Doczytałam wsjo
no ja tez zapłaciłam przedszkole, komitet, składkę, za książki, potem wykupiłam leki młodemu i mnie wyrwało z butów... jeszcze niebawem będa dzieci do teatru jechac i następny wydatek... przydałaby się maszynka do robienia pieniędzy...
Aga udziela się ze mną na zupełnie innym forum ;-)Wypatrzyłam kolejną majóweczkę w ciąży na kwietniówkach, możecie nie pamiętać, bo niedużo pisała - agapaszko22, mama Wiktorka. ;-)
Witam.
Na obiad dziś wyciagnełam schabik,beda tradycyjne kotkety z ziemniakami,obowiązkowo koperek i fasolka szparagowa.Ale bez beszamelu bo mi sie
Byłam na zebraniu w przedszkolu.Trwało ponad 2,5godziny nerwa miałam jak nie wiem,szczególnie na kilka osób nowych z pierwszych grup,zreszta nie tylko ja miałam dośc kilku osób.Były dyskusje ,głosowania to wszystko na sali głównej .Potem wszyscy poszli do swoich grup i tam nauczycielki gadały swoje. Były listy rózne i sie podpisywało np czy na religie zezwalamy aby dziecko chodziło.Czy zgadzam sie na uczestnictwo dziecka w programie anty nikotynowym,czy zgadzam sie na jakies badania logopedyczne..Głosowania czy chcemy wycieczki dla dzieci,czy chcemy zakupić dla dzieci zestaw 6 książek przygotowujących ich do szkoły.cena prawie 80zl itd ,itd... dużo by pisać...
I tak w tym miesiacu za przedszkole zapłace 630zł
no ja tez zapłaciłam przedszkole, komitet, składkę, za książki, potem wykupiłam leki młodemu i mnie wyrwało z butów... jeszcze niebawem będa dzieci do teatru jechac i następny wydatek... przydałaby się maszynka do robienia pieniędzy...