reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hannah rożnica wieku bedzie jak prawie u nas jest miedzy dziewczynkami:tak::tak:a jak sie czujesz?

Ja z rana pranie wywiesilam na dworzu bo slono piekne a tu zaraz deszcz spadl i mi spłukał dodatkowo pranie:sorry2: ale juz znow słonko świeci ale jest chłodno.

reklama
Hannah rożnica wieku bedzie jak prawie u nas jest miedzy dziewczynkami:tak::tak:a jak sie czujesz?

Ja z rana pranie wywiesilam na dworzu bo slono piekne a tu zaraz deszcz spadl i mi spłukał dodatkowo pranie:sorry2: ale juz znow słonko świeci ale jest chłodno.
No taka różnica jest w sam raz. Sama mam w domu prócz Hani 4,5 latka szwagierki.
Ja się czuję bardzo dobrze, ale brzuch mi strasznie wydeło jakbym była conajmniej w 4 miesiącu. Nawet dzisiaj byłam w banku i kierowniczka zaproponowała mi żebym przeszła na początek kolejki. Nie wiem czy to dlatego że byłam z dzieckiem czy może ta luźna tunika sprawiła wrażenie że jestem ciężarna.

Hannah a ja miałąm tak samo że odrazu widac było moją ciąże i w mig brzuch wielki był:sorry2: no i wogóle wiekszy niz z Vanesska:szok::-p

Witam! U nas słonko świeci ale wiatr jest. Zuza teraz ładnie śpi w nocy ale za to w dzień daje czadu. Ciągle chce żeby ją prowadzać, sama próbuje wstawać, już jej się znudziło "chodzenie na pupie" usiądzie na środku pokoju i płacze.

Hannah gratuluję -dopiero doczytałam:zawstydzona/y::-):-)

Witajcie dziewczyny

Jestem znow szybko bo Adas z temperatura kaszle i wogole biedniutki taki padniety...

a ja dzisiaj sprzedalam wozeczek:-):-):-) niedlugo bede smigac na rowerku:tak::tak::tak::-):-):-):-) ale sie ciesze.... chyba teraz zaczne ubranka wystawiac bo nie mam teraz gdzie chowac...:tak::tak:

Hannah- trzymam kciuki za 2 ciaze zeby wszystko bylo ok i najwazniejsze zebys sie dobrze czula:-)

Hej,

Widzę że Majóweczki kożystają z pięknej pogody. Ja dzisiaj leżę. Wypoczywam po całym tygodniu. Zauważyłam że chyba czop mi po mału odchodzi więc to już nie przelewki:baffled: Jakbym się dłużej nie odzywała niż tydzień czasu tzn że urodziłam. Chociaż mam nadzieję że dotrzymam do 37 tyg przynajmniej. Trzymajcie kciuki za nas.

Iwonka - suwaczki już powinny być:tak:

Hannah - mi brzuszek teraz też wcześniej wyskoczył:tak:

Kamilka - zyczę zdrówka dla Adasia:-)

U nas też piękna pogoda ale ja i tak caly weekend na zajeciach .ale teraz już z głowy
Mi tez dużo wcześniej wszystko sie przy drugim dzieje .Brzuszek tez już widać ,tak jak przy zuzi dopiero w szóstym miesiacu . Choć i tak jak sie odpowiednio luzno ubiore to chyba niektórzy co nie wiedza mysla ze mi sie przytylo na brzuchu.

Dziubek ty sie trzymaj jeszcze ,tak z dwa tygodnie by sie jeszcze przydały Może wez sobie choć jednej nasz telefon i nam sms wyślij jakby co ,chyba że nie bedziesz mialą do tego głowy

Ja sie zastanawiam czy w niedziele nie zrobić troche wczesniej urodzin Zuzki bo kolejne niedziele mam tak zawalone zjazdami i egzaminami ,jeszcze wesele.

Witajcie dziewuszki.

Ale się nam brzuchatek narobiło :-) Ja też bym chciała, ale chyba poczekamy aż Iga pójdzie do szkoły. Byle zdążyć przed 35-tką :blink:

Powklejajcie dziewczyny jakieś zdjęcia z brzuszkami na zamkniętym :sorry2:

Kamilka, niech Adaś zdrowieje.

Dziubek, racja, spisz jakieś nry telefonów i smska puść ze szpitala w razie czego. Trzymam kciuki za jeszcze 2 tygodnie :-)

Coś bym Wam jeszcze napisała, ale nie bardzo mam co. U nas nudy. Jutro w pracy będzie młyn bo vaty trzeba zrobić. Młoda zdrowa, ale cały czas kaszle i nie może jej się oderwać coś z gardła. Urodzinki robimy w sobotę.

Witam
Dziubek trzymam kciuki za jeszcze min 2 tyg:tak:dasz rade tylko lez jesli morzesz:tak:
Migotka dwa dni zostalo do urodzin Iguzi.co bedziecie robic?ja mysle o ogrodzie znowu,dzieci sa wieksze wiec beda biegac w te i spowrotem:sorry:na dworze najlepiej.my jeszcze nie wiem czy w poniedzialek zrobimy czy niedziele,zalezy od pogody .w poniedzialek jest tu swieto wiec by bylo najlepiej ale jak nie bedzie pogodyto zrobimy tak jak wypada,we wtorek chyba.My w tym roku torcik,kawa i dla dzieci cudow.
ama maly problem z Kondziem znowu.Od kilku dni bardzo marudzi przy jedzeniu a dzis mial goraczke:no:leje sie woda z nosa.jestem coraz bardziej przekonana ze ta alergia to na cos z powietrza.ja mam suche dlone bardzo:no:Kondzio ma sucha twarz,w ogole cialo:baffled:plamki pod oczami co jakis czas.Zobaczymy co sie teraz z nim bedzie dzialo.Biedny taki byl dzis a ja do pracy.dosc ze dwa razy w tyg to akurat dzis zle sie poczul:baffled:no nic,teraz czekamy.dostal nurofen i spi.zobazcymy co bedzie w nocy i jutro.
uciekam,dobranoc.

reklama
Kwiateczek, biedny Kondzio. Dobrze by było, żeby wreszcie ktoś postawił jakąś trafną diagnozę. Nie wiem od jakiego wieku robi się testy skórne.
My na urodziny nic szczególnego nie robimy. Nie mam nawet kogo zaprosić, bo już nie mam żadnych znajomych. Będą tylko rodzice i teściowa. Coś się ugotuje, a tort kupię.

Do góry