Witam
jESLI CHODZI O TE WIZYTE to Iwonka bylo tam kilka zaawek tylko i niestety Konrad nie chcial sie nimi bawic.Ogolnie sie nie bawi,malo rzeczy jest ktore go interesuja
choc coraz czesciej domowymi zabawkami sie juz bawi
tam go interesowalo tylko to ze auto jest na parkingu i koniec,nie sluchal tylko chcial z tamtad wyjsc
pokoj tez byl maly i nie mial wielkiego ruchu,Nie tlumacze go bo wiem ze jest nadpobudliwy ale to nie odrazu ADHD,rozmawialam w Polsce z pediatra i dlatego wiem ze raczej ponizej 3-4go nie mozna stwierdzic tego o ile nie od 5go.nie pamietam.dlatego ze jest teraz za maly,nie mozna stwierdzic czy nie slcha polecen,czy ich nie rozumie czy dlatego ze jest nadpobudliwy to wszystko sie dzieje dlatego musi byc dziecko starsze.Lekarz przyznal mi racje ale jednak stwierdzil ze on mysli ze tak bedzie....ze to moga byc pierwsze objawy.Powiedzialam ze w play gruop bawi sie z dziecmi ale nie zawsze chce sie dzieli,ptrzewaznie nie na co on powiedziala ze jest zdziwoiny ze w ogole usiedzi tam
a w sumie to ciezko go stamtad wyciagnac na koniec
Ale najgorsze to mleko,jak mozna teraz zmien ic i co ma wspolnego ze spaniem
nic.poczekamy na wizyte z dietetykiem,zabiore nasze polskie rzeczy ktore je zeby miala rozeznanie i zobaczymy.napewno nie bede za zmaina mleka bo ostatnio nawet kaszki nie chce tknac.zobaczymy co ona na to.wWysypki nie ma odkad mialam te leki od alergologa,je prawie wszystko co mu dam,co chce oczywiscie tez
jestem bardzo ciekawa co ona wymysli
Migotka nam mowil o KrAKOWIE ostatnio G kolega tylko ze te sniegi byly i sobie darowalismy ale moze latem pomyslimy.On tam wlasnie jezdzil ze swoja corka,tak mi sie wydaje ze o tym samym miejscu mowisz
Wiki ja zakaldam Kondziowi lzejsza bo u nas ostatnio bardzo cieplo jest
dzis zastanawialam sie nad wiatrowka ale nie zalozylam w koncu a duzo dzieci wlasnie mialo
no ale tu jest duzo cieplaej,dzis na bank z 15 C
teraz jest pochmurno.