reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Keyko, racja, wyluzuj się trochę :tak: Nie wiedziałam, że cukier w owocach też potrafi wpłynąć na poziom cukru :sorry2:

Wiki, jaka tam pracoholiczka :-D Pracuję z mamą, więc mogłam chwilę w pracy odetchnąć i pogadać.

Dotka, nie no beemka to poważna sprawa:tak: My mamy też mazdę, tylko taką staruszkę - 323F. Dobrze, że już masz autko, bo ja wiem, jak ciężko jest być uwiązanym z dala od cywilizacji. Chociaż Twoje "z dala" jest bez porównywalnie lepsze od mojego, bo ja mieszkam w bloku na obrzeżach miasta, gdzie nie tylko psy, ale i ludzie dupami szczekają.

reklama
Keyko oszczedzaj sie,musisz w takim razie kontrolowac co jesz:sorry:uwazaj na siebie.
Wszystkie ciezaroweczki nasze musicie uwazac:tak::sorry2:

Ide sie wykapac,Kondzio spi.G poszedl do kolego na male co nie co,czeka mnie samotny wieczor.mam pifffko:-pzaraz spozyje

Witajcie Dziewczyny

Keyko- uff to trzeba bedzie sie zaczac kontrolowac... wspolczuje ja mialam tak na koniec ciazy z Adasiem i tez sie wtedy dowiedzialam ze i slodyczy i owocow mi nie wolno bo mi cukier przekroczy limit:-:)-(

kwiateczek- jak po piffku?? Bo ja wczoraj tez sie napilam ale bylam nie przytomna po tym piwie.. zreszta pogoda i zmeczenie sie chyba nalozuylo na mnie:sorry2::sorry2::sorry2:

Dotkass gratuluje nowego auta:tak::tak:tylko nie szalej hehee;-);-)

A ja mam wreszcie dobre nowiny:tak::tak: ae to na zamknietym:-):-)

Keyko
ja mam problem z niskim ciśnieniem i wysokim pulsem, a u lekarza zawsze ciśnienie mam wyższe bo się denerwuję, to naturalne. (podaj mi dokładny termin porodu, bo nadal nie znam a chcę wpisać na listę)
Oszczędzaj się:-) chociaż ja im bardziej o siebie dbam tym gorzej ze mną. Własnie wysłałam meża po Tantum Verde na gardło, bo nadal boli. Hania i mąż ma zapalnenie spojówek, a mówiłam mu wczoraj żeby się nie zarzekał że nigdy jeszcze nie miał nic z oczami, a tu klops. Dzisiaj rano oczu nie mógł otworzyć.

Właśnie wypatrzyłam ayene na kwietniówkach 2011, więc przypomniałam się o nas. Mam nadzieję że wpadnie. :tak:

Sylwia
a twój synek jak będzie mieć na imię?

Ostatnia edycja:
Przypomnialo mi sie ze w nocy mialam dziwny napad bolu brzucha:no::no: a potem jak sie polozylam bo przeszedl to od przelyku do pecherza czulam jak mi sie woda przelewa jak w baniaku:confused::confused::confused::confused:

Wow dziewczyny ledwie lista powstala a niedluga cala bedzie dzieciaczkow ale ten czas leci tym bardziej u kogos...

Witam
Ja po pracy.
Kamilka po pifku tak jak przed.mialam takie 3%:baffled:ani mi nie zaszumialo:sorry:G przyszedl tez szybko,o olnocy:-D:-D nabyl sie az 2 godz:-D:-D a sie nagadal jak to wychodzi...:-D:-D:-D
hANNAH ZDORWKA WSZYSTKIM ZYCXZE,TO PO CHOROWALI SIE:baffled:
Wiki naprawde sie wszscy mnoza a jua musze czekac:sorry:

panna migotka a dopiero teraz doczytalam to masz fajnie ze z mama pracujesz :-p luzy hehe

kwiateczek teraz patrze na zdjecie kondzia na rowerze w suwaczku my chyba taki za rok zakupimy jednak maly jakos "nie kreci" pedałami. A tam bedziesz czekac nie zaluj sobie hehe:-D:-D

ja dzis ostatni dzien jezdze kuj kuj haha ale sie ciesze

reklama
Witam się niedzielnie. Dopiero teraz mam siłe, żeby coś poczytać.

Hannah zdrówka dla Hani i męża.

Kwiateczek dobre i te 3, ja mam tylko karmii:sorry:

Wiktoria oby juz się nic nie przypałętało do ciebie:tak:

Do rzygających kotów dołączyłam też ja. Co prawda one po antybiotyku, a ja nie...
Od wczoraj czuje się jak dętka. Ugotowałam wczoraj rosół i tak mi nie smakował, jak nigdy- odbijało mi się czały dzień po nim. W drodze ze sklepu myslałam, że zaraz padnę jak długa na chodniku, nie miałam siły z Miśką się bawić na placu zabaw. Dzisaij po miesiącu przerwy całe śniadanie oddałam naturze i jak się położyłam o 10, tak dopiero o 14 się zmobilizowałam i odwiozłam Miśke do rodziców. A jak już byłam u nich, to mama się pyta czy Miśka nie wymiotowała, bo jeszcze w piatek rano całe mleko zwymiotowała. Mama też od wczoraj wymiotuje, a tata to juz na dwa fronty. Dobrze, że Miśka już się lepiej czuła, ale szkda że ja sie dowiedziałam po czasie. Wypiłam właśnie colę i juz trochę mniej mi się odbija, a przez cały dzien nic nie jadłam, poza tą jajecznicą, która i tak nie zagoścła u mnie długo. Mam nadzieję, że jutro już będzie lepiej

Do góry