reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej.wpadam na chwile bo zapomnialam zyczyc Kamilce wszystkiego najlepszego.nie wiedzialam ze rodzilas w swoje urodziny:-)Adasiowi jeszcze raz buziaki.
Sylwia co nalog to nalog;-)
Uciekam z Kondziem zaraz do lekarza.
Oriflame witaj.

reklama
Witam! U nas strasznie zimno i pada deszcz i tak ma być ponoć do wtorku:szok: My w niedzielę na turnus. Oby Zuza zniosła go dobrze. Wczoraj zasnęła o 21.30 a o 22 obudziła się z płaczem. Dałam jej paracetamol (mm własnie skończył się nurofen i ibuprom:baffled:). Spała potem całą noc ale rzucała się po łóżeczku. Dzisiaj znowu nic nie jadła. Wczoraj byłam po wyniki i weszłam do lekarki. Mocz ok, osłuchowo, dobrze, gardło czyste. Jedna piątka ponoć do końca nie wyszła. więc może od tego. Na bóle wzrostowe za wcześnie chociaż czytałam że od 2 lat mogą być. Jeszcze powiedziała, że jak oglada bajki to może mieć koszmary:szok::-(

Kamilko wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Adasia
:-)

Dziekuje dziewczyny za zyczenia:)) Ja juz w domku po pracy dzisiaj nawet 1 dziecka u mnie nie bylo bo poszli do teatru... prezent niezly..

Adasiowi doszedl fotelik jak zamontujemy to wstawie zdjatko..

Witam. Halo jest tu ktoś?

Jutro lub w niedziele jedziemy z Vanesska przekuć jej uszy,przed wczoraj sie zdecydowała że chce miec kolczyki.:tak: Przez miesiac bedzie miala kolczyki chirurgiczne od kosmetyczki a potem juz może zakładac swoje co dostała na chrzciny;-) no chyba że sie rozmyśli jeszcze:-D:-D:-D:-D
Kwiateczek i jak tam po bilansie 2 latka?

Witajcie kochane!
Ja od rana znowu zdycham, czekam na lekarstwo z apteki na mdłości bo już wysiadam.
O 15:30 mam wizytę u ginekologa, jednak jestem cała w nerwach. Jakoś nastrój z grudniówek 2010 mi sie udziela. 7 aniołków :( straszna liczba. Chyba narazie nie będę tam zaglądać, zeby się nie nakręcać.
Miłego dnia majóweczki.
Dziubek jak u ciebie\?

Hannah wszystko bedzie ok!Trzymam kciuki za badanie.Może i lepiej nie zagladaj tam faktycznie,smutne że az tyle poronień....:sorry2::-( wspólczuję mdłości.

reklama
Hej.nie moge sie polaczyc z bb.nie wiem cp jest grane.mam nadzieje ze post sie pokaze.mam jakas dziwna strone.komp w naprawie.

Bilans ok.napisze jal komp bedzie.teskni mi soe za wami.do rychlego.

Do góry