reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam.

He he, ja też zaginęłam w akcji.

U Was też tak paskudnie? Leje, wieje, zimno. Więc do kościoła pojechałam z Natalką autkiem.

Iwonko spóźnione życzenia urodzinowe - bądź zawsze szczęśliwa!!!!!!

Kamilko przykro mi z powodu Dziadka [*]. Tam mu jest lepiej...

Iwonka czy Vaneska ma chorobę lokomocyjną? I gdzie jechaliście na te kulki taki kawałek?

Szopek u nas bajolandia po 11-13 zł w zależności od dnia tygodnia. Tak więc 9 zł to fajna cena.

Joanna mozliwe że to lokomocyjna choroba,ale to sie zdarzyło pierwszy raz .... a jakiś czas temu w markecie miała taki przypadek:sorry2:nie wiem co o tym myśleć. A a kulki jechaliśmy na drugi koniec Wawy o tu

Cosmo- na razie nie planuję ale w zeszłym roku tez nie planowałam a byłam.

Iwonka- super ta sala, nie wiem co to na te buty jest:confused:

Dziękuję za odpowiedzi.
Ja się wybiorę w tym tygodniu, zwłaszcza jak nadal będzie taka dodupna pogoda. Byłam raz bez Miku sprawdzić co to, po ile, atrakcji jest dużo mnie, w dodatku było mnóstwo starszych dzieci ( tzn takich w wieku przedszkolnym), one biegają , tratują, piszczą. Miku się wtedy wycofuje, tylko w domu taki cwaniak.

Iwonka, wszystkiego, wszystkiego najlepszego... co prawda spóźnione, ale szczere...
Zobacz załącznik 224937

u nas te z była sala zabaw, jeszcze zanim Mati się urodził, ale dosyć szybko padła, potem była tam sala weselna, ale też już nie funkcjonuje - jakieś miejsce pechowe, czy jak....

a dzisiaj ta pogoda, to już przegięła..śnieg sypie jak w samym środku zimy :wściekła/y:

Kwiateczek
, robiłaś to ciasto ajerkoniakowe??? chodzi za mną od kilku dni...:zawstydzona/y:

Witam

U nas za oknem piękna zima :baffled: Nasypało ok. 10 cm śniegu i do tego jest błękitne niebo i świeci słońce a jest minus 5 stopni.

Mam pytanie czy podawałyście dzieciom Bioaron C???

Witam ,raz jeszcze dziekuję za życzenia:tak::-) A za oknem w Warszawie mnostwo sniegu ,nawet drzewa białe,na tle pieknego słonca wyglada to pięknie:tak: juz sie pocieszam że to ostatnie podrygi zimy wiec nie narzekam:-p
Mm ja podawałam Vanessce ,chyba stosuje sie to przez dwa tyg. Kiedys mi powiedziala farmaceutka ze lepiej takie wspomagajcae odporonosc stosowac przed sezonem ... jeszcze jest jakis imunaronC.
W tej chwili podaje witaminy dodatkowe dziewczynkom.
Szopek tez sie zastanawialam co to jest na te buty ale nie dojechalismy niestety tam :sorry2: ale jeszcze nadrobimy.W Warszawie jest mnóstwo tych sal zabaw:tak:

Witam
Iwonka balety sie udaly:tak:odreagowalam troche:-)jedna kolezanka nie mogla przyjsc i szkoda mi bylo bo nie miala z kim dziecka zostawic:baffled:Wczoraj bylismy u mojego bratanka na 2 gich urodzinkach:-)Posiedzieleismy troche.nie powiem ze troszke sie zle czulam ale dalam rade:sorry:
Anusia nie robilam jeszcze jakos nie mialam kiedy bo musi sie G zajac Konradkiem.Na swieta mysle zrobic:tak:

Ide zaraz na rozmowe:tak:poza tym dostalam@@@ nawet szybko po odstawieniu tab.

reklama
Nie wiem czy zauważyłyście że można zmienic kolor BB:tak: ,na dole po lewej stronie wybierajac opcje dziewczynka lub chlopczyk:tak::-)
Moj R śpi.Dziś on ma urodziny .Klaudia te z śpi wiec cisza w domu :tak:

Do góry