dziewczyny ale nasz wąteczek się rozwija :-):-)
u Mnie przepięknie świeci słoneczko :-) i zaraz wybiera się jeszcze na zkupy przed świtąteczne ;-) mężowi sweterek i dla siebie nowiutki biustonosz bo ten już troszeczkę za mały na moje D a po zakupach jeszcze ostatnie porządki bo dzisiaj wyjeżdżamy do Moich rodziców przyjeżdżamy w poniedziałek przebrać się na wigilię i do teściów :-)
katja - witaj :-) nic się nie martw szybciutko nadrobisz zaległości ;-) i już niedługo będziesz się tu czuła jakbyś była cały czas z nami
nati - to napewno jest spowodowane ty trzymaniem moczu
buziaczki dla Was kochane :-) już mnie nie będzie przed świętami więc składam Wam wszystkim życzonka :-)
Przy wigilijnym stole łamiąc opłatek święty,
wspomnijcie, że dzień radosny w miłości jest poczęty,
że jak mówi Wam wszystkim dawne odwieczne orędzie
w pierwszą na niebie gwiazdkę Bóg w Naszym domu zasiądzie.
u Mnie przepięknie świeci słoneczko :-) i zaraz wybiera się jeszcze na zkupy przed świtąteczne ;-) mężowi sweterek i dla siebie nowiutki biustonosz bo ten już troszeczkę za mały na moje D a po zakupach jeszcze ostatnie porządki bo dzisiaj wyjeżdżamy do Moich rodziców przyjeżdżamy w poniedziałek przebrać się na wigilię i do teściów :-)
katja - witaj :-) nic się nie martw szybciutko nadrobisz zaległości ;-) i już niedługo będziesz się tu czuła jakbyś była cały czas z nami
nati - to napewno jest spowodowane ty trzymaniem moczu
buziaczki dla Was kochane :-) już mnie nie będzie przed świętami więc składam Wam wszystkim życzonka :-)
Przy wigilijnym stole łamiąc opłatek święty,
wspomnijcie, że dzień radosny w miłości jest poczęty,
że jak mówi Wam wszystkim dawne odwieczne orędzie
w pierwszą na niebie gwiazdkę Bóg w Naszym domu zasiądzie.