reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
No tak a ja miałam pracować 24 w Wigilię jak co roku, ale szef wyjeżdża naszczęście, nieraz siedzielismy do 16:00 w samą wigilie i czekalismy na szefa bo jeździł jeszcze po klientach.

hej dziewczyny ja mam niesamowitego dola:-( nie chce mi sie swiat nie chce mi sie wigili po co chcialabym wreszcie pobyc sama z nikim sie nie widziec i miec pusty dom a swieta i wigilie przespac!! wogole mnie nie ciesza te swieta chcialabym zeby juz minely.....

Naszych Panów chyba nawiedził w nocy jakiś dobry Duch, bo pierwszy raz od nie wiem kiedy Wigilię wszyscy mamy wolną i to bez konieczności wypisywania urlopu ...bo i tak bywało, że nikt mial nie pracować, ale wszyscy musieli wypisać urlop na ten dzień...:wściekła/y:

ale mialam dzisiaj glupie sny najpier ze sie z tesciem poklucialm az sie poplakalam w nocy a pozniej ze urodzilam moja kochana julcie a ona nie chciala wogole jesc z piersi tylko z butelki i chcialam ja przegladzac troche zeby jednak pociagnela cos z piesi ale to nic nie dawalo bo moj tata dokarmial ja butelka pokryjomu bo nie mogl zniesc ze ja przegladzam dziecko i z nim tez sie poklucilam...:-( a dzis to taka chodze rozbita smutno mi na azdym kroku i jakos plakac mi sie chce....

Kamilka, nie przejmuj się, to tylko sny... które podobno mają to do siebie, że sprawdzają się odwrotnie...więc na pewno Julcia będzie ślicznie ssała, a Ty Kamilko bedziesz miała swietne relacje z obydwoma dziadkmi...tego Ci życzę nie tylko na święta :)

Wam wszystki moje drogie majóweczki życzę zdrowych i pogodnych świąt, bez żadnych smuteczków, choróbsk, sprzeczek i konfliktów....
Niech te Święta tak wspaniałe,
będą całe jakby z bajek.
Niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci.
Biały puch niech z nieba spada,
niechaj piesek w nocy gada.
Niech choinka pachnie wszędzie,
no i radość wokół będzie...

Wszystkiego najlepszego dla Was, Waszych rodzin i nienarodoznych jeszcze Dzieciątek

reklama
Witam popołudniu te pracujące i mniej pracujace;-)
Dzisiaj kupujemy aparat cyfrowy, co prawda na raty, ale będzie w końcu, poprzedni już swoje wysłużył poza tym Oliwcia pomogła mu w zakończeniu żywota :wściekła/y::wściekła/y: a dokładnie wykończyła lampę błyskową, genialne dziecko ;-) A za oknem magicznie nie ma śniegu ale jest mrozik i szadź i wszystko jest białe ehhhh kocham takie klimaty od razu przypomina mi się piosenka górniaczki pada śnieg.....

Madzia - no baaardzo się cieszę, że badanie wyszło dobrze :-):-)
Kamilka - Uszka do góry, na pewno na kupie czasami jest ciężko i brakuje tej prywatności, ale zawsze raźniej. Ja mam 3 rodzeństwa i zawsze nażekałam jak mi źle, ale jak się wyprowadziłam dopiero doceniłam ten ciągły ruch w domciu he he
Aniusasac - Wigilia powinna być wolna ustawowo, takie jest moje zdanie, kurka pamiętam czasy jak w markecie pracowałam i nieraz wychodziłam o 18 :wściekła/y::wściekła/y: Ręce opadają . Ważne że w tym roku masz wolną :-):-) Tym bardziej w naszym stanie he he

Do góry