reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ja pól dnia gości miałam. Zuza dopiero zasnęła a sama padam na pysk:baffled: U nas snieg sypie non stop. Masakra:szok:

Iwonka nie moge wyobrazić sobie jak ciąghnęłaś sanki i pchałaś wózek?:-D:szok:
kwiateczek a może to od alergii albo jakieś uczulenie i Kondzio tak reaguje?:confused: ja miałam uczulenie jak karmiłam jeszcze Zuze piersia. Ale nie wiem od czego. Niby nic nowego nie jadłam, żadnych nowych proszków, kosmetyków, alergiczką nie jestem a jednak. W końcu poszłam do dermatologa bo lekarz rodzinny zapisywał mi coraz to nowsze maści i nic nie pomagały. Dostałam maść robioną w aptece i pudroderm na swędzenie. Mnie tak swędziło że wstawałam w nocy i przykładałam mrożonki do nóg i normalnie płakałam, też nie mogłam spać. Ten pudroderm stosuje sie też przy ospie taki biały płyn ale chłodzi i nie swędzi po nim-to głównie na noc stosowałam. Po kilku dniach przeszło ale przedtem się namęczyłam

Ostatnia edycja:
reklama
Mamita nie wiem co to.zobaczymy co alergolog powie:baffled:chce mu zrobic wszystkie badania.juz sie zastanawiam jak mocz zlapie:baffled:w zeszlym roku wszystki woreczki sciagnal:no:w niedziel na noc mu zaloze i w nocy bede probowac sciagnac bo pampers z rana jest przedojony:szok::szok:czasem musze go przebirac bo az mokry.nie wiem skad bo az tyle nie pije:baffled:

hej dziewczyny

ja juz po sniadaniu zaraz wybieram sie do siostry....

kwiateczek- wiesz co jesli mowisz ze on ma to tez na plecach i w wodzie bardziej sie drapie to prawdopodobnie to jest atopowka moj ma plamki takie suche na nogach i na rekach i chropowate plecy i policzki i u nas lekarz stwierdzil Atopowe Zapalenie Skory i to na nogach jak go kapie robi sie mocno czerwone i tez proboje to drapac a szczegolnie na posladkach:baffled::baffled: dostalismy na to Protopik i Nova Baza troche pomaga ale nie znika:dry::dry:i mleko HA no ale z niego nie korzystamy bo jest dla nas za drogie..

mamita wiem co czujesz kochana z tymi goscmi.... ja juz padam na pysk i nerwy mi bokiem wychodza bo juz sie czuje jak intruz w swoim mieszkaniu... a kolezanka to typowa "Zona Modna" jutro wyjezdza jej maz a one w Srode :no::no: chyba oszaleje

Dzień dobry! Wpadłam zameldować, że żyję i że nie doczytam, bo Mikołaj robił i robi wszystko, żebym komputera nie włączała. Ma ropną anginę biedaczek. Od wczoraj ma antybiotyk w zastrzykach, po którym temp. spada, a potem znów narasta.... biedny jest taki malutki, płacze i ciągle tylko mama i mama...

Miłego dnia i ściskam Was wszystkie mocno!!!! Przepraszam za zdawkową wiadomość.

Witam. Jakoś dotarłam do przedszkola,ale nie wszystkie drogi sa odśnieżone .Teraz moczę groch bo dziś grochówka i pierogi z mięsem :-) Wczoraj były pierogi z serem:-pale my lubimy bardzo,a kupuję gotowe w sklepie bo mają takie pyszne że szok.:tak:
Vanesska powiedziła mi wczoraj że nie dała jej pani do zjedzenia MONTE bo nie zjadła wcześniej kanapki z pastą jajeczną.....Zaniepokoiło mnie to bo w końcu ja za to płace.Dziś jest czwartek i w ten dzień mogą dzieci przynosić zabawki do przedszkola ,a rano okazało się że mają karę ,bo nie posprzątali ponoć wczoraj zabawek po sobie na sali i dziś w przedszkolu rozczarowanie u dzieci i płacz.Musieli zostawić w szatni zabawki.Będą też mieć fluoryzacje 3 razy a koszt to 10zł.
.
Kwiateczek super że lecicie do PL. Oby lekarze jakoś pomogli Konradkowi :-) Ale to chyba naprawde alergia albo świerzb:confused:
Kamilka nie zazdroszcze lokatorow w domu:sorry2:
Ola zdrowka dla Mikiego:tak:
Szopek chyba się wciągnełaś w wir pracy że tak mało zagladasz:sorry2:
Dziubek pozostaje tylko wietrzyć często i rozszczelniać okna.Ja rano jak wychodze do przedszkola to uchylam 3 okna i się elegancko wietrzy:tak:
Mamita zaczepiłam sznurek od sanek na rączce od wózka i pchałam ledwo:-p gorzej wyglądałam jak dotarłam do domu:dry::-D

Ostatnia edycja:
Witam
Kamilka mi lekarz a wlasciwie dwoch potwierdzilo ze ma AZS ale mial tylko na buzi.Posladek jak drapie to wtedy te krostki wychodza,utrzymuja sie kilka godz i znikaja i tak w kolo.Zobaczymy co nam powiedza lekarze.
Iwonka swierzb to nie jest:no:wiem jak wyglada.zreszta nie bardzo mogl sie tym zarazic:baffled:

Za 1.5 tyg jedziemy.mam nadzieje ze zdazymy wszsytko zalatwic w 10 dni:sorry:sprawdze wszystko co sie da.macie jakies propozycje co zrobic???napewno mocz.kal i krew ale cos jeszcze by moze?
ide po kawe:-p dzis obudzil sie o 2ej i usnal ok 5ej:baffled:

Dziewczyny nie uwiezycie.Konrad wylal mi herbate na telefon:baffled:najlepsze ze wyswietlacz pokazuje mi caly ekran do gory nogami i do tego odwrotnie,jak w lustrzanym odbiciu:-D:-D:sorry:takiego czegos nie widzialam i nie moge go cofnac:baffled:
DSCF7329.jpg

reklama
Witam się po baaaardzo długiej nieobecności.

Widzę że spore zmiany u niektórych, że pojawiły się nowe osoby.
Postaram się zaglądać na ile mi czas pozwoli... to takie moje postanowienie noworoczne.

...o ile mnie znów przyjmiecie :-)

Do góry