reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
pola - Dobrze, że poszłas do tego lekarza, bo w końcu by jakieś zapalenie płuc powstało czy coś.

A ja wczora nie poszłam z córcia na dwór za to dziś już byłam raz pół godzinki i zaraz jemy obiad i znowu idziemy ale już na dłużej.

Póki co Klaudia wstała mi przed chwilą, przyleciała do mnie, zaraz było "miś, jaś, koc" i uwaliła się na łóżku i leży.

Panistempelek zazdroszczę spacerku z córcią... muszę tu siedzieć, a jak pomyślę, że mogłabym teraz spacerować z Szymkiem, to tym bardziej niemoc mnie ogarnia :-D:-D:-D:-D

Witam.
Puchatko wszystkiego najlepszego (spóźnione lecz szczere życzenia)
Upiekłam Ci torcika ;-), cześć się nie zmieścił w kadrze bo mam mały aparat a ciacho jest duże :-p
chocolate_narrowweb__300x435,0.jpg

Dziubek- nie wiem czy pisałam ale brzuszek masz śliczny. Trzymam kciuki za wasze zdrowko. Mam nadzieje, ze trochę poleżysz i sytuacja się poprawi.
Pola- dobrze, ze sie wybrałaś do lekarza, również zdrowia życzę.

I w ogóle ogólnie zdrowia wszystkim, Oli, Klaudii, Adasiowi ...

Wracam do roboty póki Minik ( sam się tak nazywa, widać Do jest trudne:laugh2:) śpi.
Ostatnio ma takie fochy , ze nikt z nim wytrzymać nie może. Najszczęśliwszy rodzic to rodzic śpiącego dziecka.

PUCHATKO
STO LAT kochana, widzę że i ty zaciążyłaś, GRATULUJĘ. Żadko mam okazję usiąść i nie jestem na czasie :zawstydzona/y:
Hannah a o nas to już nie pamiętasz.....?

Dla Hannah oczywiście wszystkiego dobrego w Dniu urodzin, może kiedyś zajrzy i przeczyta :p
Ale mi wstyd, :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jak mam czas to wstępuję na inny wątek, ale jak tylko odzyskam laptopa to obiecuję poprawę!!!!!!:sorry:
Moj laptop jest w naprawie od poczatku stycznia:wściekła/y::wściekła/y:
Dziekuje za pamiec:happy:

Witam
Madzia my sie nie znamy,witaj:-)
Hannah zagladaj,czekamy;-)
Panisepelek ostatnio jestes zabiegana co?:sorry:

A ja dzis od rana w biegu.wpadla mi kartka pod lodowke:baffled: na ktorej pisalo o ktorej mam dentyste.Dzwonie rano by sie zapytac a oni mi mowia ze za 20 min:szok:zalozylam tylko spodnie i heja.dobrze ze Kondzio byl ubrany bo mam ok km.zadzwonilam do kolezanki by wyszla na ulice po Kondzia i biegiem ufff:no:wszystko zostawilam wlaczone:sorry:

Poza tym moze moge sie pochwalic ze Kondzio od 2 dni jest pra2wie bez smoka:-)przedwczoraj jeszcze mial w nocy ale dzis juz nie:-)w Sobote mowie do niego rano ze wyrzuc smoczek do kosza,ze beee a on poszedl i wyrzucil:-)szybko wstalam by wyjac bo zaraz sie po niego wrocil:sorry":patrzy i patrzyl i nie ma,nie ma ja mowie ze nie i zabawilam go.popoludniu juz spal bez:-)ale to ze ostatnia noc bedzie nam tak latwo to nawet nie pomyslalam.Rano mu sie dzis przypomnilao.zawsze trzymam na komodzie i kazal sie podniesc by go wziac:sorry:patrzy a tu nie ma.mowie ze wyrzuciles....a on znow nie ma i w bek:baffled:ale jakos go zajelam i spi znowu bez ulubienca:-)mam nadzieje ze juz tak zostanie bo ma krzywe jedynki dolne troche:baffled:

Puchatko również wszystkiego najlepszego ,zdrowego dzidziusia i grzecznej Mai

Dziubek trzymaj sie kochana ,najwazniejsze ze jakoś ci bliscy pomagaja .Ja tez boje sie takiej sytuacji ze bede musiala leżeć jak poprzednio ,jeszcze lato będzie ,co wtedy z zuza .ale na razie nie chce nawet o tym mysleć oby tylko do szpitala nie trafić. Macie już wybrane imię dla malca?

Kwiateczek przed chwila szło w tv że 5-6 latki mialy smoka:szok: i matka nie chcialą oduczać ,gratulacje dla was:tak:

Ha-NN-aH wracaj wracaj ,dla jakiego watku nas tak zdradzasz;-)

Pola zdrówka

W tamtym tygodniu przestal mnie bolec brzuch a dziś jest masakra chyba przez to że zmarzłam rano na spacerze Mam nadzieje że przejdzie Jutro i tak ide do lekarza mam nadzieje że wszystko ok będzie ,jeszcze mnie teść nastraszyl że coś na badaniach jest zle bo odebrali i tesciowa oczywiście sprawdzala .Mam nadzieje że sie myla .Trzymajcie kciuki

My po hipoterapii. Dzisiaj Zuzia juz ładnie trzymała równowagę jechała bez podtrzymywania prawie całe pół godz.:-)Zuza dzisiaj chodzi za mną i mama, mama, mama. Czasami płakać mi się chce bo chce cos powiedzieć a ja nie wiem o co chodzi:-(
Sylwia mam nadzieję że wyniki dobre będą:tak:
Kwiateczek Jak łatwo brzmi Twoje odsmoczkowanie;-)
Zdróka dla Wszystkich chorowitków:tak:

Witam,

Piszę dzisiaj póki mam laptropa. Mąz jedzie na dwa dni na szkoleniewięc nie będę mogła zajżeć. Dziękuję Wam bardzo za słowa otuchy. Dzisiaj jest juz lepiej. Zuzia jest kochana i taka rozumna że nie wiem. Znowu chce żeby jej kołysanki śpiewać i czytać bajeczki więć chyba się już przyzwyczaiła troszkę.:tak: Wczoraj jak z łóżka wstawałam po książeczkę to mówi "kuku" i pokazuje na mój brzuszek. No ja doniej że tak że brzuszek mamusie boli i musi leżeć. Słodka moja mała. Tak więc mam już więcej optymizmu zreszta sliczne słonko świeci więc buzia sama się smieje:-)
Dziękuję też wszystkim za pochwały mojego brzuszka. Niektóre z Was pisały że nie jest taki duży. to chyba ciemna bbluzka go zmniejszyła bo juz niezłe jego gabaryty są:-D

Kwiateczek - gratuluję odsmoczkowania. My też bez smoka już jedziemy. Ulga bo mniej wstawania w nocy:tak: Boję się tylko co to będzie jak piatki zaczną iść:eek:

Sylwia - mam nadzieje że u ciebie będzie ciąża przebiegać prawidłowo:tak: Co do badań to lepiej niech się lekarz wypowie bo u ciężarnych to to co się wydaje że wyszło źle to jest normą:tak:

mamita - gratulacje dla Zuzi :)

reklama
Do góry