reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej kochane Majówki! Przepraszam że mnie nie ma ostatnio a teraz wpadam tylko szybko napisać, że mamy w domu dwie anginy ropne
Dzień dobry
Nie odzywałam się od piątku, bo w sobote świętowaliśmy 40tkę mojego męża, w niedzielę dochodziliśmy do siebie, a w nocy z niedzieli na pon. Szymon dostał 40stopniowa temp. i niestety u nas tez angina ropna :-:)-:)-:)-(.

Oczywiście spóźnione życzenia dla MM: duzo zdrówka i radości.

Przyłączam się do życzeń dla MM.

Miłego dzionka

reklama
Witam
Pola witaj i zdrowka zycze.ach te chorobska:baffled:
Kamilka ja sie dolaczam z kawa ale niekoniecznie w ciszy:sorry2:

Kathy wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:tak:duzo zdrowka oraz spelnienia najskrytszych marzen;-)

Kathy tez ostatnio dlugo nie ma,mam nadzieje ze u was wszystko dobrze:confused:
Szefowa tez sie zapodziala:sorry2:
Ciekawe co u Dotkass,mam nadzieje ze po ich mysli:tak:chyba juz sie pakuja:tak:

Witam dziewczyny ,niestety pisać nie daję rady bo internet mi tak muli że szokMam 10GB limitu a pokazuje mi ze wykorzystalam prawie 5 GB wiec nie wiem co jest grane .Dlatego też nie zaglądam,a po drugie mój małżonek w domu od piatku i tak załatwiamy sprawy aby wykorzystać jego urlop.
Kwiateczek wspólczuje,ciagle macie jakieś przejścia.Biedny Kondzio.Mam nadzieje że w koncu będzie dobrze i w Pl ktos może wam coś konkretnego powie.
Joanna Ola i Pola zdrówka dla waszych pociech!

Mm Kathy a dla Was najszczersze życzenia,samych słonecznych dni w zdrowiu i szczęściu :-)

Witam.
mm spóźnione ale szczere życzenia

Zdrówka życzę chorowitkom.

Nie wyobrażam sobie mojego Mikutka u okulisty. Powodzenia.

Coś Anusiasac długo nie pisze.

Witam! My dzisiaj przelotem w domu na obiedzie byliśmy a tak cały czas w biegu:-p
Bylismy u psychologa i pedagoga. Bardzo fajne młode dziewczyny przed 30-stką. Poleciły mi rehabilitantkę(prywatnie-tyle że bliżej ok. 30km), i ośrodek nad morzem gdzie rehabilituja przez nfz z dopłatą za opiekuna oczywiście tyle że terminy wolne za 12 m-cy:szok:Okazało się że należy nam sie rehabilitantka, która przyjeżdżałaby do domu na ćwiczenia (max. 8 godz miesięcznie) a opłacana przez gminną oświatę. Oczywiście nikt wcześniej nie poinformował nas o takim rozwiązaniu:no::wściekła/y::no::wściekła/y:
Jeśli chodzi o samo badanie to Zuza była już śpiąca bo wypadło w porze drzemki. Pani pokazała np. Zuzi autobus w książeczce i kazała znaleźć go wśród zabawek:baffled:Zuzia popatrzyła na nią i parsknęła śmiechem:baffled:

Też ciekawa jestem co u Dotkass:sorry2:

Dobry wieczór ja znów tylko na moment. Pozdrowienia dla wszystkich.

Szopku, mój Maksio był kiedyś u okulisty. Ja trzymałam z całej siły, pani dr badała. Nie było to fajne :baffled:

No i lecę do pracy hehe

reklama
Kwiateczek chyba po prostu ta rehabilitantka troche zawiniła. Jak pytałam ja o psychologa to mówiła że jeszcze czas:wściekła/y:A tam przy poradni rehabilitacyjnej był psycholog. Tym bardziej ona powinna chyba wiedzieć o mozliwości ćwiczeń w domu bo wiedziała że jest mi ciężko dojeżdżać 80km zima, nie zima:wściekła/y:No a teraz jeszcze wyszło że źle dobierała Zuzi ćwiczenia:wściekła/y:Ciągle pod górę:baffled:
Sprzątam bo jutro kolęda. :sorry2:

Do góry