reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witam.
Żebym się w dniu zmieściła - dziękuje, za życzenia i również życzę Aniom i Hani wszystkiego naj.
Dla Puchatki końcówkowo - ciążowe fluidki. Na finiszu ciężko ale już nie długo upragniony finał. Trzymam kciuki.

reklama
Dzień Dobry,

Puchatko, już tuż tuż, ani się obejrzysz, a Mały Brzdąc będzie już z Wami

U nas siąpi, ale w sumie to przyda się trochę deszczu :tak: od razu trawa lepiej wygląda, jeszcze jeden dzień deszczu nie licząc dzisiejszego i trawa będzie cudownie zielona :-)

Miłego Dnia Kochane

Idę sobie kawkę chlupnąć, któraś się przyłączy???

Hej!

Dotkass, ja już niestety po kawce ;-)

Puchatka, ja też trzymam kciuki, to już meta praktycznie:tak:. I pomyśleć, że pisałaś, że siedzisz i nie możesz spać, bo jesteś w ciąży, a to jakby wczoraj było :szok:

Chciałam też złożyć wszystkie zaległe życzenia wszystkim solenizantkom i solenizantom.

Sylwia, ja ze swoim też wytrzymuję już 8 lat w tym 7 lat pod jednym dachem i 4 jako małżeństwo. Czasem myślę, że powinni z urzędu zmieniać chętnym męża po 5 latach :-p

My znowu mamy drugi antybiotyk w ciągu dwóch tygodni i siedzimy w domu. Dziś jest jeszcze u mnie teściowa, ale od jutra będziemy się nudzić same :baffled:

Wiyajcie

To ja sie dolaczam do kawki u nas tez dzisiaj pochmurno i kropi dlatego chyba dzis siedzimy w domu poza wyjsciem do sklepu po chlebek:tak::tak:

panna migotka- dobre dobre:-D:-D:-D ale w moim przypadku myslalam ze moj maz jest nie do wytrzymania ale mnie sie wlasnie wlaczyla tesknota :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ja z mojm jestem juz 5 lat w tym 3 maluzenstwa;-);-)

Puchatka- juz nie wiele ci zostalo w kazdej chwili mozesz miec synka ze soba:tak::tak:

Hej!

Dotkass, ja już niestety po kawce ;-)

Puchatka, ja też trzymam kciuki, to już meta praktycznie:tak:. I pomyśleć, że pisałaś, że siedzisz i nie możesz spać, bo jesteś w ciąży, a to jakby wczoraj było :szok:

Chciałam też złożyć wszystkie zaległe życzenia wszystkim solenizantkom i solenizantom.

Sylwia, ja ze swoim też wytrzymuję już 8 lat w tym 7 lat pod jednym dachem i 4 jako małżeństwo. Czasem myślę, że powinni z urzędu zmieniać chętnym męża po 5 latach :-p

My znowu mamy drugi antybiotyk w ciągu dwóch tygodni i siedzimy w domu. Dziś jest jeszcze u mnie teściowa, ale od jutra będziemy się nudzić same :baffled:

Na razie tylko na chwile ale tak mi sie od razu śmiac zachcialo bo kuzyn mojego P. zawsze mówi ze kobieta jak ma honor to sama po 5 latach odchodzi;-):-D
W jego ustach brzmi to tym smieszniej ze on to typ pantoflarza:-D

Ach, skoro tak "chwalimy się" ile wytrzymałyśmy ze swoimi chłopami, to u nas w tym roku w październiku minie 14 lat odkąd się spotykamy, w kwietniu tego roku minęło 5 lat odkąd ze sobą mieszkamy, a w październiku tego roku minie 3 lata od ślubu :sorry2:, więc chyba niezły staż jak na 29 letnią kobitę :-D

Witajcie dziewczyny

Nie wiem jak u was ale u mnie juz leje 3 dzien i zaczyna mi sie nudzic ta pogoda niech juz sie przejasni:tak::tak::tak: tylko nie z przesada..

A wy co porabiacie dziewczyny?? Zapraszam na kawe:tak:

Witam,

Ja już po kawce, Amela od rana wariuje jakby się szaleju najadła :szok: już mam dość na dzień dzisiejszy. U nas też pada, nie powiem, że leje ale siąpi, wieczorem lało i była burza. kamilka weekend ma być już ładny, słoneczny, nie za gorący :tak:

reklama
U nas strasznie leje do tego wiatr co glowę urywa :-( ja juz wole upały .Dobrze że mam brata drugiego na ten tydzień to Zuza sie troche zajmie ale i tak już sie nudzi .
No i dobrze że jest bo ponad dwukrotnie zwiekszona dawka Fenetrolu dziala na mnie tragicznie ,nie wiem czy sie przyzwyczaje a musze jak zostane z zuza sama albo bede musiala ciut obniżyć jak skurcze beda niewielkie .poza tym ząb mnie boli ,dzwonilam do dentysty i jutro ide a myślałm że w ciąży sie obejde bez dodatkowych atrakcji

Do góry