reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Ja też się witam.
Juz po kawusi, piłam o 6 :-p.
Zaraz znikam, jade po Miśkę.
Dzisiaj mam labę na uczelni, bo zmienili mi plan i mam tylko matme , a na nia nie chodzę, bo mam zaliczenie z innej uczelni.

Może uda mi sie później poczytac co u was, jak mi Miśka pozwoli;-), bo jeszcze mam do wklepania dane kontrolne:sorry2:

Witam,ja dopiero dotarłam do domku,bylam w przedszkolu,potem na poczcie ,potem w przychodni,sklepie,administracji:sorry2:

hej dziewczyny widze ze wszystkie zabiegane .Ja też od 5.40 na nogach .zuza pobila rekord wstawania .obudziła nas przed budzikiem na 6 bo mielismy iśc do dentysty i dermatologa. dziadek z nia został na 2 godziny ,to byla przeszczęsliwa.teraz śpi jak zabita po spacerze a mi sie nioc nie chce ,nawet obiadu .mam w sumie zupe z wczoraj to sobie odpuszcze
Przy okazji bylam jeszcze u pediatry Zuzi, wykluczyliśmy calkiem skaze .pozostałe badania wyszly ok .wracamy w sumie do wiekszosci jedzenia powoli i obserwować ,na razie jednak odpuścić sobie mleko i czekolade .Diagnoza dalej ten zespól drazliwego jelita ,z uwaga na to że może sie odnawiać.Mam nadzieje że będzie dobrze. mi wysypka na brzuchu sie zabliznia ,wyniki dobre i raczej na pewno byla to sprawa dermatologiczna.Tylko zla jestem strasznie bo znowu zapomniałąm sie spytać o moje pękające ręce.
wczoraj byliśmy u tej kolezanki bylo naprawde super ,pierwszy raz dziewczynki super sie bawily a zuza jak zobaczyla malego dzidziusia to ze szczęscia chcialą oszaleć .Nawet kąpala malego ,tzn patrzylą sie z przejęciem.Jak dla mnie to uświadamiam sobie jak dużo sie już zapomniało.
aha mój cudny mężczyzna przypomnial sobie pod prysznicem o dniu kobiet ,koło 20 :sorry2:i tak cud że sobie przypomniał.Wiedzialąm że tak będzie ale mialam po wyjezdzie dobry humor wiec mial szczęście.A tulipana mialam sobie sama rano kupić :-D
zuza wstała trzeba sie wziąsć za coś..

Witajcie dziewczyny:-:)-:)-:)-(

Ja dzis na smutno bo dzis rano zmarl moj kochany dziadzius::-:)-:)-:)-:)-:)no2::no2::no2::no2::sad::sad::sad::sad::sad:

nie mam sily na nic wiecej dopiero wrocilam na chwile do domu i zaraz mykam na spowiedz:-:)-:)-(

reklama
Witam!!

Kamilko, bardzo mi przykro z powodu śmierci Twojego Dziadka :-(

Kochane, u mnie śliczne słoneczko, a ja przykuta do komputera, co zrobić! A tak mi się nie chce ostatnio pracować.... dopiero za kilka tygodni trochę wolnego.
Miłego dnia!

Do góry