reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Minka Wiktorek to ma grudzien caly prezentowy,...... ;-)
Migotka a co znowu tam sie stalo,nie bylam i nie czytalam... a z tymi zasilkami to szok.!

Ja wlasnie wcinam kapuche z grzybami mniam,jeszcze nie gotowa a juz pyszna ,dalam duzo grzybow i kilka sliwek wrzucilam.

reklama
Iwonka, dziewczyna napisała, że ma bardzo trudną sytuację materialną i przyjmie ubranka, krzesełko do karmienia, podgrzewacz itp. Administratorka znalazła stronkę z ogłoszeniami sprzedaży, gdzie osoba o tym samym nr telefonu sprzedawała właśnie krzesełko do karmienia i inne rzeczy dla dzieci :szok:

Tutaj sie też witam bo ostatnio zaniedbuje Pochwale sie ze ostatnio zaszalalam byląm na małych zakupach i najwazniejsze w końcu obciełam wlosy :tak:
W końcu jakaś odskocznia bo z Zuza ostatnio cięzko Dobrze chociaż że zdrowa
Już nie mogę doczekać sie świąt w tym roku to dla Zuzki i innych majowiczów chyba będzie niezlą atrakcja Ale tak najbardziej to chciałabym zeby byłą wiosna a tu jeszcze przynajmniej 3,4 miesiace zimna ...
coś bez sensu pisze

Minka owocnych przygotowań dzieci na pewno beda zadowolone

Kamilka najlepsze życzenia

Ja w grocie solnej nigdy nie byląm ale za to w kopalni soli z 5,6 razy niezłe wrażenie i czlowiek jakiś taki zdrowszy w tym dwa razy na studniówce Ogólnie u nas w Bochni są takie zjazdy na noce jak byliśmy w szkole to byly atrakcje
Wstyd sie przyznać ale w Wieliczce (25km kiedyś mialąm )nigdy nie bylam Jak Zuzia podrośnie musimy sie wybrać
A grota solna jest u nas niedaleko w takim ośrodku wypoczynkowym ale chyba drogo by nas wyszło

Witam.
Kamilka-
również życzę wam wszystkiego najlepszego.
Iwonka- czytałam o tym konkursie.Jeśli dobrze rozumiem zdjęcie mojego dziecka będzie na kartkach co to sobie je może wysłać każdy do każdego? Za kosmetyki? To ja się nie piszę. jak sprzedam wizerunek własnego dziecka to za gruba kasę.;-)

Migotka- ja dziś się wybierałam w końcu na pogrom tych wszystkich MOPSów , PUPów . Nasiedziałam się na necie , naszukałam przepisów, nastawiłam bojowo. Dziś o 8 przynieśli mi decyzję z MOPSu ze jednak dadzą mi zasiłek. Upiekło im się.
Ale fakt w listopadzie nie wpłynął.:no:

Witam
My po spacerze:tak:Kondzio dalej ma katar,chyba jutro sie wybiore do lekarza bo cos za dlugo:no:

Wiecie,ja nie bardzoo umie sie poslugiwac na tym forum:baffled:ja np,znalezc jakis watek bo szukam tego pomozmy i nie wiem jak znalezc:baffled:

Witam! My po zakupkach małych. Zuza spi od godziny wiec zaraz sie skonczy cisza. Obiad wstawiony. Jutro na komisje jedziemy z Zuzą wiec mam plan od czwartku sie brać za przygotowania świąteczne. Pomyje okna w tym tyg i upiore firanki, w sobote może bigos ugotuje:tak:

Kamilka wszytskiego najlepszxego z okazsji ricznicy;-);-);-)

Dołączam sie do życzeń:tak:;-)

Witajcie.

Kamilka, ode mnie też najserdeczniejsze życzenia.

Na wątku Pomóżmy znów jakiś kwas. Przez takie akcje jak ktoś naprawdę będzie potrzebował pomocy, może jej nie otrzymać, bo ludzie coraz bardziej będą tracić zaufanie :no:

Aha, zapomniałabym - Minka, dzięki za linki do torebek. Te klasyczne bardzo ładne :tak:

Dowiedziałam się właśnie czemu nie dostałam wychowawczego i rodzinnego za listopad - otóż nie ma pieniędzy w kasie. Brakuje bagatela 3 mld :szok: Mam nadzieję, że jednak wypłacą przed świętami.

Jak może brakować kasy na zasiłki?:szok::sorry:A jeśli chodzi o pomoc to porażka. Jak ludzie moga sie wzbogacać na dzieciach???:wściekła/y:Nie rozumiem. Ciekawe jak nam pójdzie ze zbieraniem kasy na konto Zuzi we fundacji. Rozmawiałam z jedna mamą dziewczynki autystycznej. Wysłała apele do firm z prośba o pomoc a dostała z jednej tylko:zawstydzona/y:
Ja za tydzień bede pisała takie apele zobaczymy. Chciałabym chociaż na hipoterapie zebrać i na turnus bo w maju chciałabym jechać:zawstydzona/y:

Szopek to by mieli wojne , my nawet nie składaliśmy bo wirtualnie nasze dochody dużo przekraczaja Tyle że tak naprawde podzielone sa na 3 rodziny no ale lepsze to niż liczyć na ich łaskę

Najgorsze przy takich oszustach jest właśnie to że może nie dostać pomocy ten kto naprawde potrzebuje

reklama
Do góry