mialam przeswietlenia i nie wykazalo nic,lekka dyskopatia tyle:baffled:Prawdopodobnie w okolicach laczenia kregoslupa z miednica(nie wiem jak fachowo napisac:sorry:) nie ma smarowania i to powoduje bol.Jak jest mozny bol nie rusze noga:no:a tak sie boje cwiczen bo zawsze po tym mnie boli jak cholera,wystarcza mi cwiczenia przy Kondziu:baffled:

Witam .Pogoda prawie jak letnia:cool2::cool2::cool2:
Kamilka czytam i sie gubię.Najpierw piszesz ze wyjeżdzasz za dwa tyg do Angli szukac pracy a potem piszesz że zaczynasz kursy z UP:sorry2:

Witam

Iwonka:sorry::sorry::sorry: wiem bo ja pisze w caly swiat:-( Kurs zaczynam od pazdziernika i w sumie ta prace tez tyle ze to jest opieka nad blizniakami i do stycznia bede miala siedziec razem z ich mama a od stycznia juz sama wiec dopoki bedziemy razem jeszcze z ich mama bede mogla chodzic na kurs prawa jazdy :cool2: ale zobacze jakie beda godziny itp jak bedzie ten kurs rozlozony i wtedy dopasuje sobie wyjazd do Angli moj tata tam jezdzi co tydzien wiec bede sie mogla z nim zabrac w kazdej chwili kiedy bede mogla:tak::tak:w sumie tak wszystko na raz ale najpierw najwaznejszy dla mnie kurs musze miec prawko a najwyzej po nim dopiero wyjade jeszcze sie zobaczy bo za tydzien moze sie cos zmienic i juz plany inne. Ale jak sie siedzi w domu kasy nie ma to sie mysli o wszystkim ...

Moj maly jeszcze w domu kaszle jakby pluca chcial wypluc ale na szczescie temperatury nie ma:tak::tak: Ja juz po kawie biore sie za sprzatanie a potem porozkladam malemu folie i chyba pomalujemy farbami bo nudzi nam sie:tak::tak:

kwiateczek- jak bede jechala do Angli to ci powiem bo termin blizej nie znany ale napewno nie z Adasiem bo ja chcialam rtak sie przejechac zobaczyc anglie i wogole sie rozejrzec moj tata wyjezdza w srody potem weekend jest w Angli bo musi czekac do poniedzialku na zaladunek mebli i wyjazd do Polski wiec w sumie fajnie. Ale sie ciesze ze on dostal ta prace bo tez siedzial marudzil a teraz sie cieszy. Ale tak jak pisalam okolo 2 tyg jakbym jechala bo kurs babka mowila zacznie sie okolo 1-2 tyg pazdziernika takze bym sie zmiescila z wyjazdem zanim sie to wszystko rozkreci.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
Migotka do kawy to nie, ale z zieloną herbatką z żurawiną to chętnie.:tak:
tez się zastanawiam co tu tak cichutko :-(

Ja jestem,niedawno dopiero z łóżka sie zwlekłam:-ppranko wstawione.Na dworzu rozwiesze.Trzeba korzystac z pogody choc ranki sa zimne brr:sorry:co mi sie klawiatura po przestawiala teraz.A moja Klaudia zjadla mojego tosta:tak:
Jutro moja przedszkolanka idzie do kina grupa.:tak::-)
Migotka a jak Igusia ?
Cosmo a u as jak? Mam nadzieje juz lepiej.
Panistepelek jak samopoczucie?

reklama
Iwonka, już dobrze, ale jeszcze nie mogę jej wysłać do dzieci, bo ma antybiotyk do piątku.
Jak tak ostatnio czytałam o problemie Cosmo, pomyślałam sobie, że jeszcze chyba mam chwilę czasu przed buntem mojego dziecka. I chyba wykrakałam, bo się zaczęło - histerie z rzucaniem się po podłodze, biciem i kopaniem. Dosłownie wszystko potrafi ją wyprowadzić z równowagi - że skarpetki nie takie jak chce, że nie wyrzuci papierka do kosza, w sklepie, że nie kupię jej lizaka :eek: Niech ona już jednak idzie do tego żłobka :confused2:

Do góry