reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witam Dziewczny

Super wiadomosc na Dzien Dobry :-D:-D:-D Puchatko Gratulujemy i Witamy Michasia:-):-):-)

My juz na nogach.. Ide zaraz obciac Adaska bo normalnie tak drapie ta glowe u nas juz ladnie slobnecznie i ciplo takze on zaraz bedzie caly mokry:dry::dry:

Hannah - uwazaj na siebie kuruj sie :tak::tak:

Ja jeszcze robie sobie kawe i zmykamy do fryzjera i na rower:-):-)

reklama
Puchatka gratulacje:-)!!!!!!!!!!!!!!!! przynajmniej jedna dobra nowina :tak::tak::-):-):-)
a wczoraj tak myslałam że już chyba urodziła bo sie nie odzywa kilka dni ;-)

Puchatka, gratulacje!! :-) Czekamy na zdjęcia ;-)

No właśnie ciężaróweczki, dbajcie o siebie! Sorki, że tu piszę, ale śliczne macie brzucholki bez wyjątku.

My jesteśmy w mojej pracy z wizytą, bo już nie mogłam w domu wysiedzieć, a mała już zdrowa na oko. W poniedziałek nareszcie idzie do żłobka, mam nadzieję, że tym razem pochodzi dłużej niż tydzień.

Miłego dnia Wam życzę! :-)

Ha-NN-aH, zdrówka, uważajcie na siebie...wogóle wszystkie "brzuchatki" uważajcie na siebie i Wasze Maluchy

Mój R dziś do domu przyjeżdża, na dwa auta (nie wiem jak to zrobi, musi kogoś "załatwić"), kupiliśmy drugi samochód, wreszcie będę mobilna :-), jeszcze nie wiem czy zostawię sobie nasz stary (który jest nowszy), czy będę jeździła nowym (który rocznikowo jest starszy), ale chyba zostanę przy naszym starym, bezpieczniejszy, większy i wygodniejszy- przejadę się dziś nowym po wsi, to zobaczę, ale chyba raczej zostawię go sobie jako weekendową zabawkę :cool2:, tymbardziej, że mniej pali, a to lepiej dla R skoro jeździ tak daleko do pracy, no i ma na tył napęd czego się obawiam JA jak zacznie się jesień i zima :sorry2:...z tego też powodu (nie mogę się doczekać i zabijam czas) wzięłam się za porządki, dopiero skończyłam sprzątać górę, akurat na porę obiadową, szczerze nie chce mi się już sprzątać dołu...może nabiorę ochoty po jedzonku

Buźka

witam,

panna migotka Ty pracoholiczko :-p

Dotkass argument z napędem jest ze tak powiem dominujacy :tak: a z reszta sie nie zgodze hehe:-) ja smigam corsa w dodatku dwu drzwiowa i jako auto mama+ dziecko+ zakupy jest ok. Co innego wypad za miasto lub gdzies na noc itd ale tak do pracy i na codzien to ok ;-) a na powaznie jeszcze raz z tym napedem to juz tez nie jedno slyszalam ponoc jesienia i zima to jest porazka troche

Wiki, no tył napęd to naprawdę dla doświadczonego kierowcy, za którego ja osobiście się nie uważam (z ręką na sercu powiem, że niewielu takich znam i nie wielu takich jeździ po świecie)...co do wielkości auta i jedno i drugie jest duże, ale to starsze to mini Vanik, drugie "limuzyna", stary do Mazda, drugie (nowe) to BMW- śmieję się, że do "bujania" się w weekendzik, R mówi, że super frajda- zabawka :-D, nigdy nie lubiłam tej marki, jakoś tak dziwnie mi się kojarzyła, ale jak zobaczyłam ten model i taką śliczniutką czarną to napaliłam się na maxa :sorry2:

Witam się już weekendowo.

Zaraz przyjeżdza M i Miśka. Wieczór będzie wesoły, co prawda M idzie na kawalerski, ale we dwie nie będziemy się nudzić.

Hannah jakos tak wyszło, że w zeszłym tyg. nie miałam siły do kompa siadać po pracy, a w tym chandra mnie dopadła i do tego jeszcze futra się pochorowały.

Monki ma chyba alergie, bo normalnie prawie oczy wydrapywał, powieki rozwalone, ale jest na antybiotyku i sterydach i nowej karmie i już się nie drapie. A Laska miała ostre zapalenie pęcherza z krwotokiem. Też jest na antybiotykach, dodatkowych jakiś pigułach i wyciągu z żurawiny i też na specjalistycznej karmie, bo piasek w moczu jest w dużej ilości. Mieszkania się nei moge dosprzątać, śmierdzi siuśkami, bo po głupim jasiu i antybiotyku przez całą noć lała gdzie popadło, a teraz rzyga co chwilę tym co zje albo samą pianą.

Ja po wczorajszej wizycie mam wyluzować, bo ciśnienie dalej 140/100. I mam ograniczyć/wykluczyć słodycze, bo rpzekroczyłam normę cukru w ciąży. A ja codziennie się wspomagam jak ni batonikiem, to winnogronkiem lub innym owocem, byle słodkim:sorry2:.

reklama
Dotkass no i to doswiadczony jak z takim napedem nie jezdzil to sie moze porobic. BMW fajne sa mi sie podoba trojka

keyko zwolnij naprawde z tym nie ma zartów.. jak cos masz zrobic zrob to dwa razy wolniej no i oczywiscie mniej stresów ... zdrówka Ci kochana zycze i nie przemeczaj sie musisz dbac o siebie i okruszka:tak:

kwiateczek mi sie bardzo podoba opel vectra c w kombi szczegolnie czarna ;-)

Do góry