Witam wieczorowo.mielismy gosci wiec nie mialam jak napisac.
Co do wizyty to oczywiscie porazka
z tego wzgledu ze decyzja jaka uslyszalam powinna zapasc dawno temu a nie teraz
mianowicie lekarz stwierdzil ze jest nadpobudliwy
ze nie moze zajac sie minute zabawka itp.... to ze nie spi to uz w ogole.Zapytal czy ja wiem co to jest ADHD???????ja ze wiem ale chyba jest za maly zeby stwierdzic,ze to chyba powyzej 3-4 lat mozna ...on ze tak ale podejzewa ze on to ma....
pytal o jedzenie itp...powiedzial zeby nie przejmowac sie ze czasem jest wysypka ale ze umowi nas z dietetykiem zeby mial specjalne mleko na recepte(chyba to co w Polsce maja dziecie na recepte
)ja na to ze to lata za pozno bo po 1;on juz mleka tele nie je a po 2; ze tylko w kaszce...na to on jaka kaszka ...i tlumaczenie jakie my mamy kaszki.powiedzialam ze wezme na rozmowe z dietetykiem....ze niby po tym mleku moze lepiej bedzie spal.ja na to co ma mleko wspolnego ze spaniem a on ze ma bla bla....ja nmowie ze chodzilam,wczesniej,prosilam a lekarze mnie ignorowali,ze zeby,ze bedzie lepiej a teraz nie maja na co zrzucac to mnie do niego wyslali ale teraz na zmiane mleka za pozno ale ten swoje,,,...ze nie mozliwe zeby sie nie mogl zainteresowac zabawkami jakie maja itp...itd...dziadostwo
mam pisac codziennie co je do spotkania z dietetykiem.dalam mu mentosa(uwielbia je)zebyu usiedzila choc chwile jak gadalam z lekarzem a ten na to ze moze slodycze,czekolada
ja mowie ze od urodzenia tego nie je i ze zadko a mimo to sie budzi,ma wysypki....
no nic zobaczymy co bedzie dalej.powiedzialam ze sie juz nauczylismy zyc z tym jego budzeniem itd ale po dietetyku mamy spotkac sie z nim za 3 miesiace
nawet go nie dotknal choc pieegniaka po wazeniu(12kg) i sprawdzeniu wzrostu(87cm)ma zostac bez spodni bo lekarz sprawdzi jego brzuch.nawet go nie dotknal
co do wzrostu to nie wiem jak go mierzylismy ze nam wychodzilo 91 cm
mam dosc kobiety,nie mam sily juz jedzic,tlumaczyc itp...szkoda zachodu tyle ze to wszytsko trwa tak dlugo ze mi przejdzie i pojade
ide spac dobranoc....
acha Kamilka Kondzio tez uwielbia basen
ale musi byc tata