reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam.
Żebym się w dniu zmieściła - dziękuje, za życzenia i również życzę Aniom i Hani wszystkiego naj.
Dla Puchatki końcówkowo - ciążowe fluidki. Na finiszu ciężko ale już nie długo upragniony finał. Trzymam kciuki.

reklama
Dzień Dobry,

Puchatko, już tuż tuż, ani się obejrzysz, a Mały Brzdąc będzie już z Wami

U nas siąpi, ale w sumie to przyda się trochę deszczu :tak: od razu trawa lepiej wygląda, jeszcze jeden dzień deszczu nie licząc dzisiejszego i trawa będzie cudownie zielona :-)

Miłego Dnia Kochane

Idę sobie kawkę chlupnąć, któraś się przyłączy???

Hej!

Dotkass, ja już niestety po kawce ;-)

Puchatka, ja też trzymam kciuki, to już meta praktycznie:tak:. I pomyśleć, że pisałaś, że siedzisz i nie możesz spać, bo jesteś w ciąży, a to jakby wczoraj było :szok:

Chciałam też złożyć wszystkie zaległe życzenia wszystkim solenizantkom i solenizantom.

Sylwia, ja ze swoim też wytrzymuję już 8 lat w tym 7 lat pod jednym dachem i 4 jako małżeństwo. Czasem myślę, że powinni z urzędu zmieniać chętnym męża po 5 latach :-p

My znowu mamy drugi antybiotyk w ciągu dwóch tygodni i siedzimy w domu. Dziś jest jeszcze u mnie teściowa, ale od jutra będziemy się nudzić same :baffled:

Wiyajcie

To ja sie dolaczam do kawki u nas tez dzisiaj pochmurno i kropi dlatego chyba dzis siedzimy w domu poza wyjsciem do sklepu po chlebek:tak::tak:

panna migotka- dobre dobre:-D:-D:-D ale w moim przypadku myslalam ze moj maz jest nie do wytrzymania ale mnie sie wlasnie wlaczyla tesknota :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ja z mojm jestem juz 5 lat w tym 3 maluzenstwa;-);-)

Puchatka- juz nie wiele ci zostalo w kazdej chwili mozesz miec synka ze soba:tak::tak:

Hej!

Dotkass, ja już niestety po kawce ;-)

Puchatka, ja też trzymam kciuki, to już meta praktycznie:tak:. I pomyśleć, że pisałaś, że siedzisz i nie możesz spać, bo jesteś w ciąży, a to jakby wczoraj było :szok:

Chciałam też złożyć wszystkie zaległe życzenia wszystkim solenizantkom i solenizantom.

Sylwia, ja ze swoim też wytrzymuję już 8 lat w tym 7 lat pod jednym dachem i 4 jako małżeństwo. Czasem myślę, że powinni z urzędu zmieniać chętnym męża po 5 latach :-p

My znowu mamy drugi antybiotyk w ciągu dwóch tygodni i siedzimy w domu. Dziś jest jeszcze u mnie teściowa, ale od jutra będziemy się nudzić same :baffled:

Na razie tylko na chwile ale tak mi sie od razu śmiac zachcialo bo kuzyn mojego P. zawsze mówi ze kobieta jak ma honor to sama po 5 latach odchodzi;-):-D
W jego ustach brzmi to tym smieszniej ze on to typ pantoflarza:-D

Ach, skoro tak "chwalimy się" ile wytrzymałyśmy ze swoimi chłopami, to u nas w tym roku w październiku minie 14 lat odkąd się spotykamy, w kwietniu tego roku minęło 5 lat odkąd ze sobą mieszkamy, a w październiku tego roku minie 3 lata od ślubu :sorry2:, więc chyba niezły staż jak na 29 letnią kobitę :-D

Witajcie dziewczyny

Nie wiem jak u was ale u mnie juz leje 3 dzien i zaczyna mi sie nudzic ta pogoda niech juz sie przejasni:tak::tak::tak: tylko nie z przesada..

A wy co porabiacie dziewczyny?? Zapraszam na kawe:tak:

Witam,

Ja już po kawce, Amela od rana wariuje jakby się szaleju najadła :szok: już mam dość na dzień dzisiejszy. U nas też pada, nie powiem, że leje ale siąpi, wieczorem lało i była burza. kamilka weekend ma być już ładny, słoneczny, nie za gorący :tak:

reklama
U nas strasznie leje do tego wiatr co glowę urywa :-( ja juz wole upały .Dobrze że mam brata drugiego na ten tydzień to Zuza sie troche zajmie ale i tak już sie nudzi .
No i dobrze że jest bo ponad dwukrotnie zwiekszona dawka Fenetrolu dziala na mnie tragicznie ,nie wiem czy sie przyzwyczaje a musze jak zostane z zuza sama albo bede musiala ciut obniżyć jak skurcze beda niewielkie .poza tym ząb mnie boli ,dzwonilam do dentysty i jutro ide a myślałm że w ciąży sie obejde bez dodatkowych atrakcji

Do góry