reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam dziewczyny

u mnie dzis pogrzeb ale chcialam wejsc bo chwile jestem sama i chce oderwac mysli..

bardzo wam dziekuje za mile slowa:-:)-:)-( Zle mi strasznie i nie ogarniam tego wszystkiego a dzisiaj na cmentarz nie jade bo musze zostac z babcia :-:)-:)-( Ktos musi.....

Mowie wam nie przezylam zadnej smierci tak jak smierc dziadka pierwszy raz odchodzi ktos najblizszy i nie moge sobie zupelnie z tym poradzic:-:)-:)-(

a po za tym u nas ok Adas grzeczny chodzi juz tydzien do zlobka i odpukac nie zlapal nic.:tak::tak::tak::tak:
tylko szkoda mi go bardzo bo caly tydzien jest w rekach innych ludzi tzn tesciowej i kolezanki bo mnie ciagle nie ma...

reklama
Witam z kawusią, jakiś spadek formy zaliczam i wczoraj w dzień spałam:confused:

Kamilka bardzo mi przykro z powodu śmierci dziadka, może to lepiej, że nie idzesz na cmentarz, pójdziesz później. Mnie zawsze denerwowała ilość zupełnie obcych mi ludzi na pogrzebach, zawsze coś komentowali (znajomi moich dziadków na ich pogrzebach, chyba wiecie o czym piszę:sorry2:).

Pola, Anusiasac odpowiem tutaj, tak efekty się utrzymują, ale nie u mnie i juz wyjaśniam. Nie skończyłam 3 fazy i nie trzymałam się zasad 4 fazy:zawstydzona/y:. A w styczniu codziennie ciasteczko, czekoladka, słodzona herbata (niegdy nei słodzę), wieczorem winko lub piwko i masz +4 kg, ale już mi przeszło jak wróciłam do diety:tak:

Ola lepiej idzie odchudzanie, jak wyznaczysz sobie jakas nagrodę za osiągnięty cel- u mnie była mina teściowej (bezcenna;-))

Sylwia moja Miśka ma przebite uszy od września. Wszystkim pokazuje kolczyki, zwłaszcza jak zmieniłam jej z tych do przebijania na złote, które kupiłam jej na roczek. A spinki też nie da sobie przypiąć, ewentualnie na sekund 5 dla dziadka:sorry2:;-)

Iwonka powodzenia w sprzedaży. Ja chyba nasze krzesełko rozłoże i do piwnicy zaniosę, a dla Miśki kupi krzesełko i stoliczek- w ikei sa fajne stoliczki kawowe za 30 zł. Jeden taki kupilam do domu mojej mamy i tam Miśka sobie przy nim siedzi i maluje.

Ostatnia edycja:
Kamilka, współczuję :zawstydzona/y:

Sylwia, ja Ci nie doradzę czy przebijać uszka, bo ja nie przebiję póki nie usłyszę wyraźnej prośby. Może przebij po tym wyjeździe lepiej:sorry2:

U nas ok, małżon na chorobowym, Iga chodzi do żłobeczka i odpukać też zdrowa już 4 tygodnie. Wczoraj miałam trochę nerwówkę, bo moja mama miała zabieg wyłyżeczkowania polipa z macicy pod narkozą, ale wszystko dobrze poszło na szczęście.

Witam.U nas słonka ciąg dalszy. Mialam sie brac za mycie okien ale chybb za zimno jest co:sorry2: A takie brudne ze az wstyd:baffled:
Migotka a jak doszli do tego ze ma jieks polipy? Coś ja bolało?

a to dla was na poprawe chumorku,skoro uwazacie ze jestescie za grube czy za szczuple:-p
MOJA IDEALNA KOBIETA Ciężko m... - justpaste.it Dziewczyna na inym watku gdzie sie udzielam nam dzis wkleila tego linka:-D:-D

Dzień dobry!!

Kamilko, trzymaj się!

Migotko, dobrze, że z mamą wszystko ok. Niby drobny zabieg, ale i tak nerwy zawsze są.

Keyko, haha mina teściowej to świetna motywacja, faktycznie ;-)
Ja ostatnio kupiłam chłopcom stolik okrągły w ikei za 99zł (te po 30 zł mamy w domu, ale np. stoi na jednym telewizor, one mają ostre narożniki, moi by się chyba pozabijali o nie), chciałam dokupić krzesełka, ale nie było :-(

Szopku, trzymam i za Ciebie kciuki, choć chyba nieco koloryzujesz ;-) ale wiem jak to jest gdy się siebie nie akceptuje.

Miłego dnia!

hej hej, no to piękną mamy zimę tej wiosny :-:)szok::-( u nas znowu śniegu prawie po kostki i zimno, a już było tak fajowo, suchutko

Iwonka, moje okna też strasznie brudne, ale jak tu je myć jak tak zimno :-( na razie odpuszczam...

Keyko, no widzisz, ty mimo tego, ze sobie pozwoliłaś i przybrałaś na wadze znowu się zmotywowałaś, żeby zacząć dietę, a u mnie kurcze ta silna wola najsłabsza:zawstydzona/y: chociaż i tak udało mi się pozbyć 4 kg, ale chciałabym jeszcze ze 4 a to juz nie takie łatwe

Migotka, dobrze, że zabieg mamy się udał...zdrówka dla męża...

Kwiateczek, wróciłaś z miasta???

Matuś dostał pod choinkę od chrzesnej [URL="http://www.allegro.pl/item883810296_drewniany_zestaw_ikea_kritter_stolik_1_krzeselko.html"]stolik i dwa krzesełka też z ikei[/URL] ale nie widzę ich teraz na stronie - może dziewczyny, które częściej zaglądają do Ikei będą wiedziały - czerwony prostokątny stolik,krzesełka czerwone z pomarańczowymi kotkami w oparciach - strasznie mi się podoba - jest drewniany, stabilny a nie bardzo ciężki
znalazłam na allegro ...

Ostatnia edycja:

Kwiateczek, wróciłaś z miasta???

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no własnie :confused::confused:

Witam.U nas jeszcze nie pada śnieg ale zmarzłam w drodze do przedszkola i na poczte ,weszłam jeszcze do cukierni po 3 gorące pączki :-p:-p:-p Wczoraj jednak udało mi sie i umyłam wszystkie okna .Odrazu Jasniej sie zrobiło:-)

Anusiasac stoliczek super i te krzesełeczko.Jak byłam w Ikea to widziałam to. Może w tej chwili jest niedostepny towar wiec dlatego nie ma go na stronie. A z tej serii tez jest łożeczko ! :tak::tak::tak:
My mamy ten zwykly z Ikea za 30zl:tak::tak::tak:
Moja Klaudia oglada sobie Dore:tak:

Ostatnia edycja:
Witam.
Anusiasac- Ja słyszałam, ze tej serii już nie ma. W niedziele na allegro widziałam jeszcze stół ale bez krzeseł i sprzedawca pisał, ze nie ma i nie będzie już.
Szkoda bo fajne.

Potem zajrzę , miłego dnia.

reklama
Witam sie u nas znowu zasypało .w dodatku zimno jak diabli.Jak szłyśmy na spacer myslalam że sie popłaczę .Ileż można??/:wściekła/y:Tyle że Zuzka poprawila mi humor bo była strasznie zbulwersowana że brudno na drodze czyt. plug sypal żwirem na ślisko . Mówi mi droga brudna ,tatuś przyjdzie pozamiata:-D
Co do kolczyków to dzieki za odpowiedzi ,na razie zuzia ostała się bez ,a już byliśmy w gabinecie kosmetycznym . Ale okazalo sie że moja mądra mama nie zarezerwowalą terminu i musielibyśmy długo czekać.Chyba jakis znak:confused:. Tzn tak zauwazyłqam że zuzka próbuje ubierać moje kolczyki takie wiszące i jak jej sie pytam to mówi ze chce .Nie wiem ile z tego rozumie co to naprawde będzie ,tlumacze jej.Pewnie jej przebije na ta wiosne, w sumie mi mama też przebila jak bylam taka malutka i jestem jej wdzieczna ,bo nie pamietam. ale powiem wam ze i tak mi jakoś tak dziwnie bylo jak ją tam zaprowadziliśmy.
No a w niedziele,jeżeli w ogóle pojedziemy to chyba niestety Zuzki nie zabierzemy ,tylko zostanie z dziadkami a pojada moi bracia .zabierzemy ja jak bedzie cieplej ,bo nie wiem jak na tych termach jest w zimie a tam 3 godziny trzeba byc +4 godziny drogi .W sumie ja też nie bede w tych gorących wodach siedzieć tylko w zimnym basenie i na leżakach ,zeby nic malutkiemu nie stalo sie.No ale chcemy wziasc mame na te jej urodziny bo nigdy nie byla i ogólnie nigdzie nie jezdzi.

Widze że łozka na tapecie my też bedziemy niedlugo zmieniać ,no bo i tak musimy .Mi sie podoba takie jedno w ikea jak we wrzesniu go zobaczylam to sie zakochałam ,takie metalowe .tylko za nic nie moge go znalezc na stronie ani na allegro (maja troszke podobne ale tylko z dwoma bokami ,a tamto bylo z trzema metalowe.Mam nadzieje że jak pojedziemy do ikea to jednak bedzie

Do góry