reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam mamuśki :-)
No zasypane wszystko,ledwo doszłam do przedszkola,niech już się już zakończy ta zima...
Mamita pewnie sie udał,a może wrzuć przepis na wąteczek ;-)
Kwiateczek faworki ładne,ja w sumie nie przepadam,jedynie co lubie to cukier puder z nich :-)

Pączków zjadłam 3 tylko ale dlatego że były nie dobre,a teraz jem śniadanko. Pranie wstawione,zupka pomidorowa też wstawiona i luzik.

reklama
Witam

Iwonka no to nie zle ja mialam cos kupic na obiad ale jak popatrzalam na zasniezone auto i ta pogode to wygrzebalam jakies rosolowe i zrobie jakas zupe tylko :eek: u nas tez niezle wieje ... zgadzam sie ja zjadlam 3 i wszystkie byly nie dobre jeden z kremem, drugi nawet niewiem co to bylo a trzeci nareszcie z konfitura ale na spalonym oleju normalnie czuc bylo :no:
Ja z praniem nie nadarzam, dokladnie z suszeniem jeszcze M mi przyniosl słuzbówki do prania. Chyba bede musiala suszarke wyciagnac druga z piwnicy :sorry:

mamita wiem bo przeczytalam na necie ze sa gotowane ale myslalam ze na tym zadupiu nie dostane, pojechalam z mysla kupna masy krówkowej lub czegos takiego na sam koniec zostawilam ewentualnosc gotowania bomby :-D na szczescie byla gotowana i tak jak piszesz roznica chyba nie calej zlotówki. Snikers wyszedl pyszny bo zrobilam go na podstawie krówki delecty, zrobilam jak w przepisie podklad na krowke tylko krem mialam inny bez gotowania na sama gore mase krówki orzechy i polewa ta z opakowania polecam bo szybko i prosto :tak:

kto sie dolacza do kawy mam jeszcze jedego paczka i kawalek ciasta ;-)

ciasto-snikers-z-krowka_12945_2.jpeg

Iwonka ja mam orzechy na górze :-D:-D
a jak chodzisz z wózekiem w taki śnieg wiecie ja nie pamieam kiedy wozka uzywalam biore malego na nogach na dwor, a jak do sklepu to w auto i wzoek sklepowy albo na nogach chodzi po rynku czy cos fakt wymaga to cieprpliwosci i wytrwalosci ale juz mu coraz lepiej idze :sorry:

Wiki ledwo ledwo,muszę sobie pomagać pchajac nogą wózek,ale cóż nie mam wyjścia.Nie mogę iść na piechotę ,bo mam kawałek do przedszkola,przez ruchliwe ulice,zresztą w przedszkolu by mi Klaudia uciekała a tak to siedzi zapieta w wózku i jako tako spokój jest choć i tak często marudzi bo tam gorąco......
wrzuć ten przepis na tego snikersa na wąteczek,ja nigdy nie robiłam i nie jadłam.A skoro piszesz ze łatwe......

Witajcie dziewczyny

my od rana na nogach maly wstal z krzykiem bo oczu nie mogl otworzyc zalepieone byly jak nie wiem:szok::szok: wiec przemywamy co chwile teraz spi ja sobie poprasowalam posprzatalam...

obiadku dzis nie robie bo mam z wczoraj tzn rosolek i zapiekanke:tak::tak: a na slodko zostaly mi faworki i 2 paczki bo wczoraj jakas zaslodzona bylam i zjadlam tylko 1 i pare faworkow:-):-)

Iwonka- wspolczuje z tym wozkiem ale ja mam tez takie przejscia:angry::angry: i u nas jest jedna ulica gdzie diabel dobranoc powiedzial bylam przedwczoraj na szczepieniu i w przychodni swojej i u dziadkow wszedzie odsniezone tylko nie u mnie:confused2::confused2::confused2::confused2:

mamita- my juz dostalismy pity i w poniedzialek sie rozliczmy z mezem to 1% idzie do Zuzi:tak::tak::tak::tak:

Witam
Mamita moze to i dlatego ze na proszku ale pierwszy raz robilam i nie wiedzialam jak,musialabym kiedys podpatrzyc u kogos bo ja wzrokowiec jestem bardziej niz mysliciel:-D:-D
Iwonka ja tez wole paczki a G kupil wczoraj pyszne:tak:jedne z lukrem i dzemem a drugi z kokosem na wierzchu:-)ten drugi zaraz wszamam:-p:-p
Kamilka chyba lekarz musi go zobaczyc bo wydaje mi sie ze ma zapalenie i kropelki beda potzrebne:baffled:
Wiki ale wyglada pysznie:-pdaj kawalek:sorry:katujesz mnie bo ja jutro @@ mam i teraz jestem na cukrze w sumie:sorry:

kto sie dołacza do drugiej dzis kawki ? Mały spi moge chwile posiedzieć taka pogoda ze szok :no: nie dawno kupilam perfum a 10zl, ktore sa po 50zl;-) chcieli 20 powiedzialam ze niemam ze 10 i sie zgodził .. niby reklamuja ble ble, pewnie kra...ykm

Kamilka idz do lekarza przepisze krople i detromecyne 1%, mielismy to samo mozna sie duzo gorzej nabawic bo tym. A tak poleczysz dwa dni i bedzie z glowy

wogole ja juz dostalam pity tylko na mojego M musze czekac :sorry:

Iwonka to klaudie z wozkiem do szatni bierzesz? my na pietrze mamy ale od marca przechodzi do starszaków:-D i bedzie na dole :tak:

cosik pustki na BB

Kwiateczek z kokosem pyszne,znam jeden sklep gdzie sa paczki z serem i posypane własnie kokosem! Miodzio:-)
Wiki tak wjeżdżam do szatni normalnie jak wszyscy.
Kamilka ja tez uważam że bez kropli od lekarza sie nie obejdzie a są one na recepte.Nie ma co czekać tym bardziej że to weekend przed nami.

Zaraz moj R z pracy wraca.do poniedzialku ma wolne :-) Mam w planach jechać z dziećmi do wielkiej sali zabaw dla dzieci :-) Tylko cena 14 zl za godzine.....za jedno dziecko.

reklama
to chyba tylko ja się cieszę z tej zimy :-D:-D:-D

Wiki ale mi smaka narobiłas, za karę pakujesz a paczkę i wysyłasz poleconym :tak:;-)

kwiateczek białe serca na farmie, please :-D

Do góry