reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Puchatko sto lat!!! Niech Ci się w życiu szczęści!!! Wszystkiego najlepszego!!!

Dziubek ładny brzusio :tak:

SYlwia rozgadaną masz kobitkę :tak: i pomysłową ;-)

reklama
Witam późną porą :)

Na początku zyczę Puchatce wszystkie dobrego w dniu urodzin :) (uff zdążyłam... jeszcze akurat zostało 5 minut dzisiejszego dnia)

iwonka - Całkiem niedaleko mnie jest taki Dinopark i tez ponoc fajnie tam jest więc latem córcia akurat będzie już wieksza to się wybierzemy.

Wiktoria - Ja żurek miałam na tygodniu ale jak o nim napisałas to przypomniała mi sie fajna akcja z pracy. W Środę popielcową sporo klientów kupowalo rybę a do tego... żurek... ale żeby było postnie to z samym jajkiem bez kiełbasy... a to że żurek na wędzonym boczku to szczegół. :p

Witam Ja wczoraj wcześnie poszłam spać bo źle się czułam. Czekam na pielegniarkę bo do teściowej przychodzi więc musiałam wcześniej wstać:confused2:
Dziubek odpoczywaj duużo:tak::tak:
Sylwia Twoja Zuzia to rozgadana dziewczynka:-)Kiedy moja bedzie tak mówić:eek:
Madzia witam:tak::tak:

Witam.My wstaliśmy rano ale nie poszlismy do przedszkola bo coś Vanesska pokasłuje.Zatrzymam ja w domu kilka dni i pod leczę zanim sie rozwinie choroba. Klaudia ma oparzyła sobie dłoń jak byliśmy u teściow ,byla z ciocia w pokoju i złapała za rozgrzaną żarówke w lampce i dziś ma dwa pecherze.....ech.A ja wstałam z bolem głowy.
Jedyne co dobre to to, że ma być z dnia na dzień coraz cieplej,a pod koniec tyg nawet 10 stopni :-)

Witajcie dziewczyny po weekendzie....

U nas ok Adas jak rydz bawi sie smieje tanczy wyglupia i spi cala noc w lozeczku:-):-):-)

a co do stazu lipa bo przychodni nikogo nie dali za kare ze nie zatrudniaja ludzi:-:)-( a ja szukam albo nowego stazu albo wreszcie pracy:tak::tak: dzisiaj wlasnie lece na miasto CV pozanosic... i odebrac wyniki badan:confused2::confused2:

Puchatka spoznone 100 Lat!!!!!!!

A teraz jeszcze kawa i trzeba leciec..

Dzień dobry poniedziałkowo :-)

PUCHATKO 100 LAT i przede wszystkim zdrówka i spokojnej ciąży!!!!!

Dziubek życzę wytrwałości, biedna pamiętam, że w pierwszej ciąży tez leżałaś :-(, ale trzymamy kciuki, więc musi być dobrze.

W piątek opadłam z sił i dobrze, że poszłam do tego lekarza, bo okazało się, że wyhodowałam sobie zapalenie oskrzeli, przeleżałam weekend i wracam do żywych.

Zabieram się do pracy. Miłego dnia.... reszta na zamkniętym

Dzień dobry!
Znów zaglądam po przerwie ;-)

Puchatko, wszystkiego najlepszego!!!

Polu, dużo zdrówka, trzymaj się!

Iwonko, zdrówka dla dziewczynek!

Dla Kamilki - powodzenia w szukaniu pracy!

U mnie standard - praca praca, chora niania, druga niania ją zastępuje, ja kaszlę, a poza tym ok.

Puchatko...spóźnione ale szczere...
urodziny_155.jpg

Olu, zdrówka - nie daj się chorobie...
Pola - już w pracy??? żadnego zwolnienia?
Dziubek - pamiętaj, że jesteśmy z Tobą...trzymaj się

u nas też super pogoda, słonko świeci, śnieg powoli topnieje, oby do wiosny...

reklama
Do góry