reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

I tego ci zycze:)
Kurcze a ja mam jakas awarie w kuchni ,kran mi cieknie i po ocoekaczu leci tez woda do szafki pod zlewem i juz mi nasiaka woda,a szafki maja dopiero rok i juz zniszczona ta .A moj spi pijanay bo jest sledzikj u nas w firmie i cvhlopy nadal pija ale mojego juz do domku sciagnelam i mam spokoj a reszta niec h robi co chce....

reklama
Ja mam ten sam problem, bo cieknie pod zelewm a meble są nowe, nie ma kto się zabrać za tą hydrauliczną spawę bo mąż wciąż nie ma czasu. Ciężko go w domku teraz do czegokolwiek zmobilizować.

mój naprawia takie rzeczy jak się tylko zepsują :tak: ale za to w domowych sprawach to nie za bardzo pomaga :dry: a Ja nieraz jestem zmęczona i nie mam siły posprzątać albo poumywać naczyń i jest mała awantura :wściekła/y::wściekła/y: chociaż zdaża się że sam od siebie weźmie i umyje naczynia ale musi mieć dobry dzień :tak:

dobranoc kochane idę popływać i do spanka :-);-)

Witam wszystkie przyszle mamunie, ja tez naleze do tegoszczesliwego grona, mam termin porodu na 28 maj i choc nie moge sie doczekac naszej dzidzi to na sama mysl o rozwiazaniu umieram ze strachu.pozdrawiam wszystkie majóweczki.

Witam wszystkie przyszle mamunie, ja tez naleze do tegoszczesliwego grona, mam termin porodu na 28 maj i choc nie moge sie doczekac naszej dzidzi to na sama mysl o rozwiazaniu umieram ze strachu.pozdrawiam wszystkie majóweczki.
Witaj kochana:-)A nie ty jedna boisz sie rozwiazania bo i ja tez mimo ze to moj drugi porod to wiem juz co mnie czeka:baffled:ale jak tylko zobaczysz swoje malenstwo to bedzie ci jak w niebie:tak:

Cześc dziewczyny wiecie mam wątpliwości czy wszystko u mnie ok ,już dwa razy w nocy czulam taki twardy brzuch nie cały ale taki kawalek nad wzgurkiem łonowym to mieknie po jakimś czasie i nic nie boli Mysle tteż o tym czy może być to spowodowane tym że czymam podczas spania zadlugo mocz? czuje to własnie po tym jak pójde do ubikacji i po jakimś czasie przechodzi:-(

O losie kobietki ja troche nie moge uporac sie na tym forum, a zwlaszcza z suwaczkiem (typowa blondynka ze mnie czasem:tak:), ale jestem poprostu zachwycona, tyle sie mozna dowiedziec i tak sie milo czlowiekowi robi ze ktos przezywa wszystko identycznie jak ja;-) niezmiernie sie ciesze ze znalazlam to forum:-)mam nadzieje ze jeszcze uda mi sie z niego plynnie korzystac...:sorry2:

Witam Was, pewnie połowa już z Was śpi nie to co ja jak zwykle do późnych godzin nocnych a potem spanie do południa:-)
Katja, pisz do nas często i mów os woich przeżyciach, dolegliwościach jak masz oczywiście wszystkie chętnie Ci pomożemy w końcu jesteśmy w podobnych okresach ciąży, a co niektóre z nas mają już doświadczenia bo to kolejna ich ciąża:-)
:-)POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:-)

Super! jestescie kochane babeczki:tak:no wlasnie mam taki zamiar czesto odwiedzac to forum poniewaz mam sporo czasu siedze w domu i kwitne z nudow:-(teraz pewnie odezwe sie po swietach bo wyjezdzam do rodzicow a oni niestety nie maja internetu:-(ale nadrobie straty po swietach:-)napisze Wam jeszcze ze jest to moja druga ciaza pierwszej niestety nie udal sie szczesliwie zakonczyc ale tym razem jest wszystko na dobrej drodze i niezmiernie sie z mezem cieszymy i staramy sie myslec wylacznie pozytywnie:-)wiemy juz ze prawdopodobnie bedzie chlopiec chociaz obydwoje z mezem jakos dziwnie caly czas myslelismy ze bedzie dziewusia a tu prosze taka niespodzianka...siusiak:-D
z tego co przegladalam to wy sie juz niezle zdazylyscie poznac a ja taka gapa ze spóznionym refleksem:baffled:, ale lepiej pózno niz...;-)prawda??

reklama
Witam. Ja jade dzis jeszcze kupic jakies buty....
Nati jak sie martwisz to porozmawiaj z ginem co cie niepokoi,on napewno wszystko wyjasni:tak::-)
Katja bardzo szybko i sprawnie widze ze ci poszlo z zalozeniem suwaczka i to bez naszej pomocy:-)Super.Zycze szczesliwie zakonczonej ciay i zarza po swietach prosze sie na majowkach zameldowac;-):-)Acha i gratuluje synka! A tutaj sa wszystkie nasze majowe wateczki wiec zapraszam cie do wpisu
Maj 2008 - Forum BabyBoom

Ciekawe ile tych naszych chlopcow i dziewczynek zmieni pod konec sie w plec przeciwna:confused::-)

Do góry