reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Bylam u lekarza zapalenie spojowek i Gentomecyna w kropelkach... lek na recepte a kosztowal 1,40:-D:-D

Adas juz 2 raz spi w dodatku dostal dzis temeperature no i na szybko zasadzialam mu czopka i kupilam Nurofen mysle ze zbijemy:tak::tak:

reklama
Kamilka o Gentamycynie uczyłam się... jest ona odpowiedzialna za głuchotę u wielu dzieci.. ale na oczko nie powinno zaszkodzić. Do ucha tego NIGDY nie podawajcie ani na zastrzyki sie nie zgadzajcie

Kwiateczek z kokosem pyszne,znam jeden sklep gdzie sa paczki z serem i posypane własnie kokosem! Miodzio:-)
Wiki tak wjeżdżam do szatni normalnie jak wszyscy.
Kamilka ja tez uważam że bez kropli od lekarza sie nie obejdzie a są one na recepte.Nie ma co czekać tym bardziej że to weekend przed nami.

Zaraz moj R z pracy wraca.do poniedzialku ma wolne :-) Mam w planach jechać z dziećmi do wielkiej sali zabaw dla dzieci :-) Tylko cena 14 zl za godzine.....za jedno dziecko.

No wlasnie takie:tak:sa z serem i bez:-pja z dzemem nie za bardzo lubie a te sa pyszne.co prawda nie idealnie takie jak w Pl,troche gumowate ale tez bardzo dobre.w koncu polacy robia:sorry:Moj G od dzis w domu do poniedzialku.dzis mu pokazalam ulotke z pierscionkami itp.sa przeceny na walentynki.mowie ze moze pierscionek zareczynowy sie znajdzi a on powiedzial ze nie ma nic ciekawego:baffled:

to chyba tylko ja się cieszę z tej zimy :-D:-D:-D
kwiateczek białe serca na farmie, please :-D
:-D:-D:-Djakie biale serca:-D:-D:sorry:obrob moje pole:sorry:

Bylam u lekarza zapalenie spojowek i Gentomecyna w kropelkach... lek na recepte a kosztowal 1,40:-D:-D

Adas juz 2 raz spi w dodatku dostal dzis temeperature no i na szybko zasadzialam mu czopka i kupilam Nurofen mysle ze zbijemy:tak::tak:

dobrze ze poszlas,wiedzialam e bedzie jakies zapaleni.tak jak Wiki pisze,odrazu to ze 2 dni i po klopocie tylko ciekawe tylko z czego:dry:

W biurze pracy dali mi jedno ogloszenie:confused2:kurcze a ja chce wrocic dokasyna:baffled:a tam mi powiedzieli ze nie wczesniej niz za 4 tyg:baffled:

Kwiateczek- nie martw sie moze on ma juz swoj plan zeby ci cos dac i chcial cie zbyc.. a jasli sie myle no to nie fajnie:-:)-(

cosmo wiem zeby tego do uszu nie dawac ale do oczek to glownie ten lek daja:confused2: i pani powiedzila ze rano po 1 kropelce i wieczorem... i tylko przez 3 dni:tak::tak: temperatura mu minela teraz znow usnal ale oznak temperatury nie ma:tak::tak:

co do zimy dzis mi tak spadlo cisnienie ze az mi sie slabo zrobilo:eek::eek: zmierzylam i sie za glowe zlapalam nigdy takiego nie mialam 90/60:szok::szok: dobrze ze siostra przyszla bo jakbym zemdlala to nie byloby dobrze i mam juz DOSYC tej zimy:wściekła/y::wściekła/y: znow u nas dowalilo ze w poniedzialek nie przekope sie przez chodniki:angry::angry:

Dotarłam:tak:My mielismy gości do południa w porze drzemki Zuzy:confused2:
Ptem obiad, potem wizyta u Siostry, kapanie Zuzy, kolacja i... jestem;-)
Kamilka dzięki za 1%:tak::tak:
Wiki wrzuć przepis! Ja mam na mase krówkową i toffi z 3 rodzaje przepisów i nigdy nie wyszedł. :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Iwonka zaraz wrzuce przepis. Ja tym razem zrobiłam z ananasem i wyszedł najlepszy jak dotąd. :tak:Nawet A. się śmial że mam robic placki w czasie @@ bo sa lepsze:-D:-D
kwiateczek pewnie mężuś powiedział że nic ciekawego nie ma bo kupił juz łądniejszy pierścionek;-);-)
Cosmo o co kaman z ta farmą:nerd:

Przy katarze czesto bywa ze dziecko wetrze do oka bakterie

Kamilka Ty jestes w domu teraz ? ja bym na twoim miejscu adasia z tydzien odstawila od złobka, dala witaminki i dobrze go podleczyla. Mlody po szpitalu nie chodzil prawie dwa tyg. i odpukac nie chorował teraz kaszel ale praktycznie mogłby z nim chodzic ale ja wole dmuchac na zimne odpoczol tydzien pokurował sie i bedzie ok w pn go puszcze. Po chorobie szybko łapie lepiej przetrzymac pare dni bo znowu sie cos przypałeta ;-)

kwiateczek ale sie zdziwisz jak przyjdzie na kolanach z kwiatami i pierscionkiem :tak::-)

mamita wrzucilam juz na watku przepisowym jest prosty jak niewiem to na podstawie ciasta z paczki delecta :)

cosmolady z mila checia ale juz nie ma hehe nie dlugo pewnie znowu zronie tylko sie te kruche musze nauczyc dobrze robic :laugh2:

jak tam u was ostatki ? M spija piwko a ja szampana heh jeszcze z sylwestra :-p

Ja to jak nic sie dalej nie rozwinie to dam go do zlobka bo od swiat Bozego narodzenia do konca stycznia nie bylo go w zobku:-:)-:)-( ledwie poszedl od 1 lutego i nie chce robic mu juz dluzszej przerwy bo bardzo ciezko bylo mu sie znow zaklimatyzowac:tak::tak:

Witam się wieczorkiem

iwonka - Wspólczuję tych podrózy z wózkiem. Namęczysz się pchając. Ja w tą zime tylko raz wpakowałam córcię by iśc do rodzinki... i ledwo co doszłam.

kwiateczek - Ja też najbardziej lubię takie pączki z serem posypane kokosem :D

Choc ogólnie ja nie przepadam za taką słodkością. Wczoraj nawet nie pomyślałam żeby kupić ale wpadła na to kucharka z którą jestem na zmianie i przywiozła czałą paczkę więc jednego zjadłam.

Wiktoria - U mnie zero ostatków... Co zakupiłam na jutro winko ale to tak bardziej na walentynki tylko będzie pite w sobotę no bo w niedzielę idę do pracy :p

A że ostatnio przybrałam trochę masy to postanowiłam pić mniej piwa bo nie dość, że samo w sobie tuczace to ja zawsze musze do niego a to paluszki a to jakieś ciasteczka mieć itp. :p

Co do wózka to u nas nie używany odkąd śnieg spadł:szok: Na spacer albo na sankach albo na ręcach:zawstydzona/y:
Panistepelek ja też bym winko chociaz w Walentynki wypiła ale mój A. nie lubi ewentualnie martini białe a ja wole czerwone:zawstydzona/y:
Kamilka nowy avatarek?/ Dopiero zauważyłam... Śliczny:))

reklama
mamita moj wypije winko ale bardziej woli piwo ;-)

kamilka nie ze chce Cie przekonac ale lepiej przetrzymac raz pozadnie niz zlobek w domu zlobek w domu :-p;-)

Do góry