reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam.Z rana obkleilam caly przedpokoj folia malarska ,uszczelnilam drzwi zeby mi bialy pyl nie dostal sie do pokojow jak bedzie przycierany gips a tu zonk,nikt nie przyszedl zeby dokonczyc prace.
Zaprowadzilam Vanesske do przedszkola.Dzis mieli przyniesc ze soba po dwa balony i sie przebrac wedle uznania bo pani ma im dzis zrobic andrzejki.Ja na pompowalam balony a wyobrazcie sobie ze inni rodzice dali dzieciom balony do nadmuchania i ta biedna nauczycielka je sama dmuchala,dobrze ze wzielam dodoatkowe balony i pompke do przedszkola a pani az podskoczyla z radosci bo juz nie miala sily dmuchac tych balonow.

Joanna ja tez mam szczepienie i moja ma katar ale chyba katar nie jest przeszkoda do szczepienia.

Gloria ogromne gratulacje! Niech sie Olivierek zdrowo chowa! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny

ja dopiero teraz Adas w zlobku bo cofnelo mu sie wszystko:-):-) wiec dalam go do zlobka a ja siedze mialam jechac do urzedow ale nie moge se zebrac i odkladam z dbnia na dzien a od rana takiego kataru dostalam i szybko sie kuruje znow psikaczami.....

wogole weekend do bani nie podobny...:wściekła/y::wściekła/y: mialam ochote udusic i meza i tesciowa:confused2::confused2:

Wiki- ja wiem co to znaczy ja mialam takie same przejscia z Adasiem jak chory w lozeczku nie chcial i z nami tez nie chcial sie polozyc pokazywal mi do pokoju to tak latalam z jednego do drugiego:no::no: i ciagly placz i marudzenie i dzisiaj tez maz mi malego obudzil bo chodzi po domu jak slon w skladzie porcelany:wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy: nawet sie nie umie cicho wysmarkac:wściekła/y:

Kamilka pamietaj ze od dnia zakonczenia umowy musisz pozalatwiac dokumenty w ciagu siedmiu dni musisz oddac do urzedu pracy karte z przebiegu stazu plus opinie
Na szczescie malego nie obudzil tylko mnie, moj to mnie wkurza bo nawet cicho pomieszac nie potrafi tylko barabani to lyzka :wściekła/y:a ja wszytsko slysze i az mi sie wlosy jezą

Iwonka a to masz niespodzianke hehe, a wogole to faktycznie jak niechcieli isc z balonami mogli w szatni napompowac ;-)

Wiki hahahaha u mnie jest to samo to samo!!! Na prostej drodze potrafi sie potknac rumoru narobic!! A co do papierow to juz zalatwilam dzien po stazu.... tylko ja musze doniesc ksero dyplomu.a potem ksero ukonczonego kursu....
i jeszcze dzis mialam odebrac ze skarbowego wniosek o dochodach do Rodzinnego.....:tak::tak:

Iwonka- to masz dopiero z tm remontem ale ekipa chyba tez nie do konca zgrana:sorry::sorry: az mi ciarki przechodza na mysl o remontach:confused2::confused2:

Kamilka acha a sluchaj jak jest z rozliczeniem na koniec roku do urzedu skarbowego ?

O slysze ze juz maly wstał w koncu bo ile mozna tak siedziec

Wiki ja nie wiem szczerze mowiac bo ja sie rozliczalam w lutym wiec nie wiem jak to jest jak sie na koniec roku sklada.... wogole nie wiem czy ze stazu to trzeba sie rozliczac??

Witam
Ja tez dolaczam do ciezkich nocek:no:Kondzio wogole nie spal,zucal sie,plakal.To na mnie to na G a nad ranem to juz byla masakra:no:skopal nas jeszcze ze szok.nie wiem co mu.idziemy do lekarza za godz.Nos zawalony,gluty zielone:no:biedny taki.a tylko co wychwalilam go ze nie choruje:angry:o ja glupia:baffled:
Iwonka to masz ekipe:sorry:
Wszystkim ktorzy maja Andzrejow w domu zycze wszsytkiego naj...:-)

No tak ekipa do niczego,zreszta kazdy jest od czegos innego.Ja za to nie place,to ludzie z administracji.
Boli mnie glowa i chyba tez sie zdrzemne z Klaudia.Najpierw musze odkleic co przykleilam zeby dostac sie do pokoju.Teraz bede musiala kupic kolejna tasme bo mi nie starczy na drugi raz,bo pewnie juz nikt dzis nie przyjdzie:sorry:Gotuje rosolek:tak::tak:

A wiecie,zawsze mialam @@@@ bardzo obfita przez pierwsze 4 doby ze podpaska i tampon godziny nie wytrzymaly a teraz drugi dzien jak na razie jest normalny ,jak dla mnie to az maly w porownaniu z tym co mialam tyle lat:sorry::sorry::sorry::wściekła/y: mam nadzieje ze to zasluga tabletek anty i jak narazie to jest ich plus:tak::tak::tak:zobaczymy jak dalej dopiero pierwsze opakowanie zjadlam:tak:

reklama
Do góry